RANDOM - WHY NOT?! - LELKIBAZDMEG

Őhm, helló. Olyan régen csináltam már ilyet, hogy már szinte elfelejtettem hogyan kell megnyitni egy Word dokumentumot a piszkozathoz. Meg sem erőltetem magamat, hogy képeket rakosgassak, bár várhatnak még meglepetések. Ez most nem is amolyan bocsánatkérős dolog, általában ha eltűnök, akkor vagy kurvára összejött az élet, vagy éppen nem. Hja várj! Vagy mindkettő összejön. Lelkibazdmegolásomnak oka, hogy ismét történnek a dolgok, mert eddig nem akarództak.


* * *

Tegye fel az a kezét, aki írt már 16 órán keresztül egy posztot?! Szóval itt lennék ismét. Ez a július valahogy kaotikus volt. Körülbelül, mint az időjárás. Sőt, az egész nyaram az, 3 éve nem volt itthon tervezett nyaram. Mindig volt egy A-tervem, hogy mi lesz az, ami elvisz az országból (nem mint menekülés, hanem mint világfelfedező. Tudjátok, mint Dóra. Csak most Natushka néven fut). Még ha voltak benne csavarok, akkor is eljutottam valahova. Aztán most is volt terv, de nem akaródzott bejönni.

Amikor végeztem a vizsgaidősuckkal, akkor már a harmadik napon kiborultam a semmittevéstől. Így inkább munkába temetkeztem, mert ugye vannak célok, amikhez ebben a mai anyagias világban nos – pénz is kell. Mindeközben vártam, és vártam, de nem alakult halál izgalmasan az életem. Egyébként ez a poszt egy tudom mit tettem ezen a nyáron – poszt akart lenni, amiben felsorolom az izgalmas sztorikat, mint például hogy eltulajdonítottunk egy komphajót (igazából csak megnyomhattam az elinduláshoz szükséges gombokat), vagy hogy találtam egy 252 ezres bankót, amiből minimum 2000 km-rel arrébb teleportáltam magamat. E helyett volt némi balatoni lubickolás (elképesztő mennyiségű az előző évekhez képest = 5, köszönhetően az időjárásnak), Rozé fesztivál, Utcazene Fesztivál, és ha nem lenne a telefonomnak memóriája, akkor ennyiben meg is állnék (de a hétfő reggeli kávézást Habfürdő Rékával (és férjével) valamint Suz'n-nel muszáj megemlíteni! <3)


Natalia Kubasi (@natussshka) által közzétett fénykép,


Ráadásul a júliusi hőség egyszerűen kinyírt. Rájöttem, hogy én rühellem ezt a fajta meleget, sőt várom az őszt (nesze,megkaptad!). Még ha lett volna is ihletem, egyszerűen könnyebb volt youtube-videókkal teletűzdelt délutánban létezni, mint lenyomni háromszázszor annyi billentyűt. E helyett a napjaim szimplán elteltek 
 • melóval
 • youtube-ozással (igen rákaptam :))
 • filmekkel
 • edzéssel
 • ennyi
A nap kérdése: hogyan éltem túl mindezt 2 hónapon át Spanyolországban egy évvel ezelőtt? No clue.

Hiába is tervez be az ember sok mindent nyárra, valahogy a fele elpárolog (biztos a melegtől), a másik része szublimálódik. Sőt, furfangos észjárásomnak köszönhetően megszültem azt a tényt, hogy a legtöbb ember nem is várja a nyarat. Szimplán a magasabb napos órák száma adja meg a kellő endorfin-hormont, és talán az, hogy az év közepére lefárad az ember és akkor illene kivenni egy kis szabadságot. Vitatkozni persze nem állok le.

A meleg kinyírt mindenféle szempontból, és vártam a messiást. Az egészet úgy foglalnám össze, hogy 2 hónapig szartak a fejemre, majd 1 perc alatt (nem viccelek) változik meg az ember élete és kerül döntéskényszerbe, mert egyszerre jön két lehetőség. Mint egy szappanoperában (néha már hallom az aláfestő zenét is), a telefonhívásod során kapsz egy smst, hogy egy másik fél is érdeklődne irántad ugyanabban az ügyben és végül ott állsz az eddigi üres kezeid helyett KETTŐ lehetőséggel, amit mérlegelni kéne és JÓL dönteni. Vagy hagyni a picsába, mert majd a sors, meg az indiánok szüzeinek vére mindent helyrehoz. Én ebben hittem, és be is jött (inkább csak a sorsban, mint a másikban). Az egyik lehetőség magától megszűnt (annyira mégsem akartak, halleluja). Hogy a jó sztori mégse maradjon félbe, jönnie kellett a drámának, ami mindent összekavar és a boldogságot kicsit leértékeli.

