COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 14-15/50

Helyszín1: Mokka kávézó, Veszprém
Időpont: 2015. február 22. délelőtt 11 óra
Kivel: Bridget
Mit: cappuccino

Helyszín2: FaceBistro, Budapest
Időpont: 2015. március 12. délután 4 óra
Kivel: Kriszti
Mit:cappuccino

COFFEE
Nincs különösebb emlékem egyik kávéról. Bár a veszprémi helyet még egyszer be kellett foglalnom aznap, és emlékeim szerint akkor is cappuccinot ittam, szóval valamiért mégis csak finom volt :D A hely kialakítását nagyon szeretem, a belső tér az, amiért jó elmenni a Mokkába.
A FaceBistro is inkább a hely miatt fogott meg. A Facebook-ra épül rá, az egyik falon egy világtérkép található, azt hiszem jobb helyet nem is választhattunk volna. Árban is nagyon kedvező :)
 9/10


SZTORI

Eszembe sincs összemosni több CoffeeTime-ot, de most kivételt kell tegyek, mert mindkét alkalommal hasonló emberekkel hozott össze a sors :) Mondhatnám azt is, hogy hozzám hasonlók sok mindenben, mindenesetre az utazási mániában biztos. Végülis hasonló hasonlót vonz a világ nagy matematikai hálójában.
Krisztivel együtt dolgoztunk Amerikában, Bridgetet pedig a blogon keresztül ismertem meg: egy barátnőm által lelt a blogra, lelkes lájkoló volt és valamiért rám írt egy szép vasárnapi délelőttön, hogy ha véletlenül Veszprémben járok, akkor ugyan már igyunk meg egy kávét. Hát mivel jelenleg éppen ITTHon tartózkodom, ezért egy percen belül már le is dumáltuk aznap délelőttre a kávézást.
Imádok másokat hallgatni, amikor terveik vannak, pláne ha külföldi tervek azok. Inspirálóan hat, másrészt megnyugtat, hogy semmi agyi elváltozásban nem szenvedek  :D

Bridget is sok helyen volt már, dolgozott Belgiumban és Ausztriában, így az angol mellett a francia és a német is megy … Mi ez ha nem motiváció? :) Krisztit pedig volt szerencsém Párizsban meglátogatni előző évben, és ha a tervek jól haladnak, akkor Spanyolországban is ismét hódolatomat tehetem. Sziporkázás a javából: Spanyolország, Amerika, Belgium és még ki tudja hány ország jöhet szóba a következőkben :)@Mokka

És egy kis belső hangulat, amikor már egyedül voltam @Mokka


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.