FIRST 3 WEEKS

Szokás mondani, hogy ami késik, nem múlik. Ez így is van, mint látható érkezik ez a poszt is, amelyben elregélhetem, hogy mit csinálok otthon 3 teljes hete. Ugyanis kereken 3 hete landoltam a Liszt Ferin, 8 órás utazás és várakozás után görnyedve – mert a bőröndöm húzókája benn ragadt – botorkáltam kifele a családhoz. Meg a nagy transzperenshez, amit húgom rajzolt – kávéval és pink szívecskékkel, csak hogy kapcsolódjak a tegnapi jeles eseményhez.
Egy ideje nem szeretek akkor írni valamiről, ha folyamatban van. Abból bizony csak és kizárólag lelkibazdmegolás lenne, viszont konklúzió nélkül. Amit elnevezhetnék inkább rinyálásnak, arra ugye meg senki nem kíváncsi. Úgy van, még én sem. E helyett hagytam, hogy teljenek a napok-hetek és eljussak egy szintre, mondhatni a hegytetőre, ahol látom az előttem álló utat a következő célállomásig.


ÁLMODOM?!


Az első egy hét biztosan erről szól, de erről valószínűleg már írtam is (emlékeim szerint ITT). Kicsit olyan érzés fog el, mintha megint új környezetben lennék, de gyorsabban asszimilálódom – persze, hiszen lényegében hazajöttem.

MI A F@SZT KERESEK ITT?


A vulgaritásom itt szükséges, hiszen mindig ez a konkrét mondat kering a fejemben egy-egy hazajövetel után. Érzem, hogy nem érzem, azt amit kéne. Így aztán ha nincs következő támpont, ami felé haladhatnék, akkor kezdődik az örvény, meg az ördögi kör, amiből elég nehéz kimászni.
Október elején, miután már felébredtem az orosz álmomból, és képes voltam felfogni, hogy hol vagyok, bevallom őszintén rám jött a pánik. Lényegében minden pontom ki volt pipálva a képzeletbeli listámról: voltam Amerikában (egyik legnagyobb álmom volt), eljutottam Pétervárra és akkor most mi lesz velem? Szerencsére az emberi természet mindig többet-jobbat akar, mindig szintet lépni. Így elkezdett kialakulni valami, ami aztán hazatérés után újabb célt adott. Hála égnek.

Ezek a célok jó támpontok, hogy valami rendszert lehessen beiktatni az életbe. Lényegében stratégiai pontokat kell ezután kialakítani, hogy aztán a rendszer segítségével elérjük a célt. Na, mint egy haditerv :D Akkó’ jóvan. Tűzparancs kiadva.

PÉNZ IS KÉNE


Hát szokása. Mármint a pénznek a „kellés”. Ehhez meg munka kell természetesen. Vagy gazdag amerikai nagybácsi. Mondjuk a nagybátyám ott is lakik, de végül kilőttem ezt a pontot. És megadtam magamat a diákmunkának.  Back to the basics-szintű melók vannak, amit anno 3 éve csináltam. Nem veszem visszafejlődésnek, inkább a „kényszer” és a határidő romantikus kapcsolatának gyermeke ez. Egész nosztalgikus ugyanoda menni, ahol 3 éve megígértettem magammal, hogy soha. Never say never.

KISÚJÉV KEZDÉS


Teljesen így is éreztem. Újra pontokat írni, hogy a következő x hónapban (amíg újra le nem lépek) mire kell összpontosítanom. Szerencsére nem fogok unatkozni, pedig már bekészítettem egy csomag zsepit az ágy mellé, ha rám jönne a bőghetnék emiatt. Hja, meg persze a gethakór.

KAPCSOLATOK


Inkább mondanám, hogy sok-sok-sok és még annál is több CoffeeTime. Az első két hétben megjártam Hévízet, Tapolcát, Győrt és Pestet is. Nagyon jó volt találkozni mindenkivel, volt akivel már másfél éve lógtunk egymásnak egy találkozóval, de végül csak összejött. Jöttek a nagy beszámolók, tanulságok, változások, tervek, én pedig még jobban integrálódtam. És még nosztalgiázhattam is maszkfestés terén (a halloween-i partyról jött az ötlet), végül öcsém kapott egy szépséget farsangra.Az év találkozója! :)Persze nem ment minden ilyen könnyen, volt néhány kevésbé sikerült állásinterjúm, elkaptam valami finom kórt, amit most kezdek kiheverni (másfél hét után). Viszont 3 hét alatt több napot láttam, mint kint 3 hét alatt, ami azért király. Randomban pedig betehetem azt is ide, hogy már javában zajlik az egyetemi félév.


Amit észre kell vennem, hogy már rutinosan akklimatzálódok, nem vergődök több hétig, esetleg néhány hónapig a kis könny-óceánomban, amit magamnak kreáltam – volt már rá példa. A falamra feldobtam egy sk-naptárat, ahova felkerül minden. Hoztam magammal a már ITT bemutatott kis motivációs-képemet. Felvettem a fonalat, emiatt is volt néhány napos kimaradás és inaktivitás :)
5 megjegyzés

 1. Nekem erre az évre be van tervezve egy kávé-tea-kóla-víz, bánom is én mi ivása, beszélgetés veled. Aztán pedig MENJÜNK LONDONBAAAA!!! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. háhá, mindenképp és már megbeszéltük! :D Ha megyek Pestre, akkor szólok! Az előző az épp a gethakór kezdete volt, így idő előtt hazajöttem :(

   Törlés
  2. Tudom, hogy megbeszéltük, de én azért leírom jó sokszor, biztos ami biztos :D

   Törlés
 2. Annyira fura lehet, el se tudom képzelni...nekem már egy hetes nyaralás után is fura visszaszokni. Annyira bomba vagy az utolsó képen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ami lejátszódik egy hét után, kábé ugyanaz van, csak szinte a nulláról! :D Múlt évben 4 napos párizsi kiruccanás után is mintha agyon vertek volna, úgy éreztem magam :D

   Köszönöm, a pulcsit egy barátnőmtől kaptam utószülinapi-ajándékként, ennél jobban eltalálni az ízlésemet nem lehetett volna ;)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.