MFJ - HAPPINESS

Nem akarom hanyagolni és tolni a következő MFJ-posztot, de annyira sokk alatt vagyok, hogy csak darálni van kedvem. A mai couchsurfing-meeting akkorát dobott rajtam, hogy szinte már repülök, erről a következő posztban mesélek, remélhetőleg a holnapi nap folyamán.

Egyébiránt kedden vettem egy nagy levegőt és elkezdtem bepótolni az elmaradt guggolásokat. Ez annyira jól sikerült, hogy totál kinyírtam magam :D 12 órát aludtam, órákra sem mentem (hát ez van). Szerdán így maradt a strip dance kardionak. Ma pihentem, volt 1 órám a koliban suli után, CS-meeting előtt, végre szkájpoztam Papcival (hjézusom, ez nagyon gyerekes, még ha elmondanám, hogy senki sem hiszi el a 48 évet a képek alapján).

A guggolásokat megint egy napra csoportosítom, ami holnap lesz. Biztosan nem a legjobb, biztosan kell segítség lemenni a fitness roomba, aztán persze visszamenni a szobába is :D De most így tudom megoldani. Másfél hónap maradt, annyira tervem van mindennel, elszállt a fejem! A lényeg, hogy a hétvégén is rohanás lesz, tehát próbálom a heti 4 edzést tartani: 2 kész, péntek 1, vasárnap 1. Remélhetőleg összejön :)
Turbó-alvás következzen, nem merem biztosra állítani, de lehet, hogy holnap egy fogadásra is elmegyek… Hjaj, kurva jó kedvem van :D


*Nem akarok minden poént lelőni, de egy Africa nevezetű bárban volt a meeting, ahol megkóstoltam ezt az avokádós salit. És persze kávétúladagolásom is lett :D
1 megjegyzés

  1. I have just downloaded iStripper, and now I can watch the sexiest virtual strippers on my desktop.

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.