BLOGSZÜLINAPI KV

Sziasztok! :)

A blogszülinapi videó készülőben van, viszont olyan sok kérdés érkezett, hogy szortíroznom kellett (és így is 40 perces a videó, ááááh). A maradék kérdésekből összejött egy poszt, amit most szeretnék közölni. Mindenféle kérdések jöttek, a többit majd a videóban láthatjátok. Ha van még kérdésetek nyugodtan írjátok meg. Én már tudom a nyertest, bíbí! :)

A képen látható tortából mindenkinek küldenék (igen a laptop is az :)). Egy kis pici morzsára gondoltam, de megleptek ezzel a naggyal, majd a videóban is láthattok belőle részletet (már nagyon várom, hogy kész legyen).
Addig is jó szórakozást a KV-hoz (kérdések&válaszokhoz) :)Tudom, hogy átlagos kérdés,de szerinted mitől jó egy blog?
A legfontosabb, hogy a bloggernek legyen egy stílusa. Én olyan blogokat olvasok, ahol az írója stílusosan és egyéni hangnemben ír, így aztán bármiről írhat, én vissza fogok térni oda (még ha a téma nem is érdekel).

Mi az amit a legnagyobb sikerednek tartasz az életedben?
Kiskorom óta álmodoztam az utazásokról, és elkezdtek megvalósulni (persze sok-sok munka után).

Ki az a fiú, aki fogja a kezd instagramon a Follow me in Moscow képen? :P:) (nem muszáj válaszolni, de javíthatatlanul romantikus lélek vagyok és érdekel :P )
Pont kéznél volt :D Egyébként pedig … :)

Anyukád hogy került végül Magyarországra? Van valami aranyos szerelmi története a szüleidnek úgy sejtem :)
Anyu nővére ide házasodott, majd Anyu látogatóba járt sokszor, így megismerkedett Apuval. Elkezdtek levelezni, majd Apa nyert a lottón ( :D) és meglátogatta repülővel (na jó, ez menőség mi? :D).

Mi a csillagjegyed és hiszel-e a horoszkópban meg az ilyen humbug dolgokban?
Bak vagyok, kínai horoszkópban Kecske (szóval ez az én évem :D). Régebben elolvastam, most már annyira nem érdekel napi szinten. A jegyhez tartozó tulajdonságok hol igazak, hol nem, tehát nem lehet erre sem alapozni. Szerintem mindenki azt lát meg benne, amit akar és épp az életébe tudja képzelni.

Mi a következő állomás Szentpétervár után?
Szentpétervár :) Remélhetőleg tavasszal (dolgozom az ügyön :))

Van valami komolyabb terved a bloggal, vagy pusztán hobbiként tekintesz rá?
Nem állok el a lehetőségektől, viszont jelenleg hobbiként üzemel. Imádom csinálni, tehát nem szeretném abbahagyni :)

Mit szeretsz legjobban magadban?
A küzdőszellemet és azt, hogy feltalálom magamat … „szarból várat”

Szeretnél gyerekeket?
Igen, de majd  csak később :)

Letelepednél külföldön hosszabb időre?
Igen, terveimben van, hogy diploma után külföldön találjam fel magam :)

Tudnál mondani olyan országot, kultúrát, ami abszolút nem érdekel?
Pont az vonz sok kultúrában, hogy számomra ismeretlenek. Talán nincs is olyan, ami nem érdekelne. Ha ott lennék, akkor pedig úgyis felfedeznék.

Vannak még olyan országok ahova szívesen ellátogatnál, akár hosszabb időre is? mi alapján választasz ilyen helyeket?
Emocionális vagyok, mindenhez kötődöm, mindenhez van egy belső motivációm. Nem feltétlenül az ország felé irányul, hanem egy belső késztetés, hogy igenis mennem kell (pl. Spanyolországnál ez volt)

Nem nehéz szerelembe esni ennyi utazgatás során ? Mert én is sok felmegyek de csak kalandok voltak :D
Nem nehéz, inkább megtartani! :D Kalandok lehetnek, viszont sosem kizárt, hogy valakit egy ilyen út során ismerjen meg az ember lánya ;)

