MFJ - ERŐTELJES HULLÁMZÁS

Ismét egy személyesebb poszttal jövök – személyes blognál mily’ meglepő :D – viszont ez a személyesebb kategória. Ismét My Fitness Journey poszt, avagy hogyan lovagolom meg a fitnesz dolgokat oroszhonban. Hát most a héten nehezen.
Minimális lelkibazdmegolást vinnék bele, mert máskorra még jó téma lehet :D Szóval az utolsó hetem megkezdődött ebben a csodaszép városban és kár tagadni, hogy ez nem jelent semmit. Nálam az életmódváltás nagyban függ a lelki egyensúlytól, ami bár kilenghet, azért nem olyan mértékben, hogy abból ősrobbanás legyen. Szinte csak ettől függ, hogy mennyire tudom magam odarakni, mert bár a sport segít az egyensúlyozásban, ha végül nincsenek a dolgok rendben körülöttem, akkor az is nehézkesen megy. Ördögi kör, de a jobb fajtából.

A challengeknek örülök, mert ad egy keretet a napnak és ha egész nap csak fetrengtem, azért a pár guggolásért és plankért felkelek és megcsinálom. Ahogy a héten is, szóval ez meg volt. A normális edzések sajnos kevésbé. Hétfőn lógtam, kedden edzettem, aztán olyan szintű mélyrepülésben volt részem, hogy még integetni is elfelejtettem. Helyette tárt karokkal vártam a csokikat, és összességében napi 1 ki is jutott. Ami AZÉRT BORZASZTÓ! :DEnnek úgy vetettem véget, hogy elküldtem magamat a halál … Szeretem osztani az észt, de a legjobb, ha magamnak teszem. Talán nem nehéz kitalálni, hogy a Fitness Friday-sorozat az én baromságaimból, jelenlegi állásomból jönnek. Mint ahogyan a héten én szartam az edzésre, úgy jött az „építsdbele a napirendedbe” poszt. Többen élünk így, egy Natiban – jól van abbahagytam, nem kell lecsukni. Bár azért idéznék a webnaplómból, ami szépen be van zárva és bejutni sehogy nem lehet.

Úúúúúristen, mi a retkes szart csinálok én tulajdonképpen? Haladok valamerre, vagy másfelet előre, egyet hátra-módban kalimpálok? 
Igazából az eszem megáll saját magamtól, hogy nem bírom normálisan odarakni magamat és k*rvára kajába fojtom az utolsó pétervári napjaimat. Igen szar lesz. Szar lesz itt hagyni embereket, meg a várost meg mindent. De pont azért kéne gyúrni a bombatestre, hogy káá király csaj legyek. Mármint aki a testére is büszke, érted: SAJÁT TESTÉRE, AMIÉRT MEGDOLGOZOTT! 
Itt szenvedek, meg persze osztom az észt, mert azt tudom. hahaha. És amúgy a kis kihívásokkal sincsen baj, mert azt is lenyomom, de a kondiba lemenni már fáj, a kaja meg. mi a f@szom ez a kib@szott sok csokoládé? Nem itt kell megnyitni a szerencsi gyárat.

Hahaha, nagyon vicces visszaolvasni, jót is tett amúgy,mert végre megcsináltam a kis 12 karikás b@szást (hjaj, ma elvesztettem a nőiességemet, sorry), aminek a közepére beleírta a célomat határidővel, majd köré 12karikába a hogyant és egyéb dolgokat.
Ha már a kajáról dumálok, akkor azért megemlítem, hogy legalább négyszer tömtem banánpalacsintát a héten, ami hivatalosan is a napkezdés legédesebb reggelije címét viseli. Zárójel bezárva, mert meg eszembe jutott néhány dolog. Szóval a fenti kis krákogást magam felé szombat hajnali 2-kor műveltem, ami után szombaton végre edzettem egy tisztességeset.Egész délután videókat nézegettem és rájöttem, hogy én valószínűleg az életben nem fogom megszeretni a kondizást abban az értelemben, ahogyan sokan csinálják. Ehelyett a teljes testsúlyos dolgok, na meg a Hiit-rendszer már jóval inkább birizgálja a fantáziámat, így a szombati edzés ennek jegyében telt. És bizony izomlázam is lett a vádlimban, ahol már jó régen nem éreztem. 2 nap után, tehát ma kezd elmúlni… :D El is kezdtem elővenni a BodyRockos Zuzanás-videókat (kár, hogy válási perpatvar miatt a felét letörölték youtube-ról, pedig az a nő tényleg egy állat és végre valaki, aki végigcsinálja és liheg és MEGÁLL, mert nehéz neki is). Bár a BodyRock fut most a pasi új csajával, de az az angol akcentus, ami 99%-ban brit, valahogy annyira erotikázza a hallójáratomat, hogy alig bírom elviselni. Zuzana meg cuki a cseh akcentusával, hiányzik, s bár van új oldala, ott fizetni kell a Z-GYM-ért :(

A hétre jelenleg szinten tartást tervezek, ugyanis vasárnap utazom haza. A szinten tartás 4 edzést kéne jelentenie, továbbá tutira lesznek kávézások (ami mondjuk annyira nem izé), meg 1-2 orosz gyorsétterem (mint a Csajnaja Lozska vagy a Teremok), de majd okosba próbálom megoldani.Szóval hétvégére végül is kihoztam nullára dolgokat, elbúcsúztam a csokoládétól meg egyéb szarságoktól és csirke-rizs (vagy hajdina) kombón éltem. Még mindig van hova fejlődni :)
2 megjegyzés

 1. Azé' a csirkerizs mellé egyél egy kis ződet is! :D Komolyan, sokkal jobb, ha egy étkezésen belül megvan a kisszék 3 lába: fehérje, szénhidrát és zöldség-gyümölcs. Nekem legalábbis bevált. :)

  Zuzanát néztem egyszer, asszem 4 perces volt a videó, de leesett az állam, hogy aztakik..... élet! :D Mondjuk nem az én műfajom, de beszarás, hogy nyomja.
  A saját testsúlyos edzésekre én a fegyencedzést láttam, meg ahogy nézem a TRX is az, kevés eszközzel, én majd azt fogom kipróbálni februárban. Ha lesz rá lehetőséged próbáld ki szerintem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hjaaa szoktam mellé zöldséget is néha :D 1 éve kezdtem Crossfitezni Győrben, imádtam is, itt viszont nem találtam a közelben... TRX-et is toltunk közben, szóval van tapasztalatom vele, de mivel még mindig nem tudom, hogy merre leszek a következő pár hónapban, nem biztos, hogy fogok tudni venni bérletet. Viszont a Zuzanás videókat otthon is lehet tolni, meg bárhol. Akkor jó, ha fáj :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.