MFJ - TISZTÁNLÁTÁS

Pár napja nem írtam, ez bizony nem véletlenül van így. Talán pont az utolsó MFJ-posztban említettem, hogy minden király és haladok jól. Amúgy igen, haladok apró lépésekben, de az utóbbi három napon kivontam magamat a forgalomból. Na nem úgy kell ezt elképzelni, hogy belenyomtam a fejemet a kapott tortába és egy 4 órás Szex és New York mellett nyugtattam a lelkemet, hogy ez most miért fér még bele. Nem mondom, hogy nem ettem a tortából, mert nem lenne igaz :) De próbáltam elajándékozni és nem egyszerre felzabálni :D

A legjobb ilyen zabarohamok során, hogy meg van a menetrendje. Minden kis korszaknak, helynek meg van a maga rutinja: vannak túró rudis időszakok, van amikor az ember péksütire kíván, de mondjuk van aki egy csomag chips társaságában érzi jól magát, netalántán egy 600 grammos Milkáéban. A szisztéma ugyanaz: szar érzés, fáradtság, automatikus polcról levétel a boltban, nyomi film bekapcsolva és tádám.
Ez szerencsére most kimaradt, persze minden itteni kedvencemet egyszer bepakoltam a kosaramba, aztán szépen vissza a helyére. Hoppá, igen, én is emberből vagyok :) Mindig irigyeltem azokat akik egy szuszra végigtolták az ilyen nagy utakat. Kicsit elengedtem magam, 4 napja nem voltam kondiban, de még táncon sem. Igen, guggolást sem csináltam (de pótolom, mert nehogymáne :)).
Ma meg kifejezetten jól esett leszarni az egészet. Voltam moziban (az első orosz, juppi), ettem nachost (sajtszósz nélkül, mert az valami botrányosan szar). Sushiztunk is, hát na. Szerintem kezdtem ráparázni, túlságosan rápörögni. Tehát ez most kellett, ködösítés el, visszamászás a pacira, nyargalunk tovább!Kicsit aggasztott az, hogy 4.5 éve írok, mindent tudok már magamról és most kicsit még sem. Nem gondoltam ilyen mélyen belemászni a saját testembe, de mondjuk ez legalább annyira természetes, mint egy biosz óra. Szóval ebben a 4.5 évben írtam a nagy hajrákról, edzésekről, mindenről. Tudom, hogy mikor hat a zöld tea nálam, vagy mikor kell ennem ezt, vagy azt. Mikor kell hajtanom jobban magamat és mikor kell pihenőre fognom a testemet. Ez csak akkor van így, ha nem bolygatom a rendszereimet. Szóval most fél évig szedtem egy jó kis gyógyszert, amit sok millióan szednek a nők (igen, antibébibogyó). Ebben a fél évben kajak egy gramot nem bírtam fogyni maradandóan. Erre úgy 3 hónap után kezdtem rájönni és most már kábé 2 hete nem szedem. Nos nem tudom mit kéne éreznem, meg mit nem, de a lényeg, hogy remélem visszakapom az általam ismert rendszert.

Én mindig is úgy voltam vele, hogy 1-2 hét után kell lennie változásnak (az elején meg pláne!). Így aztán ha nincs változás, akkor ott valami el van baszva. Ilyenkor nem a diétára vagyok kiakadva, meg a nekem nem megyekkel jövök, hanem igazából magamat verem meg belül :D Az én hülyeségem, valami felett elsiklottam, vagy inkább a lelkem legmélyén tudom, hogy mit csesztem el. Szóval változtatni kell. Feladásról szó sincs, azért elég gáz lenne ennyire az elején :)

Egyszer már sikerült leadni 24 kg-t, és most sem lesz akadály, szerencsére már nem kell ilyen messziről indulni. A módszerek meg vannak, ki vannak próbálva, a rendszert kell most csak frissítenem (és visszakapnom a.s.a.p.). Nem ígérgetni jöttem, viszont kiírni magamból jól esett :) És már hiányzik is a kondibeli izzadás, szóval nem menekülök magam elől!


3 megjegyzés

  1. Na, akkor tessék az ellentábor: mindenki esküdni mert volna, hogy majd én hízok az antibébi bogyótól. Valamiért a lelkem mélyén éreztem, hogy nem fogok...pedig akkor Crohnról még szó se volt. Persze nem lehet összehasonlítani egy hibás szervezetet egy jól működővel. De tudd, hogy a harcban nem vagy egyedül. Tudod is te ezt már rég. Rólam is tudsz, olvastad az én oldalamat is. Ne legyél depis, kemény vagy te ahhoz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh depis nem vagyok egyáltalán :) Csak próbálom megérteni, hogy mi van, és kicsit idegesítő, hogy nem megy olyan könnyen :D De ofkórsz, hogy nem adom fel, depiről meg szó sincs! Jó volt ez a pár nap :)

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.