COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 17/50

Még mindig küzdök az 50 kávéval (és emberrel), egy idő után kilőttem az állandó kávéstársakat (bff-ek, vagy azokat, akikkel évente három-négyszer találkozunk és egy nagy bögre kávé mellett regéljük el az eltelt időben történteket), aztán beállt egy kisebb szünet is. A nyár nem teljesen kedvez a kávézásnak, valljuk be őszintén, hogy egy hűvösebb őszi délutánon szívesebben ülünk be szürcsölni valami meleget a kedvenc helyünkre, nyáron inkább átadjuk magunkat a borok/ aperol spritzek világának – és ez így is van jól. Viszont a mostani rossz idő és néhány ígéretesnek tűnő kávézás miatt muszáj pótolnom a lemaradásomat és picit nosztalgiázni :D

Helyszín: Csücsök kávézó, Győr
Időpont: 2015. április 30. délután 4 óra
Kivel: Timi
Mit: Latte macchiato

Coffee

Minden héten elmentem a Csücsök előtt, de többször meg kellett szervezni, hogy végre eljussak oda. Sokszor sokan voltak benn, nem olyan nagy, mint hittem :) Mindenesetre kellemes hely, kedves kiszolgálás, és ha nincs tömegnyomor, akkor nagyon élvezhető! A kirakatban is lehet csövelni, végül mi egy nagyobb asztalt néztünk ki magunknak. A kávé semmi extra, egy sima latte macchiato (és megígértem Timinek, hogy egyszer megkóstolom a chai latte-t. Valahol – bárhol, mert nem bírom elképzelni milyen :D)

Sztori

Nos az egész úgy kezdődött, hogy a pesti blogger-talin felbuzdulva jött az ötlet a győrihez is. Mivel heti szinten jártam fel az óráim miatt, pont jól jött (volna) ki. Előző nap érkeztem Pétervárról, próbáltam összeszervezni, végüla pár fős társaság redukálódott kettőre: Timire és rám. Ráadásul Timi sem a szomszéd városból jött, hanem jóval messzebbről, de már úton volt, mire változtathattunk volna :)
Mindenesetre így telt el kellemesen néhány óránk, miközben megvitattuk a bloggerség mindennapjait, ki hogyan szerkeszt, él az online világban. Ki tekinthető bloggernek? Vagy mindenki annak érzi magát, aki online ír? Legyen szó Facebook-oldalról, kizárólag képek megosztása Tumblr-en? Mindig online kell lennie egy bloggernek? Megörökíteni, lefényképezni nem csak készülékkel, de olyan szinten elraktározni az agyban az információkat, hogy azt rögtön posztba is ültethesse?

Mit gondoltok? 5 megjegyzés

 1. Szia! :)
  Szerintem nem mindenki tekinthető bloggernek. Én is Tumblr-öztem napi 22 órában, most valamiért a blogokat bújom, és néha hagyok egy kis szösszenetet, ami nem érdekes nem is figyelemfelkeltésként de valahogy jól esik leírni, visszaolvasni és még sem tartom magam bloggernek. Nem kell mindig online-nak lennie, hisz akkor nem lenne miről írnia, kifogyna a témákból. Viszont jó ha lefotóz vagy valahogy megörökít egy pillanatot, hisz megkönnyíti a munkáját.
  A chai latte pedig nagyon finom! Csak ajánlani tudom.
  Utólag pedig megjegyezném, hogy nagyon tetszik a blogod. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a kommentedet, egyetértek a leírtakkal (és jó, hogy nem csak én látom így a bloggerséget :)) És köszönöm, örülök, hogy idetaláltál! :)))

   Törlés
 2. Egyszer én is voltam egy ilyen rögtönzött találkozón egy igen régi és hűséges olvasómmal, akinek én is kölcsönösen törzslátogatója voltam. Mi többnyire inkább saját magunkról és egymásról diskuráltunk, mintsem a blogolás fortélyairól, de felemelő érzés volt egy olyan emberrel beszélgetni - most már húsvér formában - aki legalább annyira kedveli a te írásaidat, mint te az övét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze mi is kiveséztük egymás életét és próbáltuk megismerni a másikat, de egy kisebb projekthez kellett meginterjúvolnom, így szóba jöttek ezek a dolgok is :)

   Törlés
 3. Irigylem ezt a projected! Sokszor jobbat és érdekesebbet lehet beszélgetni egy ismeretlennel, mint egy közeli ismerőssel.

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.