#The4WeekChallenge - DAY 6

Hey! A tegnapi kisebb mélyponthoz képest egészen felülemelkedtem magamon, bár ez még mindig nem volt valami nagy hullámvölgy (bár lehet, hogy rosszul fogalmaztam). A naptalán produktívabban telt, és voltak végre pozitív kimenetelű események, mint például másodszor is a barátnőm ébresztésére kelhettem, vagy hogy telepítettünk egy tyúkot a tetőbe. Hja nem!

A nap izgalma az ügyintézés. Már csak egy hiperszexi ruhában kéne a tollam végét rágni, vagy csapkodni az asztalon, vagy csak kávéfoltokat hagyni 1-1 papíromon és már is kész üzletasszony lehetnék. Egész nap a repjegyeimet próbáltam intézni – bár megígértem magamnak, hogy nem írok erről, mert nem szeretnék ellőni semmi, amíg nincs meg minden papír, de nem bírom ki. #iam2excited

A délelőtt folyamán az internetes telefon-rendszert élesítettük apuval, ami ötvenezer próbálkozás után végre működött az én gépemen is. Természetesen ekkor kell bedöglenie az amerikai rendszernek, így kétszer is kétórás várakozásra ítéltek. Így hát hasznosabbnak láttam magamat elfoglalni.

A jövő héten megyek egy izgalmas rendezvényre, amit már őrülten várok, így erre kerestem – és találtam szerencsére – alkalmas ruházatot. A részletekkel nem untatnálak titeket, de nincs mindig shopping hangulatom. Ha van, akkor nagyon és inkább egyedül császkálok és maximum internetes segítséget kérek, de utálok másra várni és inkább egymagam szenvedek a szarul megvilágított öltözőfülkékkel. Mert bár már hat már a kis challenge-ünk, de a nőiességemet nem most legyezgetem gőzerővel, biztos a hormonok aktuális játéka, de ilyenkor egy kicsit kabbeafaszom érzésem van egész nap – hja igen, a bunkónap ismertetője. Amúgy ma kurvacuki voltam.

Ennek örömére nekiállhattunk a szakdogámnak drága barátnőm és egy hatalmas adag tejeskávé mellett. Néha úgy érzem, mintha hátrafelé haladnék, de mivel ő rugdos seggbe mostanság, ezért hallgatok rá. Például a mai pihenőnap eléggé simogatta a lelkemet, nem ellenkeztem :D Mára edzést sem terveztem, mert reggel már alig bírtam kimászni az ágyból – a tegnapi hot ironnak hála – ráadásul ha fél órán keresztül egy pózban vagyok, utána sem megy könnyen a mozgás. Annyira, mint egy reumás csigának körülbelül.

Már előre spanoltam magamat a hihetetlen hívásra, ugyanis 1 órát kellett csüngenem a vonalon, mire elintéződtek a repjeggyel kapcsolatos dolgok. Az eredeti repjegyet sikerült törölni – legalábbis folyamatban van – közben vettem egy újat, hasonló indulási adatokkal, viszont olyan géppel, ami be is szállhat az országba! Boldogság. BOLDOGSSSSÁÁÁÁÁÁÁÁÁG.

S bár a család teljesen mellettem áll a diétában és  támogat is egyéb kínzóeszközökkel, én maradtam a salátakeveréknél és minél? Hát persze, hogy a halnál. Ha sikeres lesz ez a challenge csinálok egy új diétát cukkinis hal diéta néven. Kurvajó lesz, mindenki fogy 10 kilót már csak ha retinapettinggel az ebédjével, sugárzó energiát kölcsönöz megjelenésének nap, mint nap! És ebből gazdagszom meg :D Mindenesetre egyetek halat, mert az jó!

A család "támogatása". Ilyenekkel kell szemeznem, ha kell valami a hűtőből. Az a kókuszos egyébként rohadt finom, de most rohadtul nem ehetek.
Egész este pihentem, elhúzódott az este filmnézéssel (A lázadó – uuuuuh nagyon tetszett), és további tuning a hétvégei … tanulásra. Tiszta izgalom, semmi másra nem vágyom! Ti mivel töltitek a hétvégét? :)

KAJA

8.30: abonett vajkrémmel, tejeskávé, túró rudi – igen, be kéne fejezni a túró rudizást
11.00: zöldség hallal (milyen meglepő)
15.00 zabkeksz, tejeskávé
19.20: zöldség hallal (bahahah)
Összesen: 2000 kcal körül.

PIA

6 dl kv, 7 dl zöldtea, 2 dl víz = 1.5 liter … Botrány. Még jön egy kis tea, bár lehet, hogy akkor ágy helyett máshol kell aludnom.

MOZGÁS

pihinap

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.