MFJ - NO TIME, BUT...

Nem is emlékeztem, hogy tegnap is írtam MFJ-s posztot, úgy látszik nagyon ki vagyok. Ezen a héten rengeteg minden történt, próbálom tartani az iramot a posztokkal, de lassan már szivárványt látok és a csillámpónikon való lovaglást hallucinálom be.
Mondjuk ez jó, mert mindig előre kell gondolkodnom (hol fogok enni, hogyan esek be a kondiba, strip dance-re), tehát rá vagyok kényszerítve, hogy megtervezzem az egész életmódváltós-dolgot. 
Néha meg kell erőszakolni az agyunkat, aztán minden megy mint a karikacsapás :) Ennyi stressz belefér az életünkbe!


A guggolásokkal majdnem meg vagyok, holnap van az utolsó nap és sajnos, vagy sajnos nem de 500 hiányzik :D Ez nem rossz persze, nem fogom hibáztatni magamat, rinyálni, meg elhanyagolni se. Ez most így alakult. A mai 600-as adag sem volt piskóta, de most már keverem: teszek bele kitöréseket is, székre rakom a lábamat (oldalra, hátra), guggolás után felhúzás mellkasig, guggolás után láb oldalra emelése… Tehát lehet játszadozni és amikor agyilag már meg vagyok halva, akkor jönnek a kreatívabb elemek. Valamiért nem akarom a már begyakorolt edzést végigvinni, így jöhet a gyilkolás. Egy újfajta fájdalom árad szét a testben így edzés után, konkrétan törülközőbe csavart hajjal ülök, bambulom a képernyőt, hallgatom a kellemesen csengő francia skype-duruzsolást a háttérből és igazából csak a mamára kajára tudok gondolni! Egy rajzfilmben kábé csirkecomb lebeg a dollár helyett a szememben…És ha már a kajánál tartunk… Sokat járok gyorsétterembe. Van, hogy nincs idő kaját csinálni (oh, mit kamuzol má’ megin’?), vagy szimplán kibasszák kis csirkebarátomat, mert felengedni mertem a mosogatóban, így aztán jöhet a cézár sali, mint örök életmentő! Mindenhol, ismétlem MINDENHOL lehet venni, kedvencem a KFC-s, talán az a csirke hasonlít legjobban a csirkékre.Ma mondjuk pont volt időm zabkását összedobni ebédre, egész kellemesen eltelített :) Viszont voltam egy fogadáson (a Magyar Konzulátus szervezésében, amiről vasárnap-hétfőn várható írás), és ott bizony volt oridzsinál paprikás szalámis „falatka”, édességek is, szóval kóstolgattam. Viszont alkoholt még mindig nem ittam, most már bő két hónapja (vállveregetés), most is beértem narancslével.Ez volt a harmadik edzés a héten, a hétvégén sok-sok program várható, így vasárnap estére próbálok bezsúfolni egy gyilkos edzést.

* * *

A blog Facebook-oldalán nyereményjáték található! KATT :)

1 megjegyzés

  1. I've just installed iStripper, so I can watch the sexiest virtual strippers on my desktop.

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.