MFJ - START? RESTART?

Már nagyon rég volt My Fitness Journey poszt, szóval éppen itt az ideje leporolnom és visszarázódnom - nem csak az írásba, hanem a régi formámba :D Ez a néhány gondolat ma fogalmazódott meg bennem, s bár nem a blogra szántam, de gondoltam megosztom itt is, hátha valakinek kell egy kis motiváció :)

"Mert hogy elindulni sem könnyű. Tudja az ember, hogy kéne, de valahogy nem akaródzik. Nagyon nehéz átesni ezen a gigantikus méretű holt ponton, de ha sokáig rugózunk rajta, akkor csak összejön. A múlt hétvége nálam már ez a pont volt. Annyira nem volt erőm semmihez, hogy még azt sem csináltam, amit amúgy szeretek és imádok - például írni néhány posztot. Fetrengtem, de legalább elkezdtem motiváló dolgok után nézni. Nem azt mondom, hogy 50 kép után felpattansz és arrébb baszod a csokikat és futsz az edzőterembe. Mert nem. De ha a problémádat világszinten nézed és látod, hogy más ember is szenved vele, ugyanolyan lépcsőkön megy át rajta, mint te, akkor valahogy javul a dolog. Már nem csak a te problémád, hanem bárkinek lehet a problémája. És ha már nem akkora probléma ez, és más is tudott tenni ellene, akkor talán te is tudsz. Kattogtam a különböző "motivate to work out" és "my weightloss journey" videókon, tonnaszámra találhatóak szép példányok, így hogy maradjunk a személyességnél: szinte bárki találhat hasonló korú, méretű embert, akinek már sikerült és lefogyott. Ötletek, tippek nem csak a módszerre (egy módszer van: az egészséges életmód), hanem hogy hogyan tartsuk fenn a motivációt, milyen tippekkel lehet végig az úton maradni. 
Szóval 5000 kcal (hja, mert hogy ezt csak így emberi dolog nézni: miközben a nagy fogyásról dumálnak, addig te tömöd a burád) és 128 ezer videó után egyszer csak felpattantam és a régi módszerekhez nyúltam vissza: motivációs táblák, táblázatok minden mennyiségben. Egész este vagdostam, ragasztottam, de ma reggelre minden kész volt és az előre megírt napirend alapján futottam neki A hétfőnek. Na mert most az is kellett, hogy ne adjam fel rögtön a legelején."

A DIY-részéről készül egy poszt, addig is néhány inspiráló kép, ahogyan a Facebook-on is útjára indultak a jósegg-díjasok ismét! :)4 megjegyzés

 1. Istenem, nagyon egy cipőben járunk. :D Múlt héten zabáltam szinte, fájt a gyomrom, így amit akart, azt odaadtam neki, hátha csillapszik, aztán 2 ballagás..rengeteg kaja, születésnapom....mozgás nuku. De most hazaérve félve ráálltam a mérlegre és egy dekával sem több, nagyon jól esett a kis lelkemnek, újrakezdésképp le is nyomtam egy kis mindent átmozgató kardiót. Meg lesz ez, toljuk. :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk pedig ballagás sem volt :D :D Az a durva, hogy a két hetes nyaralás után én sem híztam, de most már tolni kéne rendesen! Hajrá ;)

   Törlés
 2. Uristen, micsoda fenek a 3. kepen!!!!!!! Olyat en is nagyon szeretnek... A gymbe mar beiratkoztam, most mar csak el kene menni rendszeresen :)
  Anami, xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na akkor gyúrjunk rá együtt, én se sírnék olyan popóval :D Én hétfőn próbálok ki egy új termet elvileg funkcionális edzéssel... Hajrá nekünk! :*

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.