MFJ - THE FIRST MONTH

Vasárnap este nincs is jobb, mint egy kis MFJ-poszt. Egy hét lezárult, holnap kezdődik az új, ismét hétfő, új nap, új hét, mi kell még? Oh igen, már csak 3 hét az évből (+3 nap), de ez még nem lehet kifogás semmire. Mint ahogyan ma én is eléggé elkezdtem gyártani, végül egy előre nem érezhető energia tolta le a seggemet edzeni…
Mert ugyebár vasárnap van. A hét az olyan, amilyen, de általában sok-sok dolog, rohanás, szívinfarktus, hó van, nincs hó, hjaj csak beülünk egyet dumcsizni, nincs idő rá, aludni akarok blabla. Én is ismerem, be is játszom néha - egy kis hiszti erejéig aztán persze megyek -, aztán mondjuk már ma is rákezdtem, mert jó volt egész nap semmit csinálni. Aztán kisebb hányingert kaptam a francia szkájpolástól, így repültem is lefele (senkivel és semmivel amúgy nincs bajom!). 

Egyébként fontos megemlíteni, hogy tegnap véget ért a 30 napos guggolás-kihívás! Én ma fejeztem be, ha mást mondanék már tuti elhaláloztam volna. Őszinteség az kell, mert elmondhatom, hogy tegnap igenis betoltam 2 darab túrós palacsintát (amiből nem volt kispórolva a túró), giga nagy cappuccinot, ez azt jelenti, hogy tegnap pihi volt.A program közepén valahol elakadtam, aminek hangot is adtam, így onnantól kezdve a guggolások már nem a megszokott sorrendben mentek. Így az élvezetek halmozása miatt összegyúrtam néhány napot, ami kábé 600-as guggolásokat jelentett. Nem egyszerre csináltam meg mind a 600-at, hanem mondjuk 30-40-es ismétlésekben, és a szünetekben csináltam gyakorlatokat karra, hátra, hasra. Ez annyira kikészített, hogy másnap tutira elkerültem a kondit, mert tudtam, hogy azért kinyírni nem akarom magamat. Ezért hát a pénteki edzés után tegnap pihi volt, de ma ismét voltam és ismét elfáradtam!

Említést kéne még tennem a kajálásról. Nos, sokat mászkálok a városban, és sokszor győz a lustaság és nem főzök semmit. De amit már írtam is, cézár saláta mindenhol van! Vagy bármiféle saláta de lehetőleg csirkével. Szóval ezzel nem lehet mellélőni, mert még a mekiben is van, bár az én kedvencem a KFC-s, ha már gyorséttermekről beszélünk.

Eltelt egy hónap és jól érzem magamat a bőrömben. Eddig sem volt bajom, de meg van az az érzés, amikor jól érzed magad, mert elfogadod, vagy jól érzed magad (ami már pár fokkal az előző felett van), mert tudod, hogy teszel azért, hogy még jobban érezd magad. A guggolásokat érzem és látom, hogy azért nem nyomtalanok, bár még messze az út. De mondjuk a mérleg végre kevesebbet mutatott 2.6 kg-mal, ami nekem most nagy dobás volt, ugyanis egy képzeletbeli határomon estem át, szóval innen már csak lefelé!
Nem a számok éltetnek, de ahogy már írtam, ha láthatóan van felesleg rajtunk, és nem fogyunk a mérleg szerint, akkor valami el van baszva. Én be tudom annak, hogy az antibébi kezd kiürülni a testemből (a neten is ezt írják – 2-3 kg fogyás –  , szóval nem vagyok hibrid :D).
Most hogy vége a kihívásnak, persze hiányozni fog. Jó egy rendszert látni az életben. Volt néhány ötletem még erre, szerettem volna keresni kihívásokat, de valahogy elfelejtődött. A guggolásokat persze nem fogom abbahagyni, jönnek/maradnak, finomságokkal és súllyal vegyítve.

Amint lesz egy kis időm elkezdek válogatni a BodyRock videóiból, és azokat fogom az edzéseken csinálni, ugyanis még mindig a teljes testsúlyos edzéseket tartom überkirályságnak, szóval súlyok ide vagy oda, a saját testsúlyunk mindig ott lesz, és ha egyszer szarban lennénk, akkor csak is magunkat kell onnan kihúznunk.

Aki velem tartott a guggolásban, ha csak elkezdte, vagy most kezdi, vagy újrakezdené, vagy edz, csápoljon kommentben, vagy lájkban! Mert a punnyadtság nem akadály számunkra télen sem ;)


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.