MFJ - HELYZETJELENTÉS

Ez egy elég RANDOM hajnali fél ötös fogalmazás, hiába az erős koffein-tartalom, nem vennék rá mérget, hogy kereskedelmi forgalomba hozható :D Nem is ide készült, de végül egy egész szép adag írás jött létre, szóval így állunk most MFJ-témában. Amolyan szarul, de büszkén?! Hát, na mindegy is, szimpla helyzetjelentés!

"Végre nyomtam egy olyan istenes edzést, amit már régen kellett volna. Természetesen még mindig tart körülöttem a nagy fogyási láz, legalábbis sok ismerősöm vág mostanság bele, de nem mindenki lehet motiváló.


Nálam konkrétan a nagy ébredés vasárnap volt. Gethakór ide vagy oda, ez most már nem lényeg. Konkrétan megláttam a hintőpor flakonját... Ebben semmi extra nincs, na de amilyen emlékképek beugrottak, HOLY SHIT!Még Spanyolországba vettem, hogy mentsem a menthetőt. Ilyen elefántlábakkal megesik, hogy összeérnek a combok és jó erősen dörzsölődnek. Adjunk ehhez 40 fokot árnyékban, párás időt és végül két jól kidörzsölt combunk lesz. Ehhez vittem hintőport, ami úgy ahogy segített egy darabig.
Ami most eszembe jutott, hogy én többet nem akarom használni őket. Emlékszem, hogy volt amikor kurvára fájt és alig bírtam menni normálisan. Szóval futni kell, attól rázódok a leghamarabb rendbe, meg a lábaim is.
Figyelek a kajára is, lehet, hogy írni kéne?! :D Mondjuk felírtam magamnak, hogy mit tervezek mára, talán ezt kéne. Minden egyes este felírni a következő napi kaját. Így mondjuk tudom, hogy ma valami jóreggeltes kekszet viszek almával, ebédelni valónak meg túrós-banános zabkását. Délután banánpalacsinta, este meg túró és alma.

Új heppem: alig bírok felkelni fél 5-kor, hát keljünk négykor. És kitaláltam egy 100 morning rep-nevezetű gyakorlatsort, csak hogy felébredjek:
-50 guggolás
-30 felülés
-20fekvőtámasz
Semmi extra, tényleg csak a csipát kell kikaparnia a szememből, na meg hogy ne aludjak vissza.A tegnapi futás pedig áttörés volt. 3.5 km!!! Ami tudom, hogy nem olyan sok. DE!

Eddig kurvára elbaszta a telóm a számolást. Valamiért nem jó a gps, aztán ha billentyűzárat rakok rá, akkor automatikusan nyom egy pauset, amire most jöttem rá! :D Szóval figyeltem erre, és szépen lefutottam. A másik dolog az időpont. Eddig azért esett nehezemre a sport, mert mindig 8 után akartam nekiállni, amikor már alig láttam. Azért mégiscsak 4 után kelek, dolgozom, elmegy az egész délutánom, én meg majdnem hogy alvásidőre tolnám az edzést. Persze, hogy nem bírok megmozdulni (nem hogy futni menni).
Szóval napnyugtakor indulok, amikor még van egy kis világosság, így tudok menni a telepen a nagyobb körön, ami 1 km lazán meg van (ez meg csak a lelkecskémnek kell :D). Hell yeah, valahogy így kéne csinálni.

home made kínai |kakaós-áfonyás zabkása melóba' | tanulás és banánpalacsinta teávalAz előző két hétről is szót kéne ejteni, mert nem minden giccs és csillámpor. Persze az ember nem szívesen számol be a csúnya, gonosz bukásokról, még ha nem is nevezhetőek tisztességes pofáraeséseknek. Ez a helyzetjelentés arra is jó, hogy ha egyszer majd nagy unalmamban olvasgatnám, akkor leszűrhessek valami földöntúli igazságot és konklúziót az agyam-lelkem-testem szentháromságból. Eddig mondhatni lóf@szt nem csináltam, ismerem magamat annyira, hogy tudjam: nem erőltettem meg magam eléggé. Tudok én százszor is jobban hajtani, szerencsére vannak erről is írásaim, amiket most "unalmamban" szoktam olvasgatni. Ezeket próbálom követni, hogy akkor mit is csináltam és bizony-bizony jól jön néha egy kis nyomás is 1-1 fontosabb eseményt-dátumot nézve. Nekem kereken 1 hónapom maradt a kis nyaralásomig, fitness bajnok nem leszek, de legalább zacskóra nem lesz szükségem :D 

