{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - KARÁCSONYI KÍVÁNSÁG

Hetek óta tart a nagy karácsonyi láz, a Jingle Bells vezeti a top10-t, szaloncukrok bekészítve, már csak a hóra várunk. 1 hét és a nagy őrületnek vége… Vagy éppen akkor kezdődik?! Az első gondolatom a mai nem random sorsolt témára valami szépségversenyt idéző beszéd lett volna (ha már a második Miss Európánkat ünnepeljük néhány napja):

Szépségkirálynő-jelöltként Az A cup of my life blog írójaként a karácsony közeledtével nem csak a családomra és barátaimra gondolok, hanem minden erőmmel harcolok a világbékéért is – két mákos bejgli között”

Második gondolatra jött egy kívánságlista, de azzal a lendülettel el is vetettem, mert ebben az évben rendhagyó karácsonyom lesz. Sőt, ha belegondolok eddig sem volt hagyományos


Akkor te egybe kapod az ajándékokat?
Egybe tartjátok a karácsonnyal?
Uhh, nem szar érzés?
Tök jó, akkor biztos karácsonyi ajándék voltál!


Ilyen és ehhez hasonló mondatokat hallgatok lassan 23 éve. Ennyi idő után már megszoktam, hogy a Jesszuska hozott (24-én), és bizony karácsonyi ajándék voltam :) Így gondoltam én – mint nem egyedüli ünnepkor született gyermek – elmesélem, hogy mi hogyan tartottuk eddig.
A szenteste nálunk is szenteste családdal lakomával meg minden egyéb finomsággal, így a szülinapomat délután ültük meg egy késői ebéd keretében. Az utóbbi években már le kellett vetnem az angyalszárnyaimat és bennem volt egy egészséges mehetnék is – kit érdekel milyen nap van.

Ráadásul Apukám sokszor dolgozott 24-én (szolgálatban), így 23-án ültük meg a karácsonyt meg a szülinapomat is. Az én drága táncos barátaimmal pedig már szinte hagyományként találkoztunk 23-án este és mivel 5-ünknek október közepétől van szülinapja, ezért egy kiadós hip hop bulival ünnepeltük meg magunkat. Sokan furán néztek rám, hogy mégis hogyan lehet bulizni 23-án. Igen, reggel értem haza a másik városból, de meg volt a karácsonyi ünneplés, aminek folytatásában azokkal töltöttem az éjszakát, akiket imádok és sok éve az életemben vannak. 24-én pedig Anyuval ünnepeltük a karácsonyt, és a többi.


2012-2013-2014


Számomra tökéletes karácsonyok voltak, mert bár jó ideje nem volt már karácsonyi hangulatom, az utóbbi karácsony valamiért tökéletesre sikeredett. Most viszont minden másképp lesz. Rinyáltam már karácsonyfáról itt, az ember persze izgatott, ha új helyzetben találja magát. Ugyebár az oroszok karácsonya januárban van, így örültem is, hogy „na akkor majd végre bulizok egy nagyot a szülinapomon” :D Persze tervezek valami mini-karácsonyt, de igazából annyira jól érzem magam alapból is, hogy szinte folyamatosan karácsonyban érzem magam. Így mindent egybevonva pedig a már néhányszor emlegetett MazaParkba szeretnék menni a barátaimmal, és a kis osztállyal, hogy egy éjszakán keresztül jól érezzük magunkat: bowling, korcsolyázás, dodzsem, billiárd, shisha és sushi társaságában.

Szóval nincsenek nagy kívánságaim, remélem mindenkinek olyan karácsonya lesz, mint amilyet megálmodott magának és amire az utóbbi hetekben időt és energiát áldozott. Értékeljétek az együtt töltött időt, feledkezzetek meg a világról picit, figyeljetek befelé, foglalkozzatok egymással, mert a karácsony lényegében erről szól. Örüljetek, ha ismét össze tudott jönni a család, beszélgessetek :)

További kellemes készülődést, de azért ne vigyétek túlzásba! A többiek posztját itt tudjátok elolvasni: 


2 megjegyzés

  1. De jó képek, kívánom, hogy Boldog Karácsonyod legyen!!!! <3 :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! :) Viszont kívánom Neked is! :)

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.