RANDOM #18

Na milyen téma volt régen? Oh igen, RANDOM-poszt! Amolyan élsz-e még  dolgokról és az elmúlt hetekről… Azt hiszem megint lezártam egy holt szezont, amikor persze nem csak néztem ki a szép fejemből, hanem dolgoztam/egyetem, de valljuk be, hogy nem életem legeseménydúsabb heteiről volt szó.
Aktuális érzésekről írtam eleget, nem titkolva dolgoztam a „nyaralásomon” Pétervárra, de szerencsére volt néhány izgalmas dolog is :)

COFFEETIME

Haladok ááám, emlékeim szerint 15-nél tartok, már ami a publikálást illeti, azóta volt még legalább 3 friss és ropogós. Addig is előrebocsátanék néhány kávés fotót, amit most már hobbiként mutattam be egy ösztöndíjra való jelentkezésem során.

„Hobbi? – Kávézfotózás. Igen, van olyan :D”


HÚSVÉT

Nem írtam róla különösebben, a húsvét nálam mindig szent és igazából semmit nem szeretek csinálni – kivéve az utazást. Anyunál jártunk Hévízen, kis családi banzáj, feltöltődés a kellemes tavaszi időben, nos azt hiszem ennél jobbkor nem is jöhetett volna jobban. Előtte 3 hétig egyhuzamban dolgoztam – MINDENNAP, igen sajnáljatok meg, ha lesz rá időtök – a szociális életem korlátozódott a fészbúkra, de inkább a semmire. Kevés emberrel találkoztam, jó volt feltöltődni :)

BLOGGER-TALI

Nos ez egy elég random dolog volt, ugyanis nem arra a napra beszéltük meg, de pont a városban bóklásztam – kuponribiskedtem Glamour-napokon – így találkoztam Virággal, a Virág’s Lab bloggerével. Közben Vivi is befutott, így hármasban turmixoztunk :D
Vivivel még ovitársak voltunk, Virágot pedig a bloggervilágból ismerem. Jó volt megismerni őt, motiválóan hat, ha valaki ennyire oda van a munkájáért (OTDK volt akkor a városban), és vannak tervei! Köszönöm a talit lányok! :*THUG LIFE

Néha megadom magamat az idióta énemnek, ilyenkor születnek olyan alkotások, mint a lenn látható kép. Nina egyik ebayes posztjában ecsetelgette, hogy milyen hülyeségeket lehet venni ebayen. Rögtön meg is rendeltem a szemüveget, egyébként egész praktikus :D


BEAUTY DAYS

Szerettem volna nem lestrapálva indulni a nagy útra, így bevettem néhány szépészeti avatkozást tökéletesen kivitelező személyt. Laura varázsolt csodálatos vörös tincseket, amik szinte világítanak a természetes fényviszonyok között. Lelkileg feltöltődés meg volt a találkozókból, így pedig az optikai tuning is.


#MAYPRILCHALLENGE

Szeretem a kihívásokat, mondjuk az élet is az :D MoonAngel indított egy jó kis fotós kihívást, tegnap sartoltunk, 30 napra vannak témáink! Csatlakozni ér! :)

day 1


day 2

BLOGGER COFFEETIME @GYŐR

Bár volt róla poszt, azért többször jelzek a biztonság kedvéért: április 30-án bloggertalálkozó Győrben! Facebook-esemény a képre kattintva! :)Felirat hozzáadása


Most pedig két hétig Péterváron leszek, a blogot próbálom majd frissíteni, de inkább Facebookon és Instagramon leszek aktív (@natussshka).
3 megjegyzés

 1. Köszi az említést! :)
  Akkor nem jövő héten lesz a tali? Nekem a képre kattintva azt írja, ki, hogy nem elérhető a tartalom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Javitottam a linket, most mar mindenki szamara elerheto :)

   Törlés
 2. Nem jovo heten! En csak ket het mulva megyek vissza. Rajottem, hogy a fbi oldallal kell csinalnom :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.