COFFEETIME-CHALLENGE 2015 - 6/50

A #CoffeeTimeChallenge2015 nagyon jól halad (amit ezzel a hashtaggel láthattok is Instagramon), olyannyira, hogy már 7(!) CoffeeTime-os poszttal vagyok lemaradva. Az elmúlt évhez képest már konkretizáltam a számokat (tehát az 50 kávézást), valamint az ismétlésre nem adtam lehetőséget. Ez annyit tesz, hogy ugyanazon a helyen megfordulhatok, viszont az ide bekerülő kávézó-társak nem lehetnek kétszer a kihívásban.

Így bár már 12 kávézáson túl vagyok, ők javarészt a közeli körömből kerültek ki, és hazaérkezésem után adódott a kávézási lehetőség (mert ugye erre mindig vevő vagyok :D).
A posztok felépítése nem fog változni, a kávézó-partnerek képét viszont nem minden alkalomban fogom kitenni (sokan nem szeretnének képet magukról, viszont csak a kávézás során készült képet szeretnék kirakni). Valamint a sztori résznél is lehet kevésbé személyes jellegű írás: nem feltétlenül a kávézó-partnerhez kapcsolódva, lehet, hogy éppen beszélgettünk róla, vagy megemlítettük, vagy a beszélgetés után ezen kattogtam. Ezúttal megnyitom a magyarországi CoffeeTime-okat, ezek mind itt készültek :)

Helyszín: Kávé-és Teaház az Íródeákhoz, Veszprém
Időpont: 2015. január 29. délután 2 óra
Kivel: Petra
Mit: extra tejeskávé tejhabbal

COFFEE


Az egyik törzshelyemről beszélünk, ahová itthoni tartózkodásom során majdnem minden héten beveszek. Itt mindenki talál kedvére való kávét (vagy éppen teát), ráadásul a különleges kívánságaimat is előadhatom alkalom adtán, de mint már említettem a nagyobb tejeskávékért/cappuccinókért vagyok oda.

10/10

 SZTORI
Azt hiszem, hogy sok-sok hónap meséjét nem lehet belesűríteni 2-3 órába. Aztán mégis csak azt hiszem, hogy lehetséges. Minden pillanatról nem lehet beszámolni, de a sűrített mese és 1-2 külső szemlélői hozzászólás máris tisztábbá varázsolja a dolgokat. Aki régóta látott és kevésbé hallott rólunk, annak mindig újak, vagy inkább mások vagyunk. Ők rá tudnak zoom-olni a különböző változásainkra – legyenek azok pozitívak vagy negatívak – és egy kiadós beszélgetés után tisztábban látunk. Ezek a beszélgetések és emberek visznek minket előre egy úton, amin építkezhetünk.
 
4 megjegyzés

 1. Egyetemei éveim alatt sokszor jártunk az Íródeákban, bár mi főleg teáztunk, néha pedig forralt boroztunk. Volt, hogy két asztalt is beterítettek a jegyzeteink, de olyan jó volt egy finom gyümitea mellett tanulni vagy éppen csak csacsogni :) Jó, hogy közzétetted ezt a posztot, mert szombaton úgyis randink van a lehetséges fotósunkkal, szerintem az Íródeák ideális helyszín lesz a megbeszéléshez :) Veszprémben még az Inkognitót és a DC Nappalit szerettem, de úgy hallottam, hogy utóbbi már nem működik :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A DV Nappaliról még nem is hallottam! :D Pedig 23 éve veszprémi vagyok.... :D De gondolom akkor az csak egyetemistáknak, vagy már tényleg bezárt. Az Íródeák mondhatni a kedvencem Vpben, heti egyszer általában be is nézek :) Szerintem jó lesz nosztalgiázni ;)

   Törlés
  2. Az egyetem felső kampuszán a DC mellett volt a nappali, ott leginkább a limonádékat szerettük szüpürtyülni tavasz közepétől kezdve, egy-egy kimerítő óra után :)

   Törlés
  3. Akkor gondolom ezt inkább az egyetemisták vették csak igénybe... Én pedig a győrieknél teljesítem ezt a feladatot :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.