#The4WeekChallenge - FELHÍVÁS

Már egy ideje gondolkodom benne, hogy back2thebasics alapon ahogy elkezdtem az interneten való írást, most visszatérjek ahhoz. Mert művelem azt a fajta személyes naplózást web körökben, ahol az elsődleges téma az életmódváltás volt/van/lesz. Viszont ha már ennyire belelendültem, akkor miért ne tehetném meg ezt itt is?Az utóbbi hetek/hónapokban elég sokat híztam, majdnem ott kezdem, ahol 5 éve. Saját magam megismerése során kialakult a saját módszerem, ami valószínűleg nem mindenkinek jó és nem mindenkire van ilyen hatással, de a tapasztalataim alapján nálam működik és ez a lényeg.
A nagy szervezkedő-hajlamom miatt mindent írtam és vezettem akkoriban (és ezekbe botlottam bele tudatosan a napokban), így arra gondoltam, hogy nincs is nagyobb motiváció, mintha a saját sikereimet olvasom, és ezen felbuzdulva ismét alkotok valamifélét. Egy hete már rázódom vissza a mindennapokba, sikerült ráállni az egészségesebb táplálkozásra, elkezdtem edzeni is, de hát ha challenge van, akkor még nagyobb a motiváció!

2 éve érkeztem haza Amerikából egy fantasztikus nyár után és iszonyat nagy ürességet éreztem magamban. Nem találtam a helyemet, fáradt voltam, punnyadt, nem érdekelt semmi, nem tudtam koncentrálni, a nyári emlékeket vetítettem folyamatosan. Aztán rájöttem, hogyha nem változtatok, akkor bizony ebben a pöcegödörben maradok még jó ideig, ami valljuk be nem épp a legegészségesebb. Elkezdtem rákényszeríteni magamat, hogy elmenjek heti ötször edzeni, előre kitalálni a kajákat, beilleszteni az egyetemet és a munkát, ingázni két város között és belejöttem. Nem mellesleg fogytam majdnem 7 kg-t (khm, volt miből), és ráálltam egy olyan útra, ahol tudtam pörögni, mert volt energiám, szervezettek voltak a napjaim.

Most bár nem vagyok olyan nagy lelki pöcegödörben, de rám  férne egy kis kihívás, így jöhet a #The4WeekChallenge, ami érinti a blogot is annyiban, hogy a következő négy hétben (vasárnaptól vasárnapig) mindennap lesz poszt. Az életmódváltás mellett persze a mindennapjaimba is bepillantást nyerhettek ezáltal, de trustme ezzel kezdtem és ez ment a legjobban szerintem a blogger pályafutásom alatt (katt a blog címkére, a régebbi posztoknál megtalálható :)).

Időközben rávettem a húgomat és egy barátnőmet is, hogy haladjunk együtt az úton. Mindenkinek más a célja, de négy hét alatt van idő belerázódni egy adott életritmusba, megszokni az újdonságokat, és éppen elég idő ahhoz, hogy eredményeket tudjunk felmutatni. Így ha bárkinek van kedve csatlakozni, akkor szabad és ér (kommentben jelezzétek, bátorítsuk egymást), természetesen saját challenget létrehozva is (például napi 3 liter víz elfogyasztása, vagy egészségesebb táplálkozás és/vagy heti 3-4 sport, vagy BÁRMI). Bármi jöhet, Instagramon már befoglaltam a #The4WeekChallenge hashtaget, ami alatt már posztoltam 1 évvel ezelőtt, de itt fog folytatódni, így ha beszálltok ott tudunk értesülni egymás kihívásairól :)

Aki pedig nem retten vissza egy kis körmöléstől, attól pedig szívesen várok a négy hét letelte után egy összegzést (október 25.-e az utolsó nap, tehát akörül időzítve).

