ILYEN VOLT 2014

Holnap már nagy visszaszámlálásban leszünk, és így az év utolsó napjain valamennyire mindenki számot vet az eltelt évvel. Nehéz évünk volt, amennyire tele sok-sok jóval, úgy volt benne sok-sok rossz is, amit persze most már ideje elengedni a végére. Nem gondoltam volna, hogy amikor majd leülök a géphez összeszedni néhány képet és csak felidézni a történteket, akkor ennyire sok mindent látok majd. Brutális nyomokat hagyott ez az év, ha tiport, akkor azt rendesen tette, ha az egekig emelt, akkor pedig szintén nagyon királylányosra sikeredett.


JANUÁR


Már most jelzem, hogy lesz egy külön poszt, amiben a 2014-es célok értékelése, valamint 2015-ös célok megfogalmazása lesz, de itt el kell árulnom, hogy volt egy olyan pont, mely szerint nem iszom alkoholt januárban. Nagyon sokat dolgoztam akkoriban, 4 hetet toltam végig éjszakásként, gyűjtöttem az álmomra. És mindeközben valami nagyon jó sült ki belőle: elkezdtem írni a blogot! :)FEBRUÁR


Elkezdődött a félév az egyetemen, meg voltak a terveim, mely szerint szintén sokat dolgozom és az edzéseket sem hanyagoltam. Nyertem egy kisebb fotózást, mely végén tetoválást lehetett volna nyerni, bár azt sajnos nem én vittem el :) Rengeteg kávézáson voltam túl, lényegében emiatt indítottam el a blogot, akkoriban szinte csak kávés posztok voltak néhány személyes poszt mellett.MÁRCIUS


A hónap egyértelmű kitüntetett 4 napja a párizsi kirándulás volt. Egy barátnőmet látogattuk meg, és még amúgy sem voltam Párizsban :) Emellett találkoztam egy kedvenc koreográfusommal Párizsban, ami mély nyomot hagyott bennem, ugyanis egy csodálatos nőről beszélünk, aki 6 hónapos terhesen is táncolt (sőt majdnem hogy a szülésig). No és persze az elmaradhatatlan kávézások. A körülöttem levők mindig jöttek-mentek, a búcsúzás jó párszor egy kávé mellett történt.


ÁPRILIS


Ebben a hónapban teljes készülődés alatt voltam: lezárni a félévemet, meglátogattam Anyut Hévízen, részt vettem egy táncversenyen és elkezdtem búcsúzkodni a tervezett amerikai utam előtt…(No meg akkor voltam a legjobb formámban is, amit majd megemlítek még! :))
MÁJUS


Életem legnehezebb időszaka volt a május vége-június eleji időszak. A húgom elballagott, hazaköltöztem Győrből, sőt még a Cosmpolitan Blogger napján is voltam, ami az első blogger megmozdulásom volt. S eközben mérhetetlen nehézségeken mentem keresztül, hiszen a féléves munkám, pénzem, energiám kezdett szertefoszlani az amerikai álom képében. Mindent megtettem…


JÚNIUS


Június elején már biztos volt, hogy nem utazom Amerikába, ott akkor mérhetetlenül összetörtem, s bár nem mutattam annyira kifelé, de szenvedtem. A blognak hála volt hely, ahol ki tudtam írni magamból és a drága barátaimnak is ezer hálával tartozom, akik rángattak kávézni, bormámoros éjszakába, vagy csak szimplán ki a lakásból. Viszont hajtott a vágy, hogy elmenjek az országból, ha már annyira készültem rá, így kerültem Spanyolországba.
JÚLIUS


Kemény napok voltak szintén, mert bár gyönyörű helyen voltam, mégis keserédes volt az egész. A legjobban talán a rebajas-oknak (leárazás) örültem, és a sok finom kávénak. Egyszer fürödtem a tengerben, katasztrófa! Viszont a hónap végén új helyen kezdtem el fotózni (ez volt a melóm), ahol sok barátra tettem szert, akikkel még most is tartom a kapcsolatot.
AUGUSZTUS


Az első két hetet még Spanyolországban töltöttem. Felrúgva a szabályokat, sok buli, Barcelona, majd 2 hét Magyarországon, ami nem csak megérkezős-találkozókat tartogatott, hanem búcsúzósokat is egyben. Utolsó simítások az orosz úttal kapcsolatban.
SZEPTEMBER


Elsején megindultam egy régi-új világ felé felfedezni egy kicsit a „hátteremet”. Azóta a hullámvasút csak felfelé tart :) Voltunk hajókázni a Néván, jártunk Pushkinon, a sushi-szerelem kiteljesedett, meglátogattam a világ legszebb múzeumát, a Hermitázst és rengeteg barátot szereztem. Elkezdtem újratanulni az oroszt, sőt még némi informatikát is :D


OKTÓBER


Pétervár felfedezése, belemerülés a kondizásba, rengeteg kávé, sőt voltam English-clubban magyar bloggerként :) Életem első halloween-i bulija és a legmenőbb sminkem is egyben :D
NOVEMBER


Először hagytam el a nagyvárost, voltunk Vyborgban kirándulni, kipróbáltam a bogyós bubble tea-t, jártunk a Museum of Illusionsban, hokimeccsen, cirkuszban. Táncoltam a nemzetközi diáknapon, képviselve egyedüliként Magyarországot! A blog pedig 11. helyezést ért el a Goldenblog Pszichológia kategóriájában közönségszavazáson (köszönet Nektek!).DECEMBER


A legfrissebb élmények :) Megjártam Tallinnt, majd Moszkvát is, közben beiktattam a szülinapomat, ami életem legemlékezetesebb szülinapja volt! Rengeteg szeretetet és támogatást kaptam itt, sokszor jár a fejemben az, hogy végülis nem akarom elhagyni ezt a várost, de majd muszáj lesz :)

És a Ti évetek hogy telt? Mi volt a kedvenc pillanatotok? :)11 megjegyzés

 1. jó mozgalmas év volt, jó volt olvasni :)

  VálaszTörlés
 2. Jó volt látni és olvasni ezt a rengeteg élményt! :) Nagyon gazdag éved volt, és azt hiszem ezt nem pótolhatja semmi pénz. Remélem a jövő évben is megannyi új élmény vár majd rád :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Remélem Neked is jó éved lesz, puszi! :)

   Törlés
 3. Hát te sem unatkoztál ebben az évben, ahogy látom, jó tartalmas volt 2014 :) Nálunk is voltak jobb, meg kevésbé jó pillanatok, de az ránk is igaz, hogy irtó sok minden történt. Azért remélem 2015 egy fokkal jobb lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem az utolsó mondatoddal mindenki egyet értene! Kívánok nagyon boldog évet 2015-re (mert az lesz és kész :D)

   Törlés
 4. https://csiposfahej.wordpress.com/2014/12/31/69-new-year-new-chances/
  Így!:))

  VálaszTörlés
 5. Izgalmas éveid voltak, és jó olvasni a kis beszámolóidat is, remélem sokat olvasok majd 2015 évben is, Boldog Új Évet!!

  VálaszTörlés
 6. Hihi, a Cosmo blogger napján én is voltam :)))
  BUÉK!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. remélem a következőn most már "ismerősként" találkozunk :) BÚÉK :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.