Hogy bírod ki, hogy utazásaid alatt ne kerülj olyan közel emberekhez, hogy nagyon fájjon őket elengedni?
Mindig is úgy voltam vele, hogyha fájnia kell, akkor fájjon. Ha pofára esek, akkor csattanjon nagyot. Nem lehet így élni, hogy folyton vigyázunk magunkra és nem hagyjuk történni a dolgokat. Szeretem meg/átélni a dolgokat, így a búcsúzás sokszor érzelmes és néha fájó is persze. De akkor tudja az ember, hogy azok igazi dolgok voltak ott.

Ha végzel a mostani képzéseddel, tanulsz még valamit?
Rühellem már az egész tanulás dolgot, a legnagyobb problémám, hogy helyhez kötötté tesz :D Szóval ha végzek, akkor nem akarok semmi tanulást elkezdeni (jelenleg így gondolom).

Hogyan szoktad a csirkéket ízesíteni? (Tudom, hülye kérdés, de én tök fantáziátlan vagyok ehhez, és manapság többnyire csirkét eszem - noha sokszor nuggets formájában :D és elég uncsinak tűnik, volt h hetekig csak azt ettem, és még csak nem is rizzsel. Hogy csinálod, hogy izgalmasabb legyen?? :DDD)
Apró csíkokra felvágom, fűszér, olajon sütés és a végén szójaszósz :)

Hány országban jártál már eddig?
Ha jól számolom, akkor 16-ban :)

És a véleménykutatás: az oroszoknak nem esik rosszul ez a sok olyan (főleg amerikai) film, ahol Oroszország az ellenség? Szerintem elég diszkriminatív, már unalmas és bántó..
Hát szerintem megszokták. Gonoszoknak is kell lennie, az orosz maffia kifejezés meg már olyan rosszfiús, hogy muszáj meghagyni.

Voltál már Szegeden? :D
MÉG nem :D

Kávézunk nyáron? (ezt csak a poén kedvéért, úgyis fogunk kávézni :D)
Of course! :P

Milyen különbségeket vélsz felfedezni az orosz nők és a magyar nők között? Ruházkodást illetően? Illetve ott mi számít nagy divatnak?
Az orosz nők odafigyelnek arra, ahogyan kinéznek. Minimalista stílus: egyszerű, de nagyszerű, mind sminkben, mind ruhában.

Nem félsz attól, hogy egyszer meg lesz minden amire vágytál, eljutottál oda ahova akartál, hogy nem vár rád új kihívás? Nem lesz új akadály, amin átküzdöd magad?
Néha felmerül bennem, hazautazás előtt is bennem volt, hogy „most már itt is voltam”, de az embernek mindig több kell. ÉS most is vannak terveim, szerintem sosem lesz olyan, hogy ne akarjunk valami újat az életünkbe. A kihívásokat keresni kell, vagy majd jönnek maguktól.10 megjegyzés

 1. Drágám, várlak Szegeden, júliusig biztosan itt leszek! :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jót mosolyogtam azon, hogy menny helyen jártál már, de Szegeden eddig még nem :)
  A szüleid sztorija nagyon menő!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig sok helyen megfordultam már kis hazánkban is, de Szegedre valamiért még nem jutottam el... Na majd ebben az évben! :D És köszi :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszettek a válaszaid. :) A Blogszülinaphoz pedig gratulálok. :)
  Ha esetleg Győrben jársz és lenne kedved egy kis csajos csevegéshez/kávézáshoz, akkor írj rám nyugodtan. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Csütörtökönként mindig fel kell mennem, így jegyezd be magadnak! :D Én szabadabban járok jelenleg, szóval igazodom :)

   Törlés
 4. A legmeglepőbb válaszod az volt, hogy 16 országban jártál már :D rendesen kidülledtek a szemeim :D nagyon jó Neked! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, hogy itt is ki kéne tűznöm valami célt :D :D Igen, örülök, hogy így összejöttek a dolgaim, lényegében kiskorom óta utazni akarok, szóval haladok az utamon :)))

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.