#The4WeekChallenge - DAY 9

A héten meg kell kurtítsam a #The4WeekChallenge posztjaimat, ugyanis szinte egész héten mozgásban leszek, szerencsére (és előreláthatólag technikai háttérrel sem fogok biztosan rendelkezni- laptop -, így a biztosra megyek :) A mai napom pedig kábé annyira volt izgalmas, mint egy reklámblokk délelőtt 11 és 12 között. Azok a bizonyos nagy energiák valahol máshol csapódhattak le, és a koffein sem hatott teljesen, így zombiként vészeltem át a nap nagy részét.
Viszont sikerült megnéznem két filmet – mert hogy tanulnom kéne ugyebár. Nem tudom hogy álltok a horrorokkal (vagy nem is tudom milyen kategóriába sorolnám), de van ez a Köpök a sírodra című film. Már három részt csináltak belőle, az esti maratonban nézem meg a harmadikat. Gondolom abban is hasonló sztori: egy csajt megerőszakolnak hárman-négyen és a végén valahogy túléli a kislány (mert hogy ilyen megpróbáltatásokat és ilyen feladatokat elvégezni 45 kg-an, háááát – de oké, tudom vannak szívós kiscsajok, de azért 100 kg-os embereket emelgetni, na mindegy). Fura érzés, de ilyenkor végig a csajnak szurkolsz. Szörnyülködve nézed, hogy mit tesznek vele azok az állatok, de a végén te is azt kívánod, hogy a csaj adja vissza. És lényegében ugyanazt teszi mindegyikkel, amit velük tettek. Belém ég rendesen, egyébként nyugodt természet vagyok, nem vágyom semmi ilyesmire :D

Ha hétfő, akkor hip hop. Sajnos pár hete fáj a jobb térdhajlító ízületem, vagy valami akörül, így nehezen tudom kinyújtani a lábamat. Próbálok vigyázni rá, remélem az edzések nem teszik tönkre, de gondolkodom rajta, hogy nem ártana, ha látna orvos.
Egyébiránt semmi izgalmas nem történt, így most alkotok a hét többi napján, hogy pénteken legyen miről mesélni! A továbbiakban kiderül, hogy tömeg-kompatibilis vagyok-e, ugyanis lesz itt minden: otthon nem alvás (ahol vagy mindig beülök kajálni, vagy mások főztjeit eszem), rendezvény (can’t wait, de előre félek a macarontól :D), rohangálás (ahol el lehet felejteni inni és enni, ebből jöhetnek a zabák és kiszáradások), nem mellesleg edzeni legközelebb pénteken jutok el, így a héten csak négy edzés lesz, de egye fene, elnézem magamnak :DCserébe próbálok minél több mindent posztolni, ha lemaradt, akkor kövessetek Facebookon és Instagramon (@natussshka).

KAJA
4.50 tükörtojás, sonka, abonett, tejeskávé
10.00 kakaós zabkása
13.00 tonhal zöldséggel
16.20: tejeskávé, étcsoki
19.45: tarhonya hússal (hát ez nem diétás, de talán ez az első, ami gázos :D)

PIA
3 liter víz, 4 dl kávé, 7 dl tea = tarolás 4.1 literrel

MOZGÁS

másfél óra hip hop
2 megjegyzés

 1. Nah én az ilyen filmeket nem bírom megnézni :D 5 évvel ezelőtt még minden este 1-2 horrorfilmet megnéztünk, de úgy igazán durvákat, most meg még az ijesztő képeket sem szeretem, nem hogy több órás filmet :D Nah mint írta még múltkor végre mi is elkezdünk edzeni vagy is inkább szoktatni magunkat a dologhoz (meglepő hogy az ember kérdezte, hogy nem akarnánk e edzeni.. én meg mondtam hogy dáááá). Szóval remélem ismét visszakerül a régi edzős rutin és a hasonlók :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rám is csak ritkán jön rám, de akkor nagyon. Például húgommal szoktunk horror-maratont tartani karácsonykor :D :D Már alig várom! :D
   Az edzéshez pedig hajrá! Csak elkezdeni nehéz - meg folytatni :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.