MFJ - HETI EDZÉSADAG PIPA

Ma eléggé rohangálós napom volt, ilyenkor a legjobb (már ha voltam olyan marha, hogy nem dobozoltam el kaját magamnak), akkor szimplán mindig van nálam egy jó reggelthez hasonló keksz. Általában pont megment az éhenhalástól, mert a 3 órát szeretem betartani, 3 óra után már a falat kaparnám, így ma még a múzeumban is faltam leplezve magamat.

 

Ráadásul ma voltam egy cunciii helyen (komolyan nincs rá jobb szó), ahol még sosem jártam. Egy kis kávézó és falatozó, persze rengeteg finomsággal én végül karamell macchiatot ittam, mellé pedig csirkés-tojásás-zöldséges pitét(?). Mindesetre jó volt. Az már nem, amikor csekkoltam a weboldalukon, hogy majdnem 500 kcal-ba fájt.
 

Így péntekre elfáradtam. Délután még le is feküdtem aludni, pedig készülnöm kéne a hajnali induláshoz Tallinba. Ehelyett hősként (és mert volt, aki lerángatott) mentem a kondiba és letoltam a tegnapi Emily Skye-os videót. Agykapacitásom sajnos semmi motiváló és pluszt adó mondatokra nem képes. Menni kell és csinálni, nincs mese. Azért hajtottam a héten mindennap (igeeeeen, 5 edzés meg volt), hogy a hétvégén csak a sétát (ami semmit nem ér szinte) számolhassam „mozgásként”.

 

Nem ígérek napi MFJ-s posztot Tallinból, de mentem az információkat, hogy hétfőn lebuktassam magam :) Egyébként ismét vettem ciabattát és mint ahogyan Anyukám csinálta elsős koromban: szendvicseket gyártottam. Sonka, sajt, paradicsom és négy darab kijött belőle. Reggeli, tízórai és ebéd is akár :D Az egész útra meglesz a kaja. Szerintem még abonettet is viszek, haha.


 

DAY 5


 

KAJA

9.30: cornflakes, banán, kv ~ 450 kcal

12.30: győri édes, kv ~ 500 kcal

14.30: csirkés izé, kv ~ 650 kcal

19.10: csirke, paradicsom, abonett ~ 273 kcal

20.00: banán ~100 kcal

Összesen: 1973 kcal – nem a legjobb kajaminőség.

 

PIA

9 dl kávé (úristen, hagyd abba!), 4 dl tea, 1 liter víz  = 2.3 liter –hát ez botrány

 

MOZGÁS

 

Emily Skye videó :)

 


 Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.