COFFEETIME-CHALLENGE 2015 18-21/50

Ha van ember, akinek van bepótolnivalója az ÉN vagyok! Welcome back to my big challenge: Let’s drink a coffe! Tehát most begyorsítunk, hiszen a 2015-ös terveim között volt, hogy a #CoffeeTimeChallenge2015-öt megcsinálom 50 emberrel! Bár nagyon-nagyon-nagyon rég nem posztoltam, attól függetlenül ezek a kávézások gyűltek, így most eljött az idő, hogy megosszam őket (persze, mert mindjárt vége az évnek). A játék annyiban változik, hogy most posztonként több kávéról lesz szó és a kávépartnerről, hiszen most ez a lényeg (a kihívás elején megfogalmazott szabályok szerint 50 különböző emberrel fogok kávézni). Mint már említettem a probléma nem a kávézások számával van, valószínűleg túl vagyok már 50, de talán 100 kávézáson is, viszont egy idő után már ugyanazok a személyek az állandó kávétársaim, hiába is szeretnék kávézni nagyon sok mindenkivel, eddig nem jött még össze :)
A segítségemre ismét a telefonom lesz, „sajnos” a legtöbb kép még a telefonommal készült, a legújabbak viszont már az új fényképezőgépemmel :)Így hát nincs más hátra, mint előre, íme a következő 4 Coffeetime!


CoffeeTime #18

Hol: Íródeák Kávé- és Teaház, Veszprém
Mikor: 2015. 05.08.
Kivel: Vera
Mit: Jegeskávé
Sztori:
Egészen csodálkozom, hogy májusi kávézásunk volt Verával, hiszen vele szinte minden héten mentünk, de talán vártam az első rendes jegeskávét, amit a teraszon tudtunk meginni, yummy! Vera egy internetes portálon olvasta még a régi naplóim egyikét, aztán fogalmazott egy irtó hosszú levelet, hogy miért szeret olvasni és végül elmentünk kávézni. Azóta ő az egyik oszlopos tag a kávétársaságban, sőt a szakdolgozatom külső konzulense is ő volt, szóval sok hálával tartozom neki, hogy eddig elrugdosott (és még sok-sok mindenért) CoffeeTime #19

Hol: Frei kávézó, Budapest
Mikor: 2015. 05. 16.
Kivel: Enikő
Mit:  Al-Jaziar jeges narancs karamella
Sztori:
Enikővel együtt dolgoztunk Amerikában 2 évvel ezelőtt, és vele azóta is sokszor találkoztam, mikor Pestre kellett mennem. Imádok vele találkozni, sokszor vannak jó észrevételei a bloghoz, meg szinte mindenhez, tehát tökéletes kávézótárs :)
CoffeeTime #20

Hol: A kutya meg a macska kávézó, Győr
Mikor: 2015.05.28.
Kivel: Szabina
Mit: cappuccino
Sztori: 
Emlékszem, hogy a kávézót Instagramon találtam, úgy, hogy ők lájkolták valamelyik képemet, így alig vártam, hogy valaki eljöjjön velem. Szabinával is ritkán találkozunk, együtt laktunk még a koliban (életem egyetlen éve, amikor kolis voltam, de a jó szobatársak miatt imádtam :)). Ő jelenleg szülésznőnek tanul, és akkor rengeteget mesélt erről, és érdekes látni, hogy milyen úton-módon jutnak el a képzés végére és segítik világra az újszülötteket.
CoffeeTime #21

Hol: Kokó cukrászda, Veszprém
Mikor: 2015. 07.16.
Kivel: Anyu és tesók
Mit: jegeskávé
Sztori: Anyuval ritkán találkozom sajnos, mondhatni távkapcsolatban élünk 100 km-re egymástól, így amikor meglátogat minket, akkor mindig motivált leszek, tudjátok, az az anyai belédbeszélőképesség, amikor nem hiszed el, hogy meg tudod csinálni a dolgokat, és miután elbőgőd a bánatodat, ő megerősít, hogy az ő pici lánya mindent meg tud csinálni, ha igazán akarja. Ő mindig is az elegáns orosz nő a fejemben, példakép számomra, és mint ahogy mindenkinek: „nekem van a legjobb Anyukám a Földön” :)

Remélem még mindig vannak, akik szeretik ezt a kihívást olvasni, mert én szeretem csinálni! :D 


3 megjegyzés

 1. Nagyon szép az anyukád, s rettentően hasonlítasz rá! A kávés képek pedig szuperek!
  Nati, a győri kávézóról eszembe jutva megkereshetnélek egy kéréssel? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) És persze, várom a megkeresésed! :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.