HOGYAN VESZTETTEM EL A SZÜZESSÉGEMET?

Nope. Ez nem az, aminek látszik. De végülis a szüzességemet vesztettem el… A gyantaszüzességemet. Egy szép decemberi napon, Budapesten. Az év utolsó hónapjai sok újdonságot hoztak: megvettem életem első hajvasalóját és az idő is eljött arra, hogy kipróbáljam a gyantázást. Tény, hogy azért nem teljesen volt új dolog, hiszen a szemöldökömet a kozmetikusnál gyantázással formáztuk első körben, de azért ez mégis csak más!Először is tudni kell, hogy nagyon érzékeny a bőröm, születésem óta egy nagy kalap… Na ide találjunk ki egy szép jelzőt még. Meggyőződésem volt, hogy belehalok, vagy legalábbis hibernálni kell egy időre. El sem tudom képzelni a fazongyantát… Lehetne altatásban? :D Ezek voltak az első kérdéseim Cintihez, a BestWax szalonban.
Sikeresen odataláltam nempesti létemre az Oktogontól nem messze található szalonhoz. Rögtön kávéval lettem kínálva, de ismerve a napirendemet (4 kávézás 4 különböző emberrel), feladtam az elveimet és csak vizet kértem. Próbáltam megtalálni a Zent magamban, miközben felfedeztem a szalon kis szobáit (mint egy thai masszázs szalon, de legalább ebben gyönyörködhettem). Persze a legrosszabbra voltam felkészülve, így végül a teljes lábazást redukáltuk alsó lábszárra.
Nos, kezdjük!

Így visszagondolva sokkal jobban kikészültem idegileg előtte, mint ahogy kellett volna. Persze nem mondom, hogy életem legjobb élménye volt, de teljesen túlélhető. Ráadásul, mint kiderült Cintivel már az elejétől egy húron pendültünk az orosz utam miatt – hiszen szlavisztikát tanult. Szóval összességében egész kellemesen telt a gyantázás, mert csak dumáltam és dumáltam, néha volt egy-két kellemetlen érzésem – jóóóóól befeszültem, a balerina énem előbújt.


Kaptam jó kis hűsító-nyugtató krémet a végén, és mivel azóta már két hét is eltelt, így elmondhatom, hogy azóta bizony nem nyúltam a virgácsaimhoz. Ezzel egyidejűleg – ahogy megígértem Cintinek – erősen gondolkodom a következő gyantázáson, és még az is lehet, hogy bevállalok egy altatásmentes fazongyantát.
Ha szeretnétek Cinti kezei közé kerülni, akkor keressétek a BestWax Szalont Facebookon. Internetes bejelentkezésre is lehetőség van, sőt ezek után emailben is és sms-ben is kaptam emlékeztetőt (mondjuk nem mintha nem ezzel álmodtam volna :D). Ideje új dolgokat felkarcolni a bakancslistámra!

Cím: Budapest, Hegedű utca 6.
Időpont foglaláshoz kattints ide: LINK
Debrecenben is van szalonjuk, a weboldalon minden infót megtalálsz  à http://www.bestwax.hu/


2 megjegyzés

  1. Milyen szép és szimpi ez a szalon! Szeretem a gyantázás, nálam epilátor a totális megsemmisülés :D Régen rendszeresen jártam teljes fazongyantára, imádtam, csak nyáron nem bírtam ki a visszanövesztést, amikor hirtelen beesett egy spontán pancsi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na hát az epilátorra sem mostanában fogom magamat rávenni :D Talán a gyantázás azért tetszik jobban, mert ott sok szőrt le lehet szedni pillanatok alatt. Ahogy az epilátort eddig láttam, ott az szenvedős. Belehalnék :D

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.