ONLÁNY #1

Egy újfajta posztsorozat veszi kezdetét, amin már régebben is gondolkodtam. Sokat böngészek a neten szinte mindenféle témában, így sok cikkbe futok bele, ami érdekes/megbotránkoztató/kellemes/vicces stb. Arra gondoltam, hogy valamiféle rendszerességet viszek bele (na nem heti szinten, meglátjuk, hogy hogyan gyűlik) és megosztom itt a nemrég látott/olvasott tartalmakat. Bármiféle témában szöveg/kép/videó anyag, néhol angolul – ezt majd jelzem. Remélem tetszeni fog és unalmas perceitekben olvasgattok majd :)

Egyébként sok cikket a Facebookon találok különböző oldalaknál, ezeket a Mentés gombbal tudom későbbre rakni és laptopon olvasni telefon helyett :)
Rögtön kezdhetünk egy angol videóval :D Sok szót nem is ismertem még, másrészt pedig imádom a Buzzfeed videókat: rövidek, frappánsak és mindig sok hülyeséget dolgot tudok meg :D
Mindig jó mögé nézni a dolgoknak, talán pont ezért tetszett a következő képsorozat, ami tényleges helyek mögé néz. Világhírű építémények/természeti csodák közvetlen környezetéről készült képek:


Gízai piramisok és mögötte a város. Katt a képre további képekért!


Milyen is a kínai Nagy Fal? Tényleg egybefüggő? Mit mutat meg Kínából? Fotósorozat:


Katt a képre a teljes sorozatért!


Az elgondolkodtató képsorozatok IS a kedvenceim, mint például a következő is, ahol a mai világ legkevésbé sem karikatúrává alakított képeit láthatjuk.


Katt a képre a további fotókért!


Némi angol tudás elkél, „Expectation vs Reality” –témájú fotósorozat :)


Katt a képre a további fotókért!


Humans of New York – Ha nem ismered még a Facebook-oldalt, akkor sürgősen keress rá! Bár némi nyelvtudás elkél, attól függetlenül a képek is igen sokat mondóak: mennyien vagyunk a világon és milyen különbözőek, mégis sokszor ugyanazokkal a dolgokkal találjuk szemben magunkat. Egy nemrég posztolt fotó kommentjeit taglalja a következő cikk, ahol a kislányt Beyoncénak hívják, és rengeteg – hasonlóan „híres” nevű ember állt ki mellette. A kommenteken én sírtam a röhögéstől, eszméletlen milyen neveket adnak az emberek a gyereküknek! Kattints IDE a teljes cikkért!


Nos remélem tetszett az első ONLÁNY-bejegyzés, és tudtam némi újdonsággal szolgálni! :)2 megjegyzés

  1. Szia! Ezek tényleg nagyon érdekesek voltak! :D Nagyon jó ötlet! Már várom a többi részt! :)

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.