DAY 10-14: TÁRSASÁGKOMPATIBILIS-E VAGY? - #The4WeekChallenge

Mozgalmas napok állnak mögöttem, ódákat tudnék zengeni, viszont mivel ez egy életmódváltásra fókuszáló izé, ezért ennek tükrében világítok rá az elmúlt napok eseményére. Tök jó, amikor végre beáll egy rendszer az ember életében, mondhatni klinikai körülmények között mozog és A-ról B-re lépked. Maximum egy háromszögben a lakás-munka-edzés bűvös háromszögében. Ez az ideális eset, mint egy laboratóriumban: nem ér annyi kísértés, hiszen próbálod elkerülni, DE vannak ugye barátaid. Meg néhány szórakozási lehetőség, ahova mondjuk el is vonszolod magad néha…

Ez nálam is bekövetkezett, próbáltam leszorítani a nagy társasági dolgokat, mert nem voltam biztos benne, hogy társaság-kompatibilis vagyok a nagy #The4WeekChallenge miatt. Nem volt előre csomagolt, előkészített, sütött/főzött finomság, előre megtervezett menü, edzés (hja mert az semennyire nem volt). Lássuk mit hoztam össze ebben a pár napban, amit megfűszerezett még a női hormonok páratlan játéka, rohangálás, és egyéb finomságok.

A győri látogatásom igazából még normál körülmények között zajlott. Húgommal beültünk a már sokat emlegetett Fűszeresbe, egy jó latte mellé jöhetett egy teljes kiőrlésű croissantból készült szendvics. Itt még nagyon ügyeltem mindenre, szó se róla, finom volt.

Natalia Kubasi (@natussshka) által közzétett fénykép,
Szerdán volt egy ZH-m, s bár lelkiekben nem voltam felkészülve, ez nem torkollott zabálásba – tartogattam magam másnapra :D Ugyanis a szerdai (p)esti vacsoránál is totálisan egészséges vizekre eveztem az egy shopping center gyér kínálatában: padlizsán-kosárkákat ettem. Mondjuk annyit beszélek most a kajáról, hogy mindjárt éhes leszek, de jelentős fizikai terhelést nem kaptam. Viszont a csütörtöki nap izgalmas voooolt.

Csütörtökön rohangálnom kellett, of kórsz esőben és csini ruhában. A lelki békém 9-kor szállt meg, amikor is kézhez kaptam a nap első kávéját, de ebből még volt kettő, szóval délutánra koffein-túladagolásom lett – viszont a kávés képekért meghalok, tudjátok:

Natalia Kubasi (@natussshka) által közzétett fénykép,

Viszont sikerült elintéznem a vízumot, amit jövő pénteken kapok készhez: Saint Petersburg, I’m comin’!!! A gyors ügyintézést ismét kávéval ünnepeltem meg, majd befutott az ebédpartnerem Zsuzsi személyében. Nagyon hamar szerveztük le a találkozót, pont jókor voltunk mindketten és persze jó helyen. Sajnos egy laza óránk maradt, mindketten rohantunk, de örülök, hogy végre találkoztunk. Egyébként Zsuzsi is beszállt a kihívásba, így legalább együtt "bűnöztünk" :D 
A választásunk a Bocadillora esett, ahol menüt kértünk. A kiszolgálás valóban udvarias volt, bár nem értettem, hogy miért jön mindig más az asztalunkhoz – igen, megcsodáltuk az összes úriembert. A kaja is finom volt –hagymaleves és mostnemtalálomkiazolasznevét tészta – viszont a fizetésre 20 percet kellett várnunk, ami eléggé lehúzta a kedvemet a végére.


Belefért még egy barátnős találkozó, ahol még befért egy kávé és némi tápanyag, ugyanis készültem a délutáni könyvbemutatóra (hogy ne zabáljam fel a macaronokat :D). Budapesten azért sem egyszerű közlekedni, mert minden szarul van kitáblázva, hanem azért sem, mert hótziher, hogy akkor van felújítás, vagy valami egyéb finomság, amikor az embernek keresztül-kasul kell suhannia a városon. De Suz’n-nel sikeresen vettük az akadályt, és megérkeztünk Helga könyvbemutatójára.
Szánok egy teljes posztot a könyvnek és a könyvbemutatónak is, viszont a fent említett macaronokat be kell mutatnom. A helyszín a pazar Style Center volt – ahova beköltöznék szó nélkül – igényes szervezés és kellemes társaság között telt el az a néhány óra. A challenge miatt fontos megemlítenem, hogy fogyasztottam alkoholt (pezsgő, ehhh), de egyébként ez is tiltólistán van. Mint a macaronok :D


Natalia Kubasi (@natussshka) által közzétett fénykép,


Pénteken hajnalban már hazafele tartottam, volt egy külön órám (az első), átugrottam a facebookos ultrahangfelvételeket és szülést és elmentem szülői értekezletre :D A nap pont arra volt jó, hogy aludjak, és ez a mai – szombati – nap is ezzel telt. Jelenleg spanolom magam, hogy nekiálljak a szakdolgozathoz, azóta ki van takarítva a szobám, túlestem egy arcpakoláson, befestettem a körmömet, letöltöttem egy tucat zenét. Hja, de voltam futni, szóval ügyes kislány vagyok.
Natalia Kubasi (@natussshka) által közzétett fénykép,

Egyébként FÉLIDŐ van! Hol tartunk kedves challenge-zők? :)Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.