MFJ - UTAZÓS HÉTVÉGE

Imádom ezt a képet!
Üdvözletem minden kedves idetévedőnek, aki még a bejgli-roham előtt elmerülne egy kis fittnessben. 3 napot kell összefoglalnom, ugyanis legutoljára pénteken írtam My Fitness Journey (MFJ) posztot, amiben amúgy taglaltam eltűnésem okát: tallinni városnézés… Ha érdekel az a sztori is, akkor IDE kattintva elolvashatod. Amennyiben inkább némi életmódváltásról, vagy nyomokban földimogyorót mozgásról szeretnél olvasni, akkor maradj velem!

Mint ahogy iskolában, úgy készültem én is az útra: vettem a szokásos ciabattát és megraktam sonkával, sajttal és paradicsommal. Négy kis szenyó jött ki, amit szépen be is osztottam reggel 5-től délután 4-ig, amikor már Tallinnban ebédelhettünk. A többiek pizzáztak, én viszont gondoltam a vonalaimra – amikor jobban hasonlítanak egy karácsonyfagömbhöz, mint pálcikához – így csirkés salátát rendeltem (ami nem cézár volt, viszont ISTENI!).
Rúgjunk ki a hámból-napot tartottunk, így a délutáni habzsi-dőzsihez jött egy sós-karamellás kávé és sajttorta is. Mondhatnám azt, hogy sokat sétáltunk, de nem, sajnos ez nem az a város – pláne nem esőben.Az útitervünket megváltoztatva száguldottunk haza még aznap, előtte viszont vettem észt csokit. Hogy minek és kinek az jó kérdés, egy táblát tudtam elajándékozni, azon kívül volt 4 db „normál” méretű csoki (mondjuk egy marsszelet nagyságú). Ha nem kéne lepötyögnöm kajak letagadnám, mert annyira kómás és fáradt voltam már hajnali 4-kor a határnál való cuccolásnál, hogy észrevétlenül faltam be őket (hiába volt nálam győri édes utánzat). Szomorú, de ez így volt.

Ennek következtében (inkább a 16 órás buszútnak, amit hiába aludtam majdnem végig, semmit nem ért), aludtam egészen négyig, ami azt jelenti, hogy normális étkezésre akkor már esély sem volt. Egy kisebb reggeli után (reggeli fél 5-kor, gratulálok Natália), a sushi bárban kötöttem ki, ahol a szokásos kétszemélyes menüt hoztam el – nyugi, nem egyedül ettem meg :DTehát mondhatni a hétvége két napja összesen kijött egy két napos kajamennyiséggel – csak kicsit szarul elosztva. No de ma már új hetünk volt, és ilyenkor kéne jönnie annak a baromi nagy energiának, de hulla vagyok még mindig. A kajálásom ez picit meglátszott, mert bár jól indítottam, és mennyiségben sem volt sok, mégsem érzem olyan faszának. Ráadásul edzeni és kurva nehezen sikerült lemenni és bár lenn voltam 1 órát, azért az nem a legintenzívebb edzéseim közé tartozik :) Mondjuk így is fájok, tehát valamire jó volt :D
Ez a menzán kapható saláta olyan leheletvékony hússal, hogy 3D-s szemüvegnek is használhatnám. De finom volt, yessss!És ma is használtam azt a bizonyos kettlebellt! :)DAY 8

KAJA

9.00: kv, cornflakes tejjel ~ 350 kcal
11.45: müzliszelet ~ 130 kcal
14.00: 2 szendvics, saláta ~ 550 kcal
17.14: kv, müzli ~ 200 kcal
19.00: banán, jó reggelt keksz ~ 325 kcal
22.20: pomelo ~ 250kcal
Összesen: 1805 kcal

PIA

5 dl kv, 8 dl tea, 2 dl tej, 1 liter víz = 2.5 liter

MOZGÁS

erősítés – Fitness Room

7 megjegyzés

 1. Nyugalom Nati, Andreina is szétesett a kétnapos buli után :D Talán holnapra újra összeállok mint ember :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem érzem elvérezve magamat szerencsére, bár nem mondom, hogy ezt a napomat kiraknám a dicsőségfalra :D

   Törlés
  2. Én is így vagyok vele. Csak én több napot sem raknék ki :D

   Törlés
  3. Na akkor alkossunk!! :) hajra mi!!! ;) :)

   Törlés
 2. Fura, hogy a kettlebell elnevezés lett a divatos, holott az orosz gyökerek miatt a girya lenne a logikus, Mindenesetre nekem is jó barátaim a harangsúlyok, és az orosz edzésmódszerem részeként én is alkalmazom őket :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amikor először találkoztam vele, akkor így hallottam, utána már hiába olvastam az orosz eredetről :( :D Lényeg a lényeg, hogy jó szolgálatot tesz :)

   Törlés
  2. Igen, bár mivel a legtöbben rosszul ejtik ki, számukra még hasznos is lenne az egyszerűbben kiejthető változat :-D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.