FITNESS FRIDAY #3 - ÉPÍTSD BELE A MINDENNAPJAIDBA!

Sokan ott rontják el az egész életmódváltósdit, hogy nem építik bele a mindennapjaikba. Egy vékony madzagon lóg az egész „jól kajálok és edzek” dolog, ami jó néhányszor el is szakad. És ahogy a barátságokban, úgy az életmódváltásnál is mindig ott lesznek azok a csomók.
Persze nem azt mondom, hogy katonás szenvedésnek kell lennie, és bizony lesznek kilengések, hiszen emberek vagyunk. Az életmódváltás időt és türelmet, na meg figyelmet igényel. Nem lehet hasra-ütés szerűen elkezdeni; ez a hév hamar el is fog tűnni. Ha előre gondolkodunk és helyet adunk neki, akkor több sikerrel járhatunk.

Tipp: Minden vasárnap (vagy a hét egy adott napján, amikor nyugi van) üljünk le magunkkal és tervezzük meg a hetet. Írjuk fel egy táblázatba, hogy melyik napokon mit fogunk edzeni és mit fogunk ebédelni (nálam az a főétkezés, ami általában főtt kaja, tehát főzni kell hozzá – időőő!). Ha kell főzzünk előre, készítsük össze az edzéscuccot, így is kevesebb kifogást lesz alkalmunk kitalálni. És persze pipálgassunk! :D


A napirendbe beépítés annyit tesz, hogy az edzés és jól kajálás hozzátartozik a napodhoz és nem este 11-kor döbbensz ár, hogy valami kimaradt vagy jól elsumákoltad.

1 megjegyzés

  1. Fitness Friday helyett kommunista szombatjaim vannak, ezért erőmet vesztve csak itthon csatolgatom fel a lábsúlyokat és ficergek,sajnos a takarításba is bele tudnék mosta halni :D

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.