COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 9/50

Helyszín: Macchiato, Hévíz
Időpont: 2015. január 30. délelőtt 11 óra
Kivel: Patrik
Mit: cappuccino


COFFEE


Klasszikus cappuccino, tejhabbal 170 ml-es kiszerelésben. A kiszolgálás jó, fel vannak készülve az oroszokra is. Ezt is persze le kellett ellenőriznem :D 
Ugyanis számlát kértem a fizetésnél és csak pillázott a pincér ... Oroszul meg megértette, mi?! :D Nos, sebaj, gyakorolni sosem árt - mindkét oldalról :)

10/10
SZTORI


Patrikkal még együtt dolgoztunk kinn, Amerikában. Ha Hévízen járok (már pedig néha leugrok), akkor általában összehozunk egy kávét. Sztorik az elmúlt hónapokból, kivel-mivel hogy, s mint. A végén pedig hol is lyukadhattunk volna ki, mint a tervekről Külföldiában.

Végül arra terelődött a szó, hogy mindenkit ki kéne küldeni egy rövidebb, pár hónapos „kirándulásra” külföldre. Régen a katonaságnak is ez volt a legfőbb haszna, hogy embert faragtak az ifjakból. Nos, ez most is ráférne a korosztályunkra. A sok rinyálás és irigység helyett fel kéne emelni a hátsót és keresni a lehetőséget, vagy éppen csak belevágni valamibe. Sokan csak ülnek a babérjaikon és várnak a „csodára”. Mert ugye az majd jön és megtalál, neked pedig csak várnod kell. További jó várakozást a már megmelegedett helyeden a komfort zóna nevű állomáson, az élet ezen túl kezdődik. Az önismerettel együtt. Mozduljunk! :)


2 megjegyzés

  1. Jogos az utolsó rész. Manapság minek megmozdulni és tenni bármit is magunkért,vagy másokért?! Az tiszta luxus meg egyszerű lenne. A katonaságnak legalább volt haszna- bár nem akarok nagy szavakkal jönni,mert nem igen voltam jelen akkor és ott... De látva az embereket akkor és most: van változás rendesen és negatív irányba. Mindenki elkényelmesedett (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, kényelmes az élet, sokan megmozdulni sem képesek, max a lakásban a hűtőig vagy a távirányítóig...

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.