RANDOM + TAG

Do not worry, vagy ahogyan szuahéliül mondanák: hakuna matata, még élek és ebben a kis bevezetőben el is mondom, hogy nem ígérek semmit a következő két hétre (na persze nem maradtok poszt nélkül haha), de napi posztokkal biztosan nem szolgálhatok.
Lényegében feltérképezem, hogy hova akarok még elmenni: utolsó kávék, papírintézés stb. Szóval nem unatkozom, bár nem hiszem, hogy olyan érdekes lenne ismét egy papíros-nyafogás a blogon. Terveimmel ellentétben mégsem megyek ki Peterhofra, ahol a nyári palotát látogattam volna meg, ugyanis eléggé latyak az idő (szó szerint sajnos), ráadásul ott a szökőkutak a lényegek, így szinte felesleges most menni. Persze ez nem azt jelenti, hogy lemondok róla! Nem lövök le semmit, de elég esélyes egy vlog majd az év folyamán ;)Ma az Ermitázsban jártam, hogy videózzak, s amit el kell mesélnem:

 • időben (nyitás után max 1 óra) érkezni  felemelő! Hiszen másfél óra múlva már sompolyogsz kifele, és a sok iskolást pedig akkor eresztik szabadon.
 • Az első múzeum, ahova egyedül mentem
 • „Mekkora lehet már bújócskázni az Ermitázsban?” :D
 • Nagy. Nagyon nagy. Eltévedhetően nagy.
 • Néha volt egy kis Rose Red-es (horrorfilm) beütésem. Tényleg nagy.
 • Elbűvölő. Elvarázsol. Totális Anasztázia-feelingem van :)

Instagram: @natussshka


Ha kíváncsi vagy egy kis városnézésre, az Ermitázsra kívülről, akkor csekkold a videómat:A poszt "végére" pedig egy TAG-et hoztam, amit Lauránál láttam. Pár kérdés talán még fedezi is a nyereményjátéknál feltetteket, de sebaj, majd ott is megválaszolom :) Egyébként jövő vasárnapig tudtok játszani, IDE kattintva megnézhetitek, hogy miről van szó.

ISMERJ MEG JOBBAN TAG1. Kiről lettél elnevezve?

Amikor Anyukám Magyarországra jött jóformán alig ismerte a magyar neveket, aminek végül örültem, hiszen az ő nevét kaptam (ő egyébként Natalja, meg is kell szenvednem minden leírásnál, hogy megértsék). Szeretem a nevemet, egybe minden karakterrel.


2.Mikor sírtál utoljára?

Vasárnap talán. Nem lesz könnyű itt hagyni ennyi emléket :)

3. Vannak gyerekeid?

Szépen néznénk ki.

4. Ha egy másik ember lennél, barátkoznál-e önmagaddal?

Pezsgő embernek gondolom magamat, biztos jóban lennénk :D

5. Gyakran vagy szarkasztikus?

Automatikusan adagolom a kávémhoz.

6. Bungee-jumpingolnál?

Igen! Amint lesz rá lehetőségem, kipróbálom :)

7. Melyik a kedvenc gabonapelyhed?

Sima, minden mentes. Ha #fuckdiet verzió van, akkor minél hardcore-abb, annál jobb!

8. Mi az első dolog, amit megnézel/ami feltűnik másokon?

Szem, cipőő. A cipő mindent elárul az emberről.


9. Milyen színű a szemed?

Zöld és imádom :)

10.Ijesztő filmek vagy happy end?

Kedv-függő, csak legyen normális befejezése. És kössön le.

11. Kedvenc illatok?

Régebben csak a sportos illatokat szerettem, újabban már jöhet más is. Az előző parfümöm Beyoncé Heat Rush volt, szülinapomra pedig egy Bruni Bananit kaptam, amit szintén imádok :)


12. Nyár vagy tél?

Mindkettő, vagy egyik sem. Az elmúlt évben bejártam mindkettőt, már ami az igazán forró nyarat és a rettentő hideg telet jelenti. Most elvagyok (jelenleg 0 fok körül van, de a napokban volt már -11 is.)

13. Számítógép vagy televízió?

Mi az a televízió? Laptop persze.

14. Mi volt a legtávolabbi hely, ahova eljutottál?

Az USA, azon belül Los Angeles <3


Érdekel a sztorim L.A.-ben? Angyalok városa15. Van-e valamilyen különleges képességed?

Egy ideje gondolkodom rajta … Sajnos nem látok senki fejébe, és megállítani sem tudom az időt, szóval különlegességtelen vagyok :D

16. Hol születtél?

Veszprém


17. Milyen hobbijaid vannak?

Blogolás, lassan már a videózás is itt lesz :) Egyébként hip hop dance, utazás, kávézás (szerintem semmi újat nem mondtam).

18. Van háziállatod?

Nincs

19. Kedvenc filmek?

Mindig más. Két filmet láttam tegnap, amit Annánál láttam ajánlóban: Az útvesztő és a Holtodiglan. Ezek tetszettek! :)


20. Van testvéred?

Egy húgom és egy öcsém :)Pici tesók :)


21. Mi leszel, ha nagy leszel?

Jó kérdés. Meglátjuk még merre vet a sors, mivel nem látom még egyértelműen.Remélem tetszett ez a bejegyzés, ha kérdeznétek még, akkor a nyereményjátéknál megtehetitek (persze e-mailben, ask.fm-en is válaszolok). Szép napot! :)

4 megjegyzés

 1. Biztos fantasztikus élmény volt az Ermitázs ^^, az egész orosz kaland :) Párom a nyelv szerelmese, egy vagy két éve elkezdett oroszul tanulgatni, sajnos ez abbamaradt az utóbbi időben, azonban az egyik számgépes (kamionos) játék közben mindig a Nashe radio szól. (óó, igen, már én is profi vagyok: nashe radio, nashe muzika, na meg a ...nashe tocska ru :)) fogalmam sincs mit hogy kell írni, de így mondják :) És üdv veszprémi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is csak nemrég találtam Rád, üdv Veszprémbe, lassan én is ott leszek :) Lehet, hogy a párod többet tud, mind gondolná, én is inkább játszani szeretek az orosszal, mint sem ténylegesen tanulni! :D

   Törlés
 2. "különlegességtelen vagyok" :D ez tetszett és természetesen a poszt is ;) Már nagyon várom a videót, de nálam mindig nagyon halk a szöveg :( A zene pont jó hangerőn van, de téged nagyon halkan hallak, pedig maxon van a hangszóró :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tuuudom, nem is tudom mit tehetnék a hanggal, valószínűleg ez egy ilyen kis béna videókamera, bár az Ermitázsról most nem fogok beszélni :) És köszönöm :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.