ONLÁNY #2

Hááát az úgy volt, hogy majd írok egy más témában, na meg majd tanulok is a zh-mra, ehelyett belelendültem a körömlakkozásba és a youtube-videókba. Mindenesetre sikerült egy újabb adag internetes finomságot összerakni, amiből láthatjátok, hogy a videók Április második hétvégéjének Oscar-díját a BuzzFeed kapja. A mai anyagban ráadásul erősen elkél az angol tudás, bár a képi illusztráció eléggé nyilvánvalóan festi le az adott témát, szóval ne meneküljetek! :)


Lili a.k.a. Superwoman az egyik kedvenc vloggerem és pár hete vadásztam le ezt a videót (na jó, nem először láttam), ami persze pont jókor jött!


Bevallom őszintén az exeket lerázó szöveges üzenetek listáit imádom olvasgatni :D Persze csak az angol chat-szleng miatt... :D  KATT és KATT

Na és akkor ahogy említettem a BuzzFeed-videók. Hát oda meg vissza vagyok, ugyanis szeretek elnézegetni érdekes, vagy pont mindennapos dolgokról szóló videókat, amik olyan alapvetőek, de valahogy szeretjük eltusolni. Vagy mondjuk olyan kérdések, amiket sosem mertünk feltenni. Vagy csak szimplán érdekességek a nagyvilágról.

A következő mondhatni bakancslista, és nézve a videót pipálgattam is magamban, hogy igen, már ez is meg volt, woopwoop! Nektek mi hiányzik még a listáról? :)

Mivel az elmúlt hetekben minden egyes nap (még hétvégén is!) átmentem ezen a magas stresszfaktoron, így hát be kellett kerülnie a listába a videónak. Nem reggeli pacsirtáknak :D


Mivel ez egy hétfői poszt, és maga a tudat, hogy hétfő van eléggé lelombozó, így bekerült egy motiváló videó is a BuzzFeedtől:
Készülve a következő útra egy kis utazós videó is befigyel. Kiemelném még, hogy ha repülővel megyünk, akkor kell: #airportselfie, fogom a kávémat fotó és persze felhős is. Próbálom majd elkövetni ezeket :D 

Ezt a videót MINDEN pasinak megmutatnám. Egyszerűen foglalja össze a lényeget az öltözködésről.
A legutolsó videó pedig a kreativitásunkat célozza meg, vagy legalábbis próbálja feltornázni. Nehéz újat alkotni, így ajánlom mindenkinek - bloggereknek meg pláne :)


FACEBOOK | INSTAGRAM TWITTER | G+ | ASK.FM

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.