2016 - CÉLOK

Most, hogy már lezártam 2015-t, ideje előre tekinteni az új évbe. Ismételten 12 pontom van, amelyeket teljesíteni szeretnék, remélem minél többet sikerül!

1. DIPLOMA
Pontot szeretnék tenni az „ügy” végére. A sztori vége sajnos még kacifántos, remélem minden jól sül el és az év első hónapjával lezárom az egyetemi pályafutásomat

2. DIPLOMA UTÁNI UTAZÁS
Amolyan ajándék magamtól magamnak. Pár barátnőmmel tervezünk kiruccanást, a végén lehet, hogy csak egy kávézás lesz belőle, de ki tudja. Én reménykedem valami európai főváros 3-4 napos meglátogatásában – mert az eredeti tervünk, miszerint tengerparti nyaralásunk lesz az sajnos nem megoldható ezen a kontinensen (legalábbis a meleg tengerpartot nézve)

3. ÉLETMÓDVÁLTÁS
Az utóbbi időben a stressz jócskán befészkelte magát az életembe, és konkrétan szartam bele mindenbe. Voltak próbálkozások, de ezen a téren nem találtam egyensúlyra, vagy mondhatni inkább „alapjáraton” nem találtam rá az egyensúlyra. Nálam kell az, hogy rendben menjenek a dolgaim és akkor az életmódváltás is megy. Az MFJ-posztok tehát még nem értek véget, remélem vannak olyanok, akik szerették azokat! :)

4. UTAZÁS 1 MÁSIK KONTINENSRE ÉS/VAGY 10 ORSZÁGBA
Az ÉvIránytű segítségével merek álmodni. Van egy nagy álmunk a húgommal, egy messzi ország, de ahhoz nagyon sokat kell még dolgozni! :D A 10 ország pedig még idén is összejött, remélhetőleg jövőre lesz legalább 2 új ország a tarsolyomban! Kontinensként pedig Afrika vagy Ázsia, de persze Amerikának is örülnék, de legyünk realisták :D

5. NYARALÁS A HÚGOMMAL
A 2015-re beígért utazás most, ami lehet, hogy a diploma utáni utazással lesz egyenlő, de minél többet megyünk, annál jobb! Szeretnék eljutni Portugáliába, vagy Londonba, mostanság Olaszország is belopta magát a szívembe, de Spanyolországba is ellátogatnék megint :)

6. KÖLTÖZÉS
Vége az egyetemnek és már érződik rajtam a mehetnék, a költözhetnék. Szeretnék saját lábra állni, biztosat még nem merek mondani (talán még álmodni sem), de külföld az elsődleges célpont.

7. JÓ MELÓ
Ez eléggé megfoghatatlan, de jó melóval szeretnék jó pénzt keresni. Nem álltatom magam, pénzből élünk és az utazásokhoz még több pénz kell. A jó munka pedig olyan, ahol nem az irodában kell ülnöm egész nap, pöröghetek, kommunikálhatok – akár idegen nyelven is – és akár sokat utazós is lehet :D (akkor blogger leszek, haha)

8. 10 KM LEFUTÁSA
Marad a listán, nem érdekel meddig kell fent lennie, de le fogom futni! Ha meg volt a 8, akkor a 10 már nincs messze!

9. RENDSZERES HATÁRIDŐNAPLÓ VEZETÉS
2015-ben hiába volt 3 határidőnaplóm, nem vezettem őket. Elszállt az energiám, nem összpontosítottam, sokszor csak szaladt el az idő mellettem. A határidőnaplóval ez nem így megy, ezért szeretnék minél előbb beszerezni (előreláthatólag január első hetén), és használni is persze. Tudom, hogy ott az okostelefon, de én jobban szeretem leírni a dolgokat, számomra minden jobban rögzül.

