SPECIAL COFFEETIME

Sok szempontból is különleges a mai posztban bemutatott CoffeeTime. Egyrészt a halloween-i forgatag közepén mindenhol tökös, szellemes, ijesztő dolgokba lehetett botlani, másrészt szerencsés módon mindezt Szentpéterváron tehettem meg. Harmadrészt olyan valakivel kávézhattam, akivel bárcsak mindennap tudnék, de ami késik, nem múlik! :) Az egyik kedvenc kávézómba mentünk ez alkalommal, full véletlenül jártunk a környéken, ugyanis salsa órára szerettünk volna menni (sajnos nem jött össze - még), és akkor pillantottam meg. Attól függetlenül, hogy az egyik kedvenc kávézóm, eddig még csak egyszer voltam ezelőtt, de már akkor elvarázsolt a hely.
A hely neve boldogságot jelent oroszul, és szinte mennyei boldogság vesz körül. Szinte már angyalkákat látok, ahogy a púderszínű foteleken falatoznak a nagy macaroon bödönökből; a fényfüzérek még inkább rádobnak a chill állapotra, tényleg selymesen simogatja a lelkemet a hely. A kiszolgálás nagyon kedves, kellemes órát töltöttünk el. A poszt másik apropója pedig az új kamerám által készített képek bemutatása, mert nem csak a hellyel estem szerelembe, hanem a kamerám által készített képekkel is!

Menü: levendula kávé tökös "halloween" sajttortával
4 megjegyzés

 1. Ahogy elolvastam a postot és megnézegettem a képeket valahogy olyan boldog lettem. Olyan szépen visszaadják a fotóid a hangulatot. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon jól esik, hogy ezt mondod :)) Még picit bénának érzem magam a kamerához, de ügyködöm rajta :)

   Törlés
 2. A sajttorta nagyon szimpatikus, de a levendulás italokkal, ételekkel én nem jutok dűlőre. Nyáron Tihanyban kóstoltam ugyan a levendulás fagylaltot, de úgy éreztem ennyi erővel az Yves Rocher levendulás tusfürdőjét is nyalogathatnám :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.