COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 13/50

Helyszín: Kis Á bár, Budapest
Időpont: 2015. március 13, délután fél 6
Kivel: bloggerek
Mit: cafe latte


COFFEE

A kávé nagy rejtelmeibe bele sem mennék. Ez egy full sima latte volt, a kis rétegelt normál verziójában, amolyan egynek elmegy típusú. Végül a forró csokiknál kötöttünk ki, azt bátran ajánlom! :)

8/10
SZTORI

A szokásos egyetemi körbuli után - ami egy ZH-ban és néhány órában manifesztálódott Győrben - az irányt piciny országunk fővárosa felé vettem. 2 éjszakás murit szerveztem egy kis papírozással, jó sok koffeinnel és még némi ismerkedéssel: Blogger CoffeeTime! Már egy jó ideje mozgolódott bennem ez az ötlet, hiszen olyan sokan érdeklődtek/jelentkeztek 1-1 kávéra a CoffeeTime sorozaton belül (az év eleji 12-es listám x. pontja szerint 50 kávézás során 50 emberrel kell leülnöm – legalább). Hirtelen ötlettől vezérelve jött a dátum, sajnos én sem járok mindig Pesten, viszont a 3 napba ez bőven belefért.

Helyszínnek a Maja által javasolt Kis Á bárt választottuk, ami szerencsére nem volt tömve péntek délután. Ninával mentünk ketten, egyikőnk sem pesti, így ketten még is csak könnyebb volt eltalálni (persze, mert én lusta voltam szemüveget venni és meresztgetni a szememet, míg Nina olvasta az utcaneveket én csekkoltam a Google Mapset :D).

Őszinte leszek: nem voltak elvárásaim, ilyenkor már sosincsenek :) A facebookos esemény egy irányadó valami, de bízni 100%-ban sosem lehet, így ahogy esik úgy puffan alapon ücsörögtünk, míg nem megérkezett Maja, majd Helga, Attila és végül Liza! :) Már a létszámmal felülmúltuk a várakozásaimat, köszönöm mindenkinek a részvételt! :)
Lényegében egy kis ismerkedős, beszélgetős dolgot szerettem volna, ami össze is jött. Amikor olvassuk egymás blogját, akkor mindig van egy elképzelésünk, aztán ehhez néha társul egy fotó, néha már hang és mozgókép is, de azért a 3D-s változat az igazi! :D

Nagyon jól éreztem magamat, remélem mindenki így volt ezzel! Remélem a többi ilyen megmozduláson még többen jönnek ismerkedni, beszélgetni kávézni! Itt meg is ragadnám a figyelmet: GYŐRIEK!
A következő hetek egyikében Blogger CoffeeTime-ot szeretnék Győrben is összehozni, mindenképpen csütörtöki napon, kábé 2-3 hét múlva. Természetesen bárki jöhet: blogger, olvasó, kutya-macska, oldalborda! Néhány nappal előtte készítek eseményt a Facebookon :) Továbbá veszprémiek is figyeljenek, nem tudom hányan vagyunk, de akár egy kisebb szavazásra is bocsátanám a dátumot (már amennyiben van érdeklődő :)).2 megjegyzés

  1. Veszprémi időpontnak mindenképpen egy szombati időpontot javasolnék :) lényegében bármikor, csak ne júniusban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szombat nekem is okés! Szerintem pár héten belül kell gondolkodni! :) Legalábbis érik egy április eleje! :D

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.