PRIMARK HAUL

Közkívánatra, és kábé egy év után végre megint HAUL poszt! Egyébként én is imádok nézelődni másoknál ilyen ügyben, viszont sokszor úgy voltam vele, hogy kit érdekelne, hogy én mit vásárolgatok :D De mint tudjuk, a shoppingolás rengeteg boldogsághormont áraszt szét a testben, így most boldogságtól kicsattanóan íme a legújabb #mutimitvettél. Egyetlen egy boltot támadtam be, ugyanis amikor kiderült, hogy Lyonban is van egy, azóta ott kötök ki minden alkalommal. Ez nem más, mint a Primark.

Az előző vásárlások alkalmával például rengeteg sportcuccot vettem (egy halom sportmelltartót, ami munkához is jó, futónadrág, felső), most viszont végre több időm volt, így sikerült körbenéznem és beszerezni néhány olyan dolgot, amiket már régóta szerettem volna. Első körben minden, ami nem ruha:
A szürke utazós nyakpárna már régóta a listámon volt, de általában csak akkor jutott eszembe, amikor a reptéren elhaladtam mellette: mondjuk 20 eurót sajnáltam volna rá, 6-ért megérte :D A kulacs jól jön bármikor, tetszik a hashtag :D #NoLimits. A pink kábelt be kell vallanom, hogy a színe miatt hoztam el magammal, persze sosem árt, ha van egy telefonazonos dugónk. Három pár fülbevaló. Nem kell magyarázni, gyönyörűek, arany, bronz és ezüst színben.


Are you kitten me? Yasssss. Alvós ruha, imádom a rövid nadrágos alvós dolgokat, télen-nyáron! Ez meg extra cuki.A nagy rohanás közepette észre se vettem, hogy ez egy féloldalas felső, de nem is bánom. Nálam a póló vásárlás általában a színtől függ elsősorban, ugyanis a vörös hajamhoz kicsit korlátozott a színek passzinthatósága :D Szóval vörös és egyéb árnyalatai kizárva, sárgát se annyira kedvelem, ellenben a kékes, zöldes és a natúr színek, fekete-fehér jöhetnek!Cipellők. Nyárias idő van, ezek pedig tökéletesek. El kell árulnom, hogy az árától majdnem hanyatt estem, és csodálom, hogy nem vettem többet. Valószínűleg egyszezonosak, de 3 euróért nem bánom. Visszamenjek még néhány színért? :D
Félve kaptam le ezt az érdekes mintás nadrágot, ugyanis a mintás gatyák sokszor nem állnak jól, vagy mert mondjuk elefánt-feneket csinálnak a Minaj-hátsómból. Ez viszont nagyon bejött! Ahogy pólóknál, úgy a nadrágoknál is jöhet a sötétebb kék, a felső pedig nagyon jó anyagú, laza esésű, nyárias darab. 
Collectioooon, az új órácskámmal :D

Natalia Kubasi (@natussshka) által közzétett fénykép,


2 megjegyzés

  1. Őszintén a te stílusoddal még olvasni jó egy haul posztot, nem csak nézegetni! :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper dolgokat szereztél be! A kulacs és a pizsi a kedvenceim. :) Nálunk is lehetne már Primark és Forever 21 is. :D

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.