Az élet nem aranytálcán kínálja a nagy lehetőségeket, sokkal inkább valami szaros agyagtálon, így bár értékeled, amit kapsz, de tudod, hogy nagy árat kell fizetned (ha nem is érte, akkor másért). Vagy nézhetjük úgy, hogy egy bekövetkezendő dolog (ami egy hatalmas negatív jellel satufékezik az utcádba) már alapból jelen volt, csak te még nem tudtál róla és a nagy lehetőség inkább kihúz a szarból. Nos, akkor inkább ez történik.

Hogy kicsit visszaszálljunk a földre és valami értelmet is adjak a posztnak: két nap múlva ismét lelépek az országból és kereken 6 hétig élvezhetek egy izgalmas munkát. Egyébként ez a 2015-ös céljaimban is szerepelt, hogy nyáron lelépjek egy picit pénzt gyűjteni, szóval még egy pont kipipálva a listán :)

A helyzet tragikusnak tűnhet, ugyanis internetes hozzáférésem heti egyszer lesz körülbelül, de hogy őszinte legyek örülök is neki. Kicsit jó lesz detoxolni magamat és megnyomni az OFF gombot erre a pár hétre, mert az a sok szar, ami befolyik az agyamba az internet világából, az nem kéne. Persze hagyom, mert miért ne, szortírozni már nehezebb, a legkönnyebb talán akkor, ha teljes detoxot rendelünk el, vagy éppen úgy hozza a sors. Nem ígérek posztokat, viszont az instagramot és a Facebook-oldalt frissítem majd, amikor lehet :)

Továbbá, ACHTUNG ACHTUNG! A Facebook módosításai miatt már nem önkényesen szortíroz a drága, így ha nem szeretnétek lemaradni a posztokról, akkor állítsátok be, hogy a facebook elsőként jelenítse meg a blog Facebook-oldalát. Így végre azt fogjuk látni elsősorban, ami tényleg érdekel :)Még egy fontos platformot megemlítenék, amit elkezdtem elég rendesen járatni, ami a Twitter, itt is ér követni (@natussshka) :)Most ismét indul egy kisebb kaland, nem megyek el 10 ezer kilométerekre, de valami újba fogok bele. És üzenem mindenkinek, hogy még egy hónap van a nyárból, tessék kihasználni rendesen, feltöltekezni D-vitaminnal és sok emlékkel, hogy a hűvös téli éjszakákon legyen mit ellátni #tbt hashtaggel!

11 megjegyzés

 1. Jó munkát, és élményket kívánok Neked! Annyira "irigylem" a habitusod. Ha fele ilyen bátor lennék...:) Azért instán néha adj életjelet magadról:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, nagyon drága vagy! :) Mindenképp fogok :)

   Törlés
 2. Akkor beindult a dolog, jó látni azért Twitteren is. :D Szuper bejegyzés lett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! A twitter átvette a facebook-falat, aminek örülök is mondhatni :D

   Törlés
 3. Sok sikert és jó élményeket kívánok! :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok! :) Hova mész, ha nem vagyok indiszkrét? Csak irigykedni akarok egy sort :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :P Tervezek egy kisebb bejegyzést még írni róla, szerintem holnap posztolom :) Amúgy mint a népmesékben: el is megyek, meg nem is, messze lesz, meg nem is :D :D :D

   Törlés
 5. A meleget totál megértem,én is oda voltam meg vissza és szenvedés volt csak. A munkával kapcsolatban meg bírom ezt a fajta spontán hozzáállásodat. Valahol azonosulni tudok veled,mert nálam is vannak ilyen hirtelen jött lehetőségek és döntések. :D Mindenesetre sok sikert :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy nem csak én szenvedtem :D És köszönöm, élek amivel tudok :)

   Törlés
 6. Sok sikert az új munkádhoz, biztos izgalmas lesz! :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.