STARDUST COFFEE - BUDAPEST

Hogy hogyan fedeztem fel a Stardust Coffeet, nagyon jó kérdés, az viszont tény, hogy a legutóbbi alkalommal már én vittem oda kávézópartnert, ugyanis eszméletlen nagyságú kávékat lehet kapni! Ha mégis jobban belegondolok, akkor nempesti lévén is sokszor elmentem mellette, mígnem nyáron egy barátnőm elvitt oda „olcsó hely, de jó a kaja és nagy a kávé”-címszóval…Pestiként fogadok Te is sokszor elmentél mellette, és őszintén bevallom nem biztos, hogy hívogató a külcsín, de ahogy a könyvet sem a borítójáról, úgy itt se ítélj! A Corvin mozi oldalában, a Cserpes Tejivó oldalbejáratával szemben található a kávézó, amely inkább csak egy kávézóhelyiség, ugyanis a mozival össze van nyitva.

Kellemesen szellősen vannak az asztalok, nem feltétlenül egy újhullámos kávézóval állunk szemben, de szerencsére a vendégek nincsenek egymás nyakán.
Kávézunk?

Ha szereted a kávét, ráadásul a tejes-habosak a kedvenceid és órákig tudsz egy kávé mellett beszélgetni, akkor imádni fogod a helyet. Latte macchiato fél literes kiszerelésben, woopwoop! A kávélistán az alapkávékat találjuk, néhány helyen nagyobb kiszerelésben, mint ahogy említettem, viszont vizet nem kapunk hozzá. Koffeinmentes változat is elérhető!
Éhes vagy?

Ha ajánlanom kellene valamit, akkor biztosan a tortillák lennének azok: laktatóak, többféle változatban is vannak – és ha farkaséhes vagy, akkor sem kell sokat várni rá!
A kiszolgálást külön kiemelném, minden alkalommal időben – tehát nem idegesítően korán, vagy elfelejtve – jöttek felvenni a kívánságainkat, ugyanakkor mindig szívesen segítettek. Az árak itt pedig tényleg a földön járnak. Az óriás kübli kávét kevesebb, mint 800 Ft-ért ihattam, a tortilla is hasonló áron van!
2 megjegyzés

  1. Én aztán tényleg százezerszer elmentem már mellette, de sosem tűnt fel :D A kávék gondolom szója tejjel nem kaphatóak, ugye? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékeim szerint kaphatóak! :) Remélem jól emlékszem! :P

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.