TOP 10 - JANUÁR ELSEJE

 1. Jobb esetben a délután folyamában felébredsz az alkohol mámoros állapotából – méghozzá a saját ágyadban; rossz esetben külföldről próbálsz smst írni, de a roaming miatt esélytelen, hogy el tudd küldeni.
 2. Ha a fogadalmaidat kereken nulla órakor mondtad el, akkor valószínűleg a felére sem emlékszel már. Több órába telik összepuzzle-zni az estét, de még az egész előző évet is.
 3. Úgy érzed magad mint szülinapod után, mikor megkérdezik hány éves vagy. Új szám került a naptár elejére és elég vegyes érzéseid vannak.
 4. Legszívesebben skippelnéd az összes BÚÉK-os posztot – végülis elő-előszilveszter, előszilveszter, normál szilveszter, de még utószilveszter is lesz többeknél.
 5. Az alkohol jó táptalaj aaaaaa legzsírosabb kajáknak. Fuckdiet.
 6. Ha házibulit tartottál, akkor kellemes együtt-töltött időd lesz magaddal, némi szeméttel, sőt lehet, hogy új-fajta Dali festmények is napvilágot láttak a faladon.
 7. Ha nem a szobát/lakást kell rendbehozni, akkor magadat. Felfedezed a fürdőd adta spa-élményeket, a királylányos este egész délutánná alakul, vagy éppen egész estés maratonnál.
 8. A nagyratörő terveket meghagyod holnapra, vagy a következő hétfőre.
 9. Biztosan nem mész el kondiba – mert zárva lesz – de ha futni terveztél, az is inkább csak a szoba-konyha-fürdő közötti távot fedi le.
  .
 10. Miután túltetted magadat az éjszakán, reggel és a naptárcserén, jön a következő sokk: vizsgák/meló/suli nem elfogadható közelségben.

Mivel egészítenétek ki a listát? :)

10 megjegyzés

 1. fetrengés az ágyban, punnyadás, nyálcsorgatás, zabálás és a nappali fény kizárása? :D

  VálaszTörlés
 2. délelőtti vendégfogadás, köszöntő versek végighallgatása belealvás nélkül, rokonok végiglátogatása, jópofizás, köszöntő pénz bezsebelése, mindezt (enyhén másnaposan) 3 óra alvással :D Új év, én így szeretlek! Amúgy nagyon szuper bejegyzés lett :D Jót nevettem :)

  VálaszTörlés
 3. Ezjó! :D Nekem ez egy sima hétköznap volt, mert itthon vigyáztunk a kutyukra, hogy ne váljanak halálra a tűzijátéktól és a hülye petárdázóktól. Mondjuk elengedtem magam, fél2kor keltem fel. :D szóval a top10 nálam a tanulni kéne, de nincs kedvem. Végig. :D

  VálaszTörlés
 4. ez jó volt : DD sajnos a 10. pont túúúl igaz -_- ma már tanulhattam, ami valljuk be a hajnal 5ös hazaérkezést és a negyed 11kor felébredést követően nem túl kellemes program : D

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy tetszett csajok! :D bree-átérzem sajnos, már 3 hete kéne írnom egy beadandót, de még SEMMIT nem csináltam :D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon nagy :D jó volt olvasni!!
  Pihenés, fekvés, blogozás, egy kis járkálás kajálás után, mert annyira jól laktál, hogy már szétdurransz,maradék szaloncukor evés, várni hoyg leteljen a szabadság és dolgozzak, unatkozom!! :D :*

  VálaszTörlés
 7. Elképesztő vágy a fanta narancs üdítő után! :D

  VálaszTörlés
 8. ez nagyonjó :D jót nevettem mind a 10 ponton :D hatalmas!

  VálaszTörlés
 9. Én most kihagytam a bulizást, így ez a 10. pont is elmaradt :D
  De egyébként egy gyümölcslé után epednék első gondolatommal, majd fél litert be is döntenék egy szuszra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát annak a gyümölcslének most én is kifejezetten örülnék :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.