COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 8/50Helyszín: McCafé, Veszprém

Időpont: 2015. január 30. délelőtt 11 óra
Kivel: Barbi
Mit: nagy cappuccino


COFFEE

A McCafé kávéival már régóta ki vagyok békülve. Egyrészt igényesen csinálják, nem csak alapváltozatokkal (talán ismerős az eszpresszó-cappuccino-latte kombó, max egy kis ír kávéval kiegészítve). Nem hazudtoltam meg magamat, óriás cappuccino jött, látott és győzött!

10/10


SZTORI

Luv'n'ya :)
Ha csak egy dolgot felsorolhatnék, ami hiányzott Oroszországban, akkor az az idióta, csajos vihogós-lelkibazdmegolós délutánok, amiket például Barbival szoktam tölteni. Az élni és élni hagyni szintjén élünk, mint egy jó párkapcsolatban :D Hihetetlen, hogy akkor találkoztunk 5 hónap után, még sem éreztem. De a lelkemnek jól esett már egy „világból mindenkit kivihogós” néhány óra, aminek öröméből még a mekis lánykák is kaptak. Utószülcsinapcsi-ajándékként pedig kaptam egy menő pulcsit, amit már láthattatok pár helyen! De nincs mit tenni, imádom (mármint a pulcsit, mithitté’? :D).

Ünnepélyes keretek között pedig beléptünk a baljós hetedik évbe, de azt hiszem, hogy együtt fogunk megöregedni (a Seychelles-szigeteken nyugdíj-kirándulunk, ejjjejj). Az ilyen barátságoknál még a telefonszámot is magamra tetováltatnám, mert biztosan jönne hajnali háromkor. Mármint ásni. Vagy fogni az ember lányát. Vagy inkább csak a haját. Vagy végighallgatni a száztizenötödik részt az "Élet" című szappanoperából, ahol a vágó kurvára nem vette észre, hogy ugyanazt a részt pörgeti már vagy hatodszor. Vagy együtt vihogni, amikor jó. Vagy az egyikőnknek, vagy a másikunknak, vagy éppen mindkettőnknek. Vagy ha mindkettőnknek szar. Mondjuk 3 üveg pezsgővel, mert az megoldja minden problémánkat. Ha nem, akkor meg volt egy mámoros éjszakánk, amit egy parkolóban tölthettünk csillago-
kat nézve a Balaton partján. Hát ilyen a mi kis házasságunk :)


6 megjegyzés

 1. Luvnyus! :') <3 én is magamra tetováltatnám a számodat :) :* <3 <3

  VálaszTörlés
 2. :D :D :D :D :D :D :D
  "Vagy végighallgatni a száztizenötödik részt az "Élet" című szappanoperából, ahol a vágó kurvára nem vette észre, hogy ugyanazt a részt pörgeti már vagy hatodszor."

  VálaszTörlés
 3. Jaj, mennyit nevettem ezen a bejegyzésen, irtó jó humorod van :D És nem mellesleg nagyon szépek vagytok ^^ A pulcsi is király!

  VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.