VERSATILE BLOGGER DÍJ

A blogszülinapos bejegyzések egyikében említettem, hogy a blog már kapott már 3 díjat, viszont a harmadikról még nem számoltam be. Szandi lepett meg vele (euforikus érzés volt egyrészt a hazajövetel utáni napokban megkapni, másrészt épp a blogszülinapi videóval szenvedtem :D), igazán örültem neki (még ha ez annyira nem is látszott, de tény, hogy eléggé el voltam agyilag :)).
Ezúton is szeretném megköszönni, jó érzés, hogy így vélekedsz a blogról (és rólam). A Versatile-awardhoz természetesen kapcsolódik néhány feladat is, egészen pontosan kettő. Miszerint 7 dolgot elárulok magamról (ezt nehéz lesz összeszedni, annyit pofáztam mostanság magamról), valamint a díjat 15 bloggernek kell továbbadni. Számomra ez kiesik, viszont eddig még SOHA nem adtam tovább díjat, viszont 1 év után már úgy érzem, hogy megismertem elegendő blog(ger)t, így ha nem is 15, de néhány kiválasztásra kerül.7 RANDOM tény rólam

 1. imádok utazás közben írni. Péterváron szoktam rá a metrón írásra, jelenleg pedig vonaton írok. Megnyugtat a táj, kikapcsolok, csak a zene, a laptop és én vagyok.
 2. következő úticélom Szentpétervár
 3. imádom Nicki Minaj új albumát a PinkPrintet
 4. a legutóbbi videóban található torta mákos-mascarponés, ugyanis imádom a mákos dolgokat (egy kis legális, tudjátok, hahahaha)
 5. kábé 7 éve nem nézek tévét, 1 éve pedig a „dobozt” is odaadtam öcsémnek, hiszen feleslegesen állt nálam.
 6. tisztességes stílusváltáson mentem keresztül, kezdve a fekete cuccoktól (mint rocker, haha), egészen a bő hip hopper cuccokig (bokáig lengős NADRÁG), amit húgom csak ennyivel kommentelt: „és ezt kellett nekem nézni évekig”
 7. Régebben hatalmas fülbevalókkal jártam, bár van arcom hozzá, ami elbírja :D Mióta 6+1 lyuk van a fülemben és lusta vagyok cserélgetni őket, rászoktam a 6-os szetteket és azokat hordom huzamosabb ideig (a 7. a felső fülporcban található, a belőtt orvosi van benne).

Most pedig díjeső, majdnem Oscar módra! (sorrend ABC-ben)

Andreina’s Diary

Andreina írt nekem először egy VKP-poszt során, melyben a kedvenc bloggernek kellett levelet írnia, és ezt én kaptam! Látom magam előtt a jelenetet, épp Spanyolországban dolgoztam akkor, és shoppingolni mentem. Még a telefont is majdnem elejtettem, akkor ez hatalmas energiát adott! Azóta mondhatni jobban megismertük egymást, fitness-társ a „másik” oldalról (nem a sötétről, haha). Jövőbeli kávés-társ! :)

Boroskóla

A blog, amit egy pohár boroskólával a kézben adná az idilli hangulatot :) Hangulat kell hozzá, vagy éppen hangulatba kerülsz. Amikor kicsit elvonulnál a világ elől a gondolataidba - na ilyen érzéseim vannak, amikor olvasom! :)

Cherchez la Femme

Panna blogját imádom olvasni, még a kozmetikai posztjaival is rávesz, hogy olvassam, a többi „lazább” poszt pedig olvastatja magát. Szerintem élőben is jól megértenénk egymást, már alig várom a személyes találkozót, ha már ennyit kell Győrbe mennem… :)

Habfürdő

Réka blogja maga a letisztultság és van benne valami bájos és habos (mint egy jó cappuccino, haha) :) A napi HAB-ok pont jókor jönnek, valamint az újfajta Habfürdőlak-sorozatot is mindig várom, tudjátok úgyis, hogy a személyesebb posztokért „rajongok”.

INSPIRÁL-LAK

Szeretem ezt a fajta letisztulságot, valamint a hasznos cikkeket! Például az egyik legutóbbit a pénzspórolósat! :) Örülök, hogy Viki belefogott ebbe az új blogba :)

Pretty Pointless Posts

Az egyik legjobb mindenes blog, általuk találtam már rá néhány olyan dologra, ami musthave lett: zene, film, de leginkább a kávézókra vagyok rákattanva, amiket lassan be is vehetek Budapesten :)

The Charmbandit

Egyik új blog a repertoárban, még csak a facebookos csoportba posztolt cikkeket olvastam, de jókat szórakozom olvasás közben és a legutóbbi filmet innen szedtem (mármint ötletet). :)


2 megjegyzés

 1. Itt is gratulálok, és nagyon szépen köszönöm a díjat :) Hozzá is látok majd a megírásához :)

  VálaszTörlés
 2. <3 Jajj :D :D Hát így nem lehet dolgozni! :D Köszönöm szépen Nati! hamarosan meg is írom.
  Habfürdőlak sorozat.... :D .... asszem átnevezem vagy olyasmi :D :D

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.