MFJ - Miért hátráltatjuk saját magunkat?

Oh, nem, én sem fogom tudni megírni a választ. Az olyan klisék, mint a „csak rajtunk múlik” – tényleg igazak, mégis nehéz. Kurva nehéz. Eldöntöd, hogy te most aztán már csakazértis elmész edzeni, jól eszel blablabla. Egy darabig megy is, de hogy őszinte legyek: minden egyes alkalommal úgy kell elrugdosnom magamat. Már órákkal az edzés előtt gyártom a kifogásokat: nem lesz időm, fáradt vagyok, hideg van, befagy a … Gondolom nem kell bemutatnom ezeket.Ma is ugyanezzel mentem szembe. Már a nap elején láttam, hogy az eredeti felállás szerint nem lesz ma időm, így pihenhetek. Aztán mégis úgy alakult, hogy hazaküldtek délben! Na -  mondja az angyali felem – akkor bizony nincs kifogás, menni kell!
Hazaértem, de abban az egy órában már annyi kifogásom volt, kicsit rástresszeltem a nagy demotiválásban, így inkább ettem: attól kicsit jobban van az ember, megnyugszik (még ha két tábla milka helyett rizs-csirke kombót eszik is). Aztán akkor ugye másfél-két órára nem is megyek a kondi közelébe, mert tele vagyok (ez mondjuk jó kifogás :D). Amúgy tényleg éreztem a fáradtságot, így mi is lehetett volna jobb idő arra, hogy olvasgassak: rátaláltam Panna posztjára, amelyben az általam eddig még nem látott TED-videókról, amiket elkezdtem falni és hjaj nekem új hobbim lesz! :)

Aztán szerencsére rávetődtem egy szívemnek nagyon kedves posztra, amiben Andreina meg is említi a blogot a kedvencei között! Annyira szívhez szóló volt, amit írt – ráadásul a fitnesslady-s dolgokról is – hogy újabb löketet kaptam. Akkorra már másfél órája feküdtem az edzés cuccomban, de elmentem és lenyomtam a mára tervezett kardiót.
És ha már a fitness club! Két hete nem voltam ott, eléggé jól el vagyok a fitness roomban is :) Őszinte leszek: utálok teremben, pontosabban futógépen futni. Ideges leszek tőle és félek, hogy egy idő után én is valami FAIL videóban kötök ki miközben felkenődök a falra, mert balfaszkodom a gépen.

És Murphy most is támogatott, ugyanis egy olyan számomra kedves gép –ellipszis tréner – sem volt. Szóval mehettem a padra. Nem-nem futottam :D 10 percig mentem hegymenet, egy kis intervall séta, de tényleg majdnem leszédültem róla :D Szerencsére felszabadult az egyik ellipszis, így ott sikerült tolnom egy bő 50 perces intervall edzést.

Instagramon még mindig töltöm fel a képeket, amit #the4weekchallenge hashtaggel megtaláltok. Mint ahogyan ezt is (snack-time):
 DAY 4


KAJA

8.20: kv, szendvics (ciabatta, sonka, sajt, paradicsom) ~ 250 kcal
11.20: kv, szendvics (ciabatta, sonka, sajt, paradicsom) ~ 250 kcal (nem bírtam reggel megenni az egészet, így feleztem :))
14.10: csirke, rizs ~ 384 kcal
17.50: banán, mandula, étcsoki, kv ~ 450 kcal
21.00: chilis csirke zöldséggel, kv ~ 400 kcal
Összesen: 1734 kcal 


Chilis csirke zöldséggel a CouchSurfing találkozón :)


PIA

1.1 dl kv, 8 dl tea, 6 dl víz %2.5 liter ... botrány ez a kávémennyiség! :D

MOZGÁS

kardió: 10 perc futógép, 50 perc intervall ellipszis

4 megjegyzés

 1. Ahhh, köszönöm a megemlítést :) <3 Örülök, ha tudtam adni energiát :) Na meg persze annak a legjobban, hogy ennyire tetszett amit írtam! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) :) hát tényleg jó volt olvasni :) köszönöm még egyszer! :)

   Törlés
 2. A TED függővé tesz, vigyázz vele :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, ha gépnél vagyok, akkor megyek oda, bár mostanság nem ültem sokat előtte... De a videók megvárnak :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.