Nos, ki áll készen a kihívásra?! :)

Kezdés: 2015. 09.27. (vasárnap – mert a hétfő már túl snassz, és addig elszállhat az ihlet :D)


Tőlem napi egy poszt étkezésekről, edzésekről, lelki állapotról és a mindennapokról, aki pedig beszáll, azt pedig Instagramon lehet csekkolni a #The4WeekChallenge hashtag alatt!
17 megjegyzés

 1. Emelem a kezem, de csak nagyon óvatosan. :) Nemrég én is belekezdtem egy kisebb életmód/életszemlélet-váltásba, de aztán közbejött egy kisebb betegség és más apróság, így abbamaradt. De ez most jó löket lenne az újrakezdéshez :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, én is egy kis löketet remélek, hátha az összetartó erő majd húz előre :) Sok sikert és ha úgy van várom a 4 hét végén a beszámolót (ha van kedved hozzá).

   Törlés
 2. Szupernek tartom ezt a kihívást, szívesen jelentkeznék rá! :)
  Bár alapvetően pörgős, aktív életet élek én is, de egy kis egészségesebb életmód, több sportolás sosem árt az ember lányának, ráadásul mostanság sajnos csak annyit mozogtam, amennyit a munkahelyemig eltekertem és aztán ott meg össze lóti-futiztam.
  Várom a challeng-el kapcsolatos blogbejegyzéseidet/képeidet, nagyon kíváncsi vagyok rájuk! :)

  VálaszTörlés
 3. Én is várom nagyon majd a bejegyzéseket! Sok sikert hozzá!:)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm csajok, akkor vágjunk is bele! :) :P

  VálaszTörlés
 5. Nos, itt van egy csellengő blogger lány is, aki szeretne változtatni az életén. :) Készen állok, és a saját kihívásomról a mai napon elkészítem a bejegyzést. :) Harcra fel! :D

  VálaszTörlés
 6. Én is szívesen csatlakoznék! Udv, Andi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök Andi, sok sikert a négy héthez, remélem a végén beszámolsz mire jutottál! :)

   Törlés
 7. Szia Nati!
  Én is csatlakoznék! A napokban éppen én is életmódváltásfélébe kezdtem, amit részben neked is köszönhetek!
  Én is egészségesebben szeretnék élni, így a következő 4 hét alatt szeretnék minden nap tornázni illetve kevesebb kólát inni. :)
  Köszi a postot! :)
  Dorka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow, igazán megtisztelő, nagyon jól esett a kommented! :)) Sok sikert a célokhoz, a végén téged is várlak egy kis beszámolóra akár komment formájában akár máshogy is! Kitartást! :*

   Törlés
 8. Én is, én is!! De ebből bejegyzés leghamarabb holnap lesz, mert zh-t írok és jelenleg azon kattog a fejem. De holnap kitalálok és leírok mindent. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsian várom! :) Sok sikert a ZH-hoz :)

   Törlés
 9. én is benne vagyok Nati! holnap kezdem, írok is majd a kezdeti lendületet meglovagolva egy bejegyzést. Sőt megkockáztatom kijelenteni, hogy megpróbálok minden nap írni, a magam és mások motiválására akár :D köszipuszi az inspirációt és hogy csatlakozhatok!

  VálaszTörlés
 10. Én is csatlakozok, egy nap késéssel... ma végre veszek egy konditerem-bérletet, és rendesen elkezdem azt, amit szeptember elején csak félig-meddig: napi 3 liter víz, heti 3 edzés, és kalóriaszámolás a jól bevált 1450-es limittel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy csatlakozol, remélem ma már jól haladtál! :))

   Törlés
 11. Szia Nati! :) Én ma kezdtem el az életmódváltást, igazából nem tudatosan, inkább ösztönösen, aztán beugrott, hogy te pont erről indítottál kihívást, szóval belevágok én is, bár csúszva, de természetesen mindent dokumentálva a blogomon.! :) Hajrá-hajrá, illetve csak így tovább! :)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.