RANDOM #17

Woohooo, mióta otthon vagyok talán még nem is volt RANDOM-poszt, pedig érik már! A napjaim megszámlálhatatlan másodpercű munkából, némi tanulásból, és levegővételből állnak. Ajándék 1 liter kávé, na meg eszeveszett alvás, amivel sosem érem utol magamat.

NO COFFEE


Ha valaki most találkozna velem, biztosan elvinne az orvoshoz, ugyanis ilyen tüneteket ritkán produkálnék, mint például:
elgondolkodni egy kávé megfőzésén
lemondani egy kávét
a reggelt teával indítani!
Facebookon már említettem, így most itt is: meg kell próbálkoznom redukálni a kávéadagot napi 1 bögrére (ami nem 2 literes kávésköcsög, hanem egy 2 decis pohár, értem?!). Tegnap sikerült, most már érzem, hogy úgy ráremegnék egy kis csendes cappuccinora, de kitartok!


NO WORKEE?


Egy kis helyzetjelentést kéne összehoznom, de maradjunk annyiban, hogy ideje lenne írnom a diákmelós élményekről – bár lehet, hogy pont azért nem írok, mert nem tértem még magamhoz-, de addig is egy kis válogatás a fészbúkon megosztott agymenésekből:

Azt hittem, mar láttam eleget, és dolgoztam eleget diákként, de ami az elmúlt 3 napban történt, az szinte minden képzeletemet és elpusztult agysejtemet felülmúlta. 
...amikor a srác magyarázza, hogy nettót kapunk, de olyat ami mar a bruttó után van (u don't say)... Amikor a srác csak félve árulja el, hogy mar 9(!)(wtf) éve van együtt a barátnőjével. Kérdésemre, hogy mikor jöttek örömest válaszolt: 9.5... Meg van az a fej, amikor fuldokolsz és próbálod visszatartani a vihogást?! ... Amikor a csaj mondja (10 perc ismeretség után), hogy ő már másfél éve együtt van a pasijával és meg mindig szűz. "Szia xy vagyok és szűz, de amúgy tudom, hogy egy kis ribancnak nézek ki"- azóta sem tudom, hogy hogy hívják....amikor a műszakvezető egy szellemcsajt keres, aki mint később kiderült meglépett a melóból és aláhamisította az aláírásokat....

Mai diákmunka gyöngyszeme a mar említett egyed szájából ez a kérdés: - Te egyetemes vagy?- (igen bazd meg, vilagegyetemes)I’M SO EXCITED


Na hát ez sokrétű dolog, mert most mindenért izgatott vagyok (a zh-k kellőképpen szinten tartják a pulzusomat, vélhetően a magassággal lesz a gond), de a leginkább azért, mert a héten már intézkedem a következő utammal kapcsolatban :) Amint meg vagyok a papírmelóval mesélek is! :)BLOGGER COFFEETIME


Nos drága sorstársak, bajtársak!
Az az ötlet pattant ki a fejemből (már egy jó ideje egyébként), hogy a kellemeset összedolgoznám a kellemessel, akkor bizony kávéznom kellene érdekes emberekkel. Sokaknak ígértem be kávét, ezt kicsit tovább gondolva született meg bennem a BLOGGER COFFEETIME névre keresztelt kis ejtőzés :)
Így elsőre semmi nagy dolog, sőt! Eléggé random és kevésbé előretervező üzemmódban erre a hét péntekjére álmodtam meg a dolgot :) Én mindenképpen ott leszek, még ha egyedül is kell magamba fojtanom egy nagy bögre kávét :D Egyébként terveim szerint egy hasonló dolgot készülök még Veszprémben és Győrben, mivel ezeket a helyeket járatom (muhahaha, mást is járatok hahahaha). A helyszínválasztásnál Maja volt segítségemre, így a helyszín a Kis Á klub az Irányi utcában. Az időpont pedig egy délutáni 6 óra, de tolható! :)

A képre kattintva a Facebook-eseménynél találhatjátok magatokat! :)9 megjegyzés

 1. Óóóó. menni szeretnék!!! Bárcsak így menne :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd beidőzítünk még néhány talit! :))

   Törlés
 2. A szüzes meg a bruttós kegyetlen :D
  .... alacsony a kerítés...

  VálaszTörlés
 3. A Coffeetime nagyon jól hangzik, a veszprémire majd benevezek :) Régi szép diákmelós nyarak, majd szemeszterek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp! Gondoltam rád közben! :P Egy jó kis Íródeákozás ;) :D

   Törlés
 4. Én megyek péntekeeeen *.* (bár jelenleg elképzelni se tudom hol van az az utca, de megoldom majd :DD)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. woohooooo :)) Ha megnyugtat én sem tudom! :D :D De majd a google odavisz :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.