COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 12/50

Helyszín: Fecske presszó, Győr
Időpont: 2015. február 12. délelőtt fél 12
Kivel: Fanni
Mit: k__rva nagy tejeskávé

COFFEE

Az egyik legkedvesebb hely Győrben, meg úgy az egész világon :) Imádom az ilyen laza, kicsit káosznak tűnő, mégis nagyon hangulatos kávézókat, mint ahogyan a Fecske is. Mivel közel van az egyetemhez, ezért sok hallgató csövel itt, így barátságos árakkal is találkozhatunk. A kávé nevét nem én találtam ki, és nevéhez hűen tényleg kurva nagy. Tejhabbal, cuki bögrébe, kedves kiszolgálással.

10/10

SZTORI

Ne ítélj elsőre, amíg nem eveztünk egy hajóban. Bár nem is kell egy hajóban ülnünk ahhoz, hogy lásd merre tartok. Lehet másik hajóban, de mégis haladhatunk egyfelé… Így végül is Fannival is ilyesfajta lelkitársak vagyunk :)

Egy kapcsolat feltölt energiával.Egy jó kapcsolatban meg van az a bizonyos plusz, amiért a régen látott pasik újra bökdösnek fészbúkon, mert szinte ordít minden mozdulatodról, hogy boldog vagy. Kéne az a plusz, mi?!

Kapcsolat egy külföldivel izgalmas, vicces, extra türelmet igényel (és egy jól futó laptopot gyors internet hozzáféréssel a Skype/Google fordítóhoz).
Kapcsolat valakivel, aki távol lakik: nehéz. Vagy legalábbis annak tűnik. Türelem, kitartás és akaraterő, másik részről ugyanez, plusz az a kattanás, amiért a te+én-ből mi lesz.
Van, hogy a kilométerek csak fizikai távolságot mutatnak, a lelki távolság kisebb is lehet, mint "pár kapcsolat" esetében, ahol a felek ráadásul együtt is él(het)nek. A bizalom-féltékenység háromszög harmadik csúcspontjára az önbizalom kerül: bízol benne, bízol magadban, így ez a két erő kiüti a harmadikat (féltékenység). Így az a bizonyos parázs izzik folyamatosan :)6 megjegyzés

 1. Kitartást a távkapcsolatban élőknek!! :) És jó a beszéd! Mindent túl lehet élni, ha elég nagy a szeretet/szerelem, és az egymás iránt érzett tisztelet, őszinte ragaszkodás. :)

  VálaszTörlés
 2. hmm ez a kávé, isteni lehetett!!!! :D Igen ezt én is biztosíthatom, nyáron leszünk a párommal 5 évesek, és sajnos a munka miatt, egy másfél évvel ezelőtt egy évig mi is távkapcsolatban éltünk, csak hétvégente tudtunk sajnos találkozni, így sok kitartást kívánok én is!! :) :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) A kávé mennyei, ha esetleg arra fele jársz, akkor mindenképpen kóstold meg ;)

   Törlés
 3. Bár nem sokban kötődik a kommentem a témához, mégis szeretnék idepofátlankodni, hogy "meglepi" vár nálam, avagy díjazott lettél c:

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.