COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 10/50

Helyszín: Frei Cafe, Győr
Időpont: 2015. február 2. délután 2 óra
Kivel: Alexandra
Mit: good question

COFFEE


 
Hát ez nagyon gáz, de elfelejtettem a nevét :D Az biztos, hogy meleg kávé volt, tippre Mississippi gesztenyekávét mondanék, de nem 100%. Bár Freinél ez lényegtelen, hiszen az összes kávé nyálcsorgatóan finom és különleges! Az egyik legkülönlegesebb kávézó, sokszínű, és mindig találok a hangulatomhoz valami finomságot.


10/10SZTORI


Anno még az amerikai utunk során beszéltük egy leányzóval, hogy kell lennie egy oknak, amiért az ember útra kell és az nem biztos, hogy csak a kíváncsiság. Végül arra jutottunk, hogy mindenképp van egy kis gebasz az életünkben, amit új élményekkel és más látószögből lehet(ne) és kell(ene) nézni. Ha eléggé messze megyünk, akkor kiszakadva a régi énünk határaiból egy új énünk kezd felszínre törni… Jobb esetben ugyebár. Aztán van, hogy a külföldi meló szinte nem hogy ad, hanem inkább elvesz. Anyagi javakban lehet, hogy mélyebb az úszásra alkalmatos hely, de alapjáraton véve kongunk az ürességtől. Se ott, se itt(hon) nem volt/lett jobb, így aztán jobb is, ha megy az ember.
A végén persze rá kell jönnünk, hogy menekülni nem lehet a dolgok elől, de sokszor kaphatjuk meg azt a pluszt, amitől végül helyre áll a rend: kívül-belül.


2 megjegyzés

  1. Régen sokszor éreztem az, hogy na most az összes pénzem összeszedem, veszek egy vonatjegyet és csókolom :D Aztán öregszek és már akár egy napos kirándulás is nagyon jót tesz a lelkemnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lényeg, hogy kimozdulsz! :) Én legszívesebben most is ezt tenném, de inkább gyűjtögetek egy repjegyre :DDD

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.