COFFEETIME-CHALLENGE 2015 22-30/50

A következő adag #CoffeeTimeChallenge2015 kávéjai #woopwoop


Coffeetime #22

Hol: McCafé, Székesfehérvár
Mikor: 2015.07.21
Kivel: Csilla
Mit: Jegeskávé

Csillát egy internetes portálon ismertem meg, és most találkoztunk először. Azokban a webnaplókban az életemet fejtegettem napi szinten, izgalmas volt úgy beszélnem magamról, hogy ő MINDENT tudott. A régi szerelmeket, szenvedéseket, fogyási sikereket, bulikat, nagy terveket…Coffeetime #23

Hol: Frei Café, Székesfehérvár
Mikor: 2015.07.22
Kivel: Barbi, Nóri, Imola
Mit: Jávai jeges narancs-mokka

Igen, megesik, hogy egy nap több CoffeeTime-ban is részt veszek, hey! Emlékeim szerint aznap amúgy Pestre mentem intézkedni a hajós munkában, hazafelé pedig beiktattam a fehérvári kávézásokat. Traccspartiztunk, így őket akár vehetném +2 főnek, hiszen a végelszámolásban sokat segítene! :)
Coffeetime #24

Hol: McCafé, Veszprém
Mikor: 2015.07.26.
Kivel: Bianka
Mit: Nagy jegeskávé


Biankát egy felhívás során ismertem meg, amit a Jónős Nóri készített barátnő keresésre. Én a kávékihíváshoz kerestem partnereket, sikerült is megismerkedni néhány emberrel, sajnos legtöbbükkel még csak online, viszont Biankával élőben is egy kávéra.
CoffeeTime #25

Hol: Marica Kávézó, Veszprém
Mikor: 2015. 07.27.
Kivel: Réka és férje, István, később csatlakozott Suz’n is
Mit: karamellás jegeskávé 

Már nagyon rég vártam, hogy találkozzak Rékával, el sem hittem, hogy néhány órára eljönnek Veszprémbe a nyaralásuk alatt! Nagyon jól éreztem magamat, csak az volt bennem, hogy ennyi idő nem volt elég! István segített kiválasztani a fényképezőgépemet, és persze rengeteg blogger-dolgot próbáltunk belerakni a kis időnkbe. Nagyon remélem, hogy hamarosan sor kerül ismét egy kellemes kávézásra, de jóval hosszabb időtartamban! :)


CoffeeTime #26

Hol:  Belgrád főutcáján egy kedves kávézó, angolul beszélő pincérrel, aki beinvitált minket!
Mikor: 2015.08.13.
Kivel: Anett
Mit: Jegeskávé

A hajós utam első normális kávéja, ami már nagyon hiányzott! Bár csak másfél óránk volt Belgrádban, és kellett vennünk néhány ruhát is a melóhoz, én erősen kampányoltam egy kávé mellett. Addigra már nagyon kivoltam, annyira hiányzott egy kis chill. Jó lett volna még néhány óra, volt egy kellemes feelingje akkor és ott üldögélni és nézni a sok embert. Baromi meleg volt, de kitűnő jegeskávét kaptunk :)


CoffeeTime #27

Hol: Bécs, valami nagyobb pláza
Mikor: 2015.09.09
Kivel: Steffi
Mit: Latte macchiato

Az előző kávézás utána ugyan még voltam kávézni, de mivel a kihívás során új emberekkel kell mutatkoznom, ezért telt el majdnem 1 hónap, ugyanis Anettel jártuk a városokat. Utolsó estémen Bécsben voltunk, Steffi pedig közel lakik Bécshez, így jól ismerte. Aznap este csak egy jó sushira vágytam, amit meg is kaptam, utána pedig bónuszként este 11-kor megittam ezt a kávét. Chill time, rám fért nagyon :)
CoffeeTime #28

Hol: Frei Café, Győr
Mikor: 2015.09.15.
Kivel: 3 szaktársam és a szakmai gyakorlatvezető tanárunk
Mit: Al-Jaziar jegeskaramella

3 nappal a hajós munka után elkezdődött a gyakorlatom az egyetemen. Ez a másfél hét turisztikai szintű volt, sok helyen jártunk, kaptunk tippeket a szakdolgozathoz, és egy kis jövőképet a szakunkhoz, ami nem volt olyan fényes. Hogy őszinte legyek, nem is tudom mit fogok ezzel kezdeni, de most már csak a papír kell, ehh :/

Coffeetime #29


Hol: A Fűszeres, Győr
Mikor: 2015.09.22.
Kivel: Enikő
Mit: Latte macchiato

Közös reggelink első alkalommal az egyik kedvenc helyemen, Győrben. Akkor próbáltuk először, méghozzá egy komplett reggelit (én croissanttal, vaj-dzsem kombóval), pluszban a kávé és a narancslé (mindezt potom 900 Ft-ért). Encivel együtt kezdtük az egyetemet, sok marhaságban benne voltunk, de valahogy egyszerre lépegetünk az élet társasában. Régebben még a hülye pasikról beszélgettünk, sztorizgattunk, mostanság meg ő szállásol el, ha megyek Pétervárra :)


Coffeetime #30


Hol: Üveges, Győr
Mikor: 2015. 09.22
Kivel: Peti
Mit: extrém kávé Enci-módra

A keddi napjaimat Győrben töltöttem, legtöbbször csak a délutánt, mivel heti egyszer volt már csak órám. Ilyenkor próbáltam mindig keríteni valakit egy kávéra, mert bő másfél órás várakozásomat kellett kimaxolni a buszomig.

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.