ZENELISTA - 2015 NYÁR


Nem is emlékszem, hogy csináltam–e bármilyen zenei listát a blogon, de most összegyűlt néhány kedvenc, így hétindítónak tökéletes! Ilyenkor jöhetnek a popórázós, vagy fesztivál-hangulat zenék, véletlenül sem a mélyebb, szomorkásabb dallamok. Vannak a tipikus utazózenék, amikkel a fülünkben szimplán jó kibambulni a messzeségbe, gondolkodni, a távolba meredve nosztalgikus hangulatban zötyögni. Ilyenkor mindig az éppen egy évvel ezelőtti helyzetre gondolok, kábé úgy, ahogy a Facebook néha feldobja, hogy 1-2-3 stb éve mit tettünk azon a napon. Milyen érdekes nézni, ahogy változtak a dolgok és változtunk mi?! :)

Ez a lista egyébként most a Nr 1. zenei listám futáshoz. Nem feltétlenül szeretek mindig túl ütemes zenére futni, néha a lágyabb dallamokkal suhanok tova. A legelső zene is valami ilyesmi, amit már hallhattatok ebben a videómban:


A következő számot egy mixben fedeztem fel, ahol 2014 nagy hip hop slágereit lehetett felfedezni, Sean Pault ráadásul imádom, nyáron meg aztán pláne jó hallgatni némi jamaikai beütésű zenét:És ha már Major Lazert ide kevertük, akkor jöjjenek a mostani kedvenceim tőle. A következő zene most eléggé felfutóban van, ha százszor nem hallgatom meg naponta, akkor egyszer sem :D Ezt kiküböszölendő az egyórás mix, amivel nem kell folyamatosan visszatekernem

Ez a dal az előzőhöz hasonló érzéseket vált ki belőlem, egyszerűn ahhhhh. A klipet külön kiemelném, a zenéhez talán nem is illik annyira, de tökéletesen be lehet látni a jamaikai kultúrába. A zene és a videó végül összekapcsolódik, már fejben is játszom a klipet, amikor hallom a zenét :)

Régi zene új köntösben? Igeeeeeen! <3


Ezt a zenét már 2 hónapja tolom, elmennék egy ilyen bootyleg-partyba, azt hiszem nem véletlenül :D


Nektek van kedvenc nyári zenétek? :)


6 megjegyzés

 1. te mindig olyan feelinges zenéket tolsz :D pont erre volt szükségem most így állásinterjú előtt :D :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. haha, köszi! :D Sok sikert az állásinterjúhoz, most már hivatalosan is jó a lista ehhez! :DDDD

   Törlés
 2. szuper zenék, egy párat lementettem youtube- on és hallgatom :D :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.