#The4WeekChallenge - DAY 7

Imádom a szombatokat. A mait például azért, mert ébresztő nélkül aludhattam. Ritka alkalmak egyike, ugyanis hajlamos vagyok sokat aludni – érzem is, hogy fáradt vagyok – viszont így nem lennék produktív. Na persze nem azt mondom, hogy világmegváltás történt a mai nap folyamán, de egy kellemes pihetető alvás és egy édes reggeli elég rendesen helyre tud rakni.

Ilyenkor jöhet egy kicsit időigényesebb reggeli, esetemben a banánpalacsinta. A  szilvalekvár hozzá pedig cukor és mindenmentes, eredetileg szilvásgombócba és hasonlókba készült, viszont nekem meg pont jó, hogy nem került bele semmi, csak maga a gyümölcs. Egyébként kevésbé megy a koncentrálás még így is. Néha tök jó elmenni egyet egy kávézóba, minden cuccal és tényleg tanulni abban az x órában. Engem az otthoni környezet totál belassít és minden elveszi a figyelmem. „Jé, de rég bámultam erre a fotóra; ezt most inkább rendbe rakom; jól van kimegyek mosogatni; épp itt az ideje rendbe rakni a körmeimet stb. Bár haladtam így is valamennyit a tanulással, de ne keressetek a #studyblr hashtag alatt, inkább a #chaos–nál :D
Pont ilyenkor jut eszembe egy újabb posztot lepötyögni, egy nagy bögre kávé és néhány kocka étcsoki társaságában (életmentés, hiszen csokit eszünk, de nem egy táblát és magas kakaótartalommal), vagy megnézni valami hülye filmet, aztán belecsapni néhány YT-videóba, elolvasni minden létező blogot, híreket, posztokat, az idő meg csak telik. Ez mondjuk tök tetszett, valóságos kapcsolat, életszagú:Persze volt mivel felidegesítenem magamat, a lényeg, hogy ennek ellenére elvonszoltam magamat futni. A cél mindig az, hogy az előző futásnál jobb legyek. Ez a második futásom, majdnem dupla annyit mentem, kereken 4 km-t! :) És meglepő módon jól is esett. Jobb lenne heti háromszor menni, de ez is több, mint a semmi.
Egyébként értékelni is illene, mert bár mérlegelni is kell majd, de inkább a challenge közepén és végén (egyrészt mert két hét az két hét, másrészt éééérzem a havi lavinát, PMS blabla, szóval nincs kedvem felbaszni magamat, mert már más megtette :D).

Ez a hetedik nap, tehát egy hét over. Kész csoda, de végig figyeltem, különösebb megcsúszás nem volt, nem vágtam be két tábla milkát, vagy egy hatalmas pizzát (pedig ahh), ráadásul meg volt az 5 edzés is (vasárnap-szombat: futás, hétfő: hip hop, szerda: köredzés, csütörtök: hot iron). A folyadékbevitel átlagosan jó, bár azért még kellene figyelnem néha. Ha nincs edzés, akkor nem iszom sokat, pláne ha krúzolok a városban, akkor elfelejtek vinni vizet magammal és pár óra kiesés sokat számít. A kávéról nem mondtam le, hirtelen tértem vissza a napi kettőre, de a következőkben ezt is redukálni szeretném egyre. Egyébként csekkoltam a súlyomat hét közepén, majdnem 2 kg mínuszt láttam, de ezt csak magamba jegyzem meg :D A lényeg, hogy most már nem hőlégballon kinézetem van és érzem, hogy javul az állóképességem is. Végtére is a sport csak jó lehet, ebben a – nemsokára – fos időben meg kihúzhat a szarból. Jön a depis november, korán fog sötétedni, egy kis tuning kell testnek és léleknek egyaránt.

A következő hét kicsit izgalmasabban fog telni, rohangálok majd össze-vissza, így remélhetőleg okos leszek és elejét veszem a nagyzabálásoknak, amiket ugye hajlamosak vagyunk „megoldani valahol”. Konkluzió: fasza csaj vagyok. Három hét maradt, woopwoop

KAJA
9.20: banánpalacsinta, szilvalekvár, tejeskávé ~ 450
11.10: kókuszos zabkeksz, zöld tea ~ 150 kcal
13.00: kelkáposzta főzelék (bármilyen undi, én imádom) ~ 300 kcal
15.30: banán, tejeskávé, étcsoki ~ 260 kcal
19.30: tükörtojás, tonhal konzerv, abonett, sonka, paprika (ilyenkor általában nem tudom mit akarok, ezért mindent) ~ 500 kcal
21.15: ebben a szent minutumban kaptam egy kis sütőtököt, amit muszáj befalnom :D ~ 90 kcal

PIA
5 dl víz, 5 dl izotóniás por, 7 dl tea, 4 dl kávé, és játszik még valamennyi víz, szóval 2.5 liter

MOZGÁS
4 km futás, woopwoop

Nos, nem tudom ki kezdett velem együtt vasárnap, de kíváncsian várom az első hét beszámolóit, akár kommentben, akár posztban! :)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.