Nem mondom, hogy nem csináltam semmit, mondjuk seggfelemelést. Edzettem is heti szinten legalább kettőt. De vagy a tavaszi fáradtság, vagy megtámadtak a lélekrabló trollok és kiették a kis lelkemet, mert kurvára nem bírtam mozogni szerda után. 2 hete tényleg alig mozogtam (szó szerint és átvitt értelemben is), bár az is igaz, hogy nem volt szabadnapom, így a hajnali kelések kicsit kinyírtak (látszik, hogy öregszem, meg ez a tavaszi fáradtság, ehh). Az elmúlt héten pedig szerdától szombatig utazgattam (a negyedország-turnén hahaha), ráadásul ismét jött a gethakór, de olyan szinten, hogy az ügyeletre is benéztem. Rég jártam már orvosnál betegen, szerintem 2 éve csak a papírokért járok, ilyen-olyan igazolásért. De jobb a biztosság, nincs bennem semmi kár, szokásos hülye szöveg (amit persze a látogatás nélkül is tudtam volna): C-vitamin, ágy, folyadék.Így telnek a napjaim, tegnap meg annyira belelendültem az időspórolásba, hogy még egy kis lazító maszkra is jutott időm a drága bárányos párnámmal :D Őt még a tádzsikisztáni srácoktól kaptam ajándékba, ezen a videón láthattátok már.
6 megjegyzés

 1. Most valahogy nálam is ilyesmi a helyzet. 2 hetet szenvedtem a megfázás minden fázisában, így 2 hét kiesett és bevallom, ez idő alatt a kajára sem figyeltem oda. Tegnaptól 12 hetes edzéstervet indítottam, szigorú kajával, 2 hetente mérem a centiket is, remélhetőleg lesz változás is. Hajrá nekünk! :D

  VálaszTörlés
 2. Jaj ez totál ismerős: a betegség itt sem hagyott nyugodni senkit és én is szívtam egy hetet simán. Nem hogy futni,de megmozdulni se nagyon volt erőm- bár ettől függetlenül pont ekkor kellett mennem a legtöbbet dolgozni :D
  Viszont még mindig azt tudom mondani,ha lelkileg nincs kedved hozzá,akkor nem jó erőltetni,mert nem olyan lesz az egész =/ Mostanában én is szenvedek össze vissza és eléggé elhanyagoltam a mozgást-de talán mondhatni hogy most gyógyultam meg teljesen. Előbb meg nem akartam volna terhelni a szervezetemet-mert nagyobb baj lett volna.
  Amúgy mért nem este mész futni,mikor már sötét van? (: Lenne időd pihenni a meló után, este már emberek se nagyon vannak kint,és tiéd az utca (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez inkabb lustasag, ismerem magamat :) egyebkent sotetedes utan pont ez a baj, hogy addigra elmegy a kedvem/erom/energiam es konnyebben lebeszelem magamat. A sotetedesnel valo futas bejott a heten, ma is megyek. Ha til keson megyek marmint 8utan, akkor tutira nem indulnek el, masreszt 8kor mar relax-modban kell lennem, ha koran(?) akarok fekudni :)

   Törlés
  2. Ja értem! Én rászoktam magam beszélni,hogy igazán menni kéne-de nem mondom hogy nekem mindig összejön :$ Meg így betegség után lehet mindent előröl kezdeni sajnos.
   Azt el is felejtettem,hogy te korán kelős vagy- így nem szerencsés hogy fent vagy sokáig (:

   Törlés
  3. Hát a rábeszélősdivel könnyen el tudom vágni magamat én is :D :D Ez a koránkelés meg eléggé kiakaszt, de nem tudok mit csinálni :/

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.