I DARE YOU

Woopwoop, I DARE YOU – time! Csatlakoztam egy szerintem fantasztikus blogos összefogáshoz, ami „I dare you” néven fut és kéthetente pénteken jelenik meg különböző kihívásokkal. Most két hetünk volt rá, hogy egy hárompontos bakancslistát teljesítsünk a saját belátásunk szerint.Család/barátok

Kezdjük a legnehezebbel, mert ha most épp otthon lennék, akkor ez lenne a legkönnyebb, de így, messze a barátaimtól és a családomtól maximum egy velős Skype-ozásról tudnék beszámolni, HA lenne normális internetem. Ami ugye nincs. Nem bloggernek való élet ez, bár az tény, hogy találtam egy kellemes kis kávézót, ahol sikerült Skype-oznom az egyik legjobb barátnőmmel, ami nagyon feltöltött. Szóval remélem megengeditek, hogy ne ezt vesézzem ki, hanem csaljak picit és visszaugorjak az utolsó találkozásomra Anyukámmal, aminek már vagy egy hónapja, de négy hónapot vártam arra a találkozóra. Elutaztam Hévízre, imádok egyébként buszozni és örülök, hogy sikerült összehoznunk a találkozót, kávézással és ebéddel egybekötve :)
Plusz esemény: az számít, hogy két különböző időzónában, de egyszerre mentünk kondiba a barátommal?! :D

Hobbi

Három stabil pontja van a hobbi nevezetű bolygómnak, kezdve azzal, hogy olvashattok (tehát blogolok), van miről blogolnom (tehát utazom) és a tánc.
Hatalmas kihívásokba nem tudtam beleerőszakolni magamat, mert perpill az is nagy dolognak számít, ha ki tudok lőni egy posztot. Ennek apropóján elmesélem, hogy miként van internet itt, a messzi Franciaország déli részén. A drága hajómnak van wifije, ami elsősorban a vendégeknek van (ugyebár), és ez a crew-folyosón nem érhető el a szobákban, max a folyosón, de elég gyenge jellel. Ha parkolunk valahol, akkor ki tudok ülni a hajó mellé (reggelenként), vagy a sundeckre. Esetleg a hajón munkán kívül krúzolva is tudom fogni a netet, mondjuk a crew messeben (közösségi szoba). Viszont van crew wifi is, de hogy ne legyen egyszerű ezt csak este 10 és reggel 6 között lehet igénybe venni :D Bármilyen meglepő, de az éjszakáimat nem netezéssel töltöm, hanem bárányszámolgatással. Van egy gagyi feltöltőkártyám, amivel horribilis összegért tudok netezni, így inkább csak telefonálgatok (kevésbé horribilis). Viszont ezzel a poszttal kicsit rekordot döntök, mert meg lesz a második poszt a héten, ami a hajós létem során ritka (de próbálok fejlődni).Meg kell említenem a táncot is, mert végre tudtam edzésszerűen táncolni, igaz, hogy semmi szisztéma nem volt, de nagyon hiányoznak a jó kis hip hopos ütemek. Íme a fénykorom:
Utazás


Ez meg azért könnyű, mert most is úton vagyok :D A bakancslistám tehát nem lehetett hosszú ez alapján, mert a mozgó börtönnel utazom, de ugyanazokba a városokba. Csupán annyi újdonságot tudok elmesélni, hogy jártam a csokimúzeumban Tain L’Hermitage-ban, amiről képeket bővebben ITT találtok. De ha szeretnék elvonatkoztatni a kéthetes határidőnktől, akkor szerepel két, számomra új kontinens látogatásra készen, és Spanyolország is… Remélem egy éven belül ezeket sikerül megvalósítanom :)
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.