10. #COFFEETIMECHALLENGE2016
A 2016-os kávé kihívásban nem a kávépartnereim lesznek a fő attrakciók, hanem a kávézók. Mivel nagyon sokszor járok ugyanazon helyekre, ezért az 50 kávézót nem tudnám kimaxolni, viszont 25 talán teljesíthető. Kávépartnereket továbbra is várok, akikkel nem sikerült, azokkal szeretnék elmenni természetesen! :)

11. SZOKATLAN SZOMBAT
Ez egy újfajta dolog lesz számomra is, ugyanis a legtöbb 12-es listám hasonló elven épült fel, de szerettem volna valami újat is. A szokatlan szombatok havi egy alkalom lennének, amolyan újdonságok, szokatlan dolgok, amiket amúgy nem szoktam csinálni: ezek legtöbbször élmények lesznek, mert azokat sokkal nagyobbra értékelem őket, mint a tárgyakat. Múzeum, állatkert, valami különleges dolog kipróbálása stb. Még én sem tudok semmi konkrétat, majd meglátjuk az első hónapokban, hogy ez hogyan fog megmutatkozni :D

12. ANGOL YOUTUBE
Ezt még leírni is félve merem, de tervezek angol videókat is. Hogy pontosan mit és hogyan, azt még én sem tudom, de kellett egy 12.-es pont :D A nemzetközi barátaim már jó régóta rágják a fülemet, hogy angolul is csináljak valamit, szóval leginkább a videózásba vágnék bele e téren :)

Nektek mik a terveitek 2016-ra? :)

14 megjegyzés

 1. Szuper tervek, mozgalmas éved lesz :) Én először is végre szeretném megírni a szakdolgozatom, most már nincs kifogás, itthon vagyok egész nap, se munka, se stressz :) Szeretnék még Kisbaba születése előtt elutazni Pécsre egy hétvégére, mert még soha nem jártam ott. Októberben szeretnénk Brnóba utazni néhány napra, addigra már a kicsi is fél éves lesz, úgyhogy tudnánk őt is vinni és ha már Brnóba vagyunk, egy kis prágai túra is beleférhetne :) A december eleji prágai hétvégénk nagyon kis rövid volt, így jó lenne ismét 1-2 napot eltölteni a városban. Szeretnék megtanulni végre normális piskótát sütni, mert tarthatatlan, hogy évek óta babapiskótával kell pótolnom a tortáim hiányosságait :P Szeretnék többször színházba menni,és jó lenne már eljutni egy kézimeccsre Veszprémbe és egy hokimeccsre Fehérvárra, ha már mindkettő város ilyen közel van :) Szeretném ha a baba születése előtt bőven kész lenne a nappali felújítása és a kerítésünk is elkészülne és a hónapok óta kiválasztott kutyót el tudnánk hozni a menhelyről. És persze szeretnék a lehető legjobb anya lenni <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem mindenről beszámolsz, te sem fogsz unatkozni! Minden bébis és utazós posztra vevő vagyok :D (és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó anya lesz! :))))) <3

   Törlés
 2. Tetszenek a tervek,nagyon sok élményt,varázslatot ígérnek.A határidőnapló vezetés nagy kihívás nekem is,pedig annyira szépek sorakoznak a polcomon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én holnap megyek határidőnaplót venni, kicsit megcsúsztam a hajós meló miatt, de 5 nap nem a világ vége :D Hajrá neked is! :))

   Törlés
 3. Jó volt olvasni a terveket. Amikor megírtad az összegzést elhatároztam, hogy én is írok egyet, mostmár komolyan. Az életmód és a diploma nálam is játszik...: D nem bánod ha énis készítek róla egy bejegyzést? : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, kíváncsian várom (ha már meg volt, akkor pedig mindjárt lesem, végre hazaértem és van laptopooooom :)))

   Törlés
 4. Nem kevés, de nem is irreális :) Remélem nagy része összejön!

  VálaszTörlés
 5. Sok sikert kívánok hozzájuk!:) :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kitti, hajrá a te terveidhez is! :*

   Törlés
 6. Annyira jó céljaid vannak, hogy inspirálsz vele! :) Köszönöm! :)
  Sok sikert és kitartást kívánok hozzá! A 3. pontod pedig már fél siker, mert felismerted a problémát, és tudod, merre indulj el az orvoslás útján! :)
  Nemsokára én is elkészülök a listámmal, már írom a blogbejegyzést. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Rögtön olvasom is, végre géphez jutottam! Sok sikert neked is! :*

   Törlés
 7. Hasznos ez a poszt, a hatásodra én is írtam kis word doksit, hogy jövő ilyenkor elővegyem, és addig is motiváljam magam a haladás irányába :D

  Egyébként téged láthattalak ma dél-fél egy környékén a veszprémi plázában? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok sikert a célokhoz! :) Igen, én voltam, zombi módjára próbáltam elintézni a dolgaimat :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.