BLOGGERKARÁCSONY - HELLÓ 25 ÉS HELLO 2017!

Talán másfél éve szálltam be hasonló blogger-ajándékozós játékba, mert valamiért sosem „akartam” otthon lenni. Szerencsére a mostani MBBK-s bloggerkarácsony keretein belül akár külföldi játékosként is harcba szállhattam volna, de akkor még otthon voltam. Gyors angyalka akartam lenni, hogy Ildi, a The World of Ildikó bloggere idejében megkapja az ajándékát – és bár 2 hét csúszással, de a karácsonyfa alatt landolt az ajándéka a napokban, a kellemes hőmérsékletű Olaszországban :)

Az én angyalkám messzemenően szuper volt, hiszen pont az utazásom előtti napon hozta a postás a kis csomagomat. Először azt hittem, hogy a túlcsordult ebay-love egyik csomagja jött, de nem. Magyar feladó, nagy csomag, én pedig ültem csodálkozó fejjel, hogy végülis mit csináltam… Aztán amikor megláttam Hajni (Aki a szerelembe szerelmes) nevét, akkor már tudtam, hogy ez a kis blogger-meglepetésem.Hozzá kell tennem, hogy nagyon szépen összeválogatott csomagot kaptam, Hajni a sorok között olvasott. Kaptam egy fitness-naplót, sajátkezűleg elkészítve, amit biztosan ki fogok használni a mostani után!Az utazós énem 3D-s puzzle-lel élheti ki magát, valamint kaptam kis hóemberes-télapós radírt :)

Viszont a legcukibb dolgok, amik a legjobban tetszettek, azok a kis karácsonyfadíszek: egy csésze kávé és saját magam táncos változata! :D Hát a legkúlabb ajándék, őket magammal is hoztam Oroszországba, és itt lógnak velem :)
A karácsony most kicsit más nekem... Harmadik éve töltöm külföldön a karácsonyt és idén eléggé hullámzóan alakult az a bizonyos hangulat, ami körbevesz karácsonykor. Mintha eltávolodtam volna a karácsonyi herce-hurcától, nem rohangálok ajándékot venni, nincs menüsor a fejemben, nem aggódom azon, hogy lesz-e karácsonyfám-e vagy sem. Mert ha nem lesz, akkor is karácsony lesz. Sőt ha nem lesz, akkor csak szimplán betöltöm a 25. életévemet idén, 2016. december huszonnegyedikén.

Ennek most így kell történnie. A fenti kis ajándékkupac nagyon megmelengette a szívemet és tényleg remélem, hogy egyszer majd szívvel-lélekkel fogok készülődni a karácsonyra. Most csak az elmúlt évre koncentrálok, rengeteg emlékkép dereng, az egész év egy hatalmas utazás volt. Szép lezárása az első negyedévszázadomnak. Most kezdődik a második és ideje belevetni magamat új dolgokba. Új terveket szeretnék szőni, folytatni azokat, amikbe belekezdtem idén. 

Nem tudnám azt mondani, hogy rossz év volt, hiába söpör ez végig az interneten. Minden évnek meg vannak a maga hullámvasútjai, pozitívumai, de ugyanúgy a negatívumai. Amiből lehet tanulunk, amit lehet itt hagyunk. Frissen, fitten irány 2017.  És merry miszmösz!


2 megjegyzés

 1. Nagyon boldog szülinapot Natuska!
  Nem értem, miért nem áramlanak a "csodálatosak a körmeid" kommentek?! :D
  Fantasztikusan néz ki, gyönyörű a formája és a színe is. Mi ez a technika, elárulod? :)
  Bori

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Bori! :)

   Hát őőőő, semmi extra, szimpla géllak, a gyűrűsujjakon van csillámréteg :D tádáááám :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.