KÁVÉVILÁGNAP! - KEDVENC KÁVÉIM EGY HELYEN

A nyugalom tizenöt perce. Kellemes illat, ami ízzé alakul át és rögtön érzel is a szádban. Reggel, délután, álmosan, barátnőkkel, egyedül rohanva, előadáson, a buszon,feketét vagy tejeset, sziruppal vagy szimplán… A kávé világnapja alkalmából összegyűjtöttem a kedvenc kávés fotóimat, amiket én lőttem a világ különböző pontjain, és még egy kellemes kávés élményt megosztanék, ami pedig egy kávégyári látogatás. IDE kattintva el tudjátok olvasni az élményeimet, ráadásul videó is készült! Valamikor itt kezdődött el minden 2013-ban, Amerikában. Előtte is ittam kávét napi szinten, de akkor kezdtem el fotózni is őket. Először csak emlék gyanánt, de elkezdtem belejönni :)


Phoenix, Arizona, USA

Wisconsin Dells, USA - Dunkin Iced Coffee <3


Szentpétervár, Kávémúzeum


Szentpétervár, Starbucks


Szentpétervár, A Vérző Megváltó Székesegyház


 Tallinn, életem első sós-karamellás cappuccinoja Szülinapom másnapján kolis kávé - kellemes emlék :)Egyik kedvenc bögrém egyik kedvenc városomból :)  Egy Facebookos kép ihletett meg, mindenképp el szerettem volna jutni a Singer kávézóba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Kazan Székesegyházra, Péterváron Egyik kedvenc helyem Győrben, a Fecske, ahol isteni és hatalmas tejeskávék készülnek! A már említett kávégyár látogatás. Életemben nem ittam ennyi feketét :)Szintén bakancslistás hely a Coffee3 Péterváron, ahol életem első levendulás (isteni) kávéját kóstolhattam meg. Instagramon találtam meg - vagy inkább ők engem - így áprilisban ellátogattam hozzájuk.  


Budapest, Bálna Terasz és a Duna ... 1 nappal a hajós indulásom előtt :) Novi Sad, főtér és jeges kávé a kánikulában Házi lekvár, banánpalacsinta és a barátnőm-féle homemade coffee :) Két hete jártunk a győri Fűszeresnél reggelizni. Nyam-nyam  Az elfoglalt üzletasszony. Budapest, gyors reggeli latteval az élen.

Törzshely Veszprémben: Íródeák Kávé- és Teaház


Milyen kávét szerettek inni? Van kedvenc helyetek? :)


3 megjegyzés

 1. Mindegyik kép annyira hangulatos *-* szinte hallom az alap morajt és érzem az illatokat : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek örülök! Engem is visszarepített az időbe :)

   Törlés
 2. de jó volt most ezt végignézegetni :)

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.