MFJ - VIDEÓ

Sziasztok!
A múlt héten elkezdtem visszarázódni az egészséges(ebb) életmódba, amit előtte hetek óta messzire kerültem, vagy éppen hullámzóan adtam elő. Vehetjük ezt most számvetésnek is, kezdhetném január végén, amikor hazajöttem Pétervárról (hát az jó régen volt). Elkezdtem dolgozni, egyetem és én csak süllyedtem a kis világomba és szinte alig érdekelt bármi is, ami az életmóddal, méghozzá az egészségesebb fajtával volt kapcsolatban. Nem mondom, hogy nem csináltam semmit, mert eljártam futni néha, edzettem otthon, de nem éreztem azt az erőt, amit régebben megszoktam magamtól.

Aztán sokkoltam magamat egy kis mérlegeléssel – bár mértem magamat eleget – de az a pici, ami feljött mindig rá volt fogva a „most jól beettem” vagy „vizet tartok vissza” állapotokra, szóval hagytam felmászni jó sok kilót. Egy év alatt több, mint tízet (hú, ma nagyon őszinte vagyok). Úgy érzem, mintha egy éjszaka alatt rántottam volna magamra – persze nem így történt.
Felesleges tovább lelkibazdmegolnom ezen, helyette szerencsére gyűjtöttem magamban annyira energiát, hogy újra felemeljem a hátsómat és odaálljak a rajtvonalhoz – ezredszerre. Múlt héten már ráálltam az alapokra, miszerint előveszem az egészséges táplálkozás alapjait és bele is építem a mindennapokba. Csak a szokásos négy-ötszöri étkezés, nincs csoki, se fehér lisztes dolgok (a magvas, barna, tk-dolgok is ritkábban), több zöldség-gyümölcs stb. Ezt 80%-ban tartottam is, mind amellett, hogy edzettem is négyszer.A héten még inkább „felfújtam magam” és  még inkább ráálltam a dolgokra. Vezetem a kajálásokat és még több edzést próbálok leszervezni. A másik nagy fontos dolog még az ivászat, persze csak a vízre gondolok, de abból napi 3 liter!

A nagy kezdés előtt egyébként 2 napig youtube-videókon éltem (ahogyan azt már itt is említettem). Egyik percről a másikra kikászálódtam az ágyból és rendet raktam nem csak a fejemben, hanem magam körül is. Továbbá néhány motiváló dologgal is körbevettem magamat, erről viszont szeretnék egy külön posztban mesélni.

Nyakunkon a nyár, nem mellesleg az élet is, szóval ha félre rakjuk a szezonális pozitívumokat, akkor szimplán az egészségért is megéri. Hogy a motivációmat még inkább növeljem belefogok egy MFJ-videósorozatba! :) Az első már itt is van! 

6 megjegyzés

 1. Jó volt hallani téged! :) hozzáfűzni valóm:
  Nincs olyan szó, hogy applikáció! :D :D Az Alkalmazás!!!
  Mi az amit említsz? Az a karikás... kerestem, de nincs meg.
  És sok sok sikert én nagyon nagyon szurkolok!
  A hétfős megjegyzésnél nagyon mosolyogtam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága vagy, köszönöm! :D :) Amúgy utánanéztem és van applikáció szó, csak nem találtam az alkalmazást :D Amúgy Hydro Coach a neve, említem is, de akkor bénán :D Majd csinálok belőle posztot is több APPLIKÁCIÓVAL egyetemben :DDDD). Nagyon köszönöm!!! :)) :*

   Törlés
 2. Hopáá... Említsz... az :D :D :D Említesz. Hogy írják ezt? :D Amiről beszélsz... amiről tolod a szöveget :D :D
  Jah!!! Nagyon tetszik az új design!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, néhány dolgon még bütykölnöm kell, de nem olyan egyszerű :( :D :*

   Törlés
 3. Annyira szeretem a blogod, egyszerűen olyan élet árad belőled. Mindig motivál. Egy ideje már nem olvastam (mert béna a netem, és egyébként sem jutottam géphez), most pótolgatok. Tetszik az új design, és emellett kedvet kaptam én is egy csomó dologhoz, pedig most tényleg be akartam zárkózni egy gázkamrába, és csendben elpusztulni:DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik! :))) Remélem azóta már még jobban vagy ;)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.