MFJ - KOFFEIN-TÚLADAGOLÁS

Restellem a tegnapi kimaradást, mert viszonylag még korán volt, de agyban már rég bárányokat számoltam és együtt kacagtam velük, hahaha. Viccelek. Sültkrumpli-szintű beszélgetéseket folytattam a körülöttem levőkkel, így normális poszt szóba sem jöhet ilyenkor.

Ekkora városban mindig úgy kell készülni, hogy bármi lehet, és mindennek nálad kell lennie, hogy ne kelljen elpazarolnod az idődet a cuccok beszerzésével. Így aztán a cirkuszos mókára vittem mindent magammal, végül nem maradtunk az edzés részén (de ahogy ígértem, erről egy másik posztban mesélek majd). Még az ebédemet is ehhez igazítva egy cézár-salátában álltam meg (sok lesz ez egy picit :D), és sajnos a rohanós napok hozadéka a rengeteg kávé.
Kávé az egyetemen, a cirkuszban, a városban, kávé otthon… Az ilyen napok után mindig rájövök, hogy nem éppen egészséges ennyi koffein-adag – tegnap szám szerint 4 (mert ettől függetlenül még mindig a kávé hangulata a legcsábítóbb számomra), ezért a mennyiséget le szoktam vinni napi kettőre (ezek tejeskávék, én tényleg angyal vagyok :D).

Ráadásul mivel 7-re estem haza már rohadtul éhes voltam és rohadtul nem akartam edzeni menni. Az éhezős dolgok ellen (mert ugye napi 5* enni kéne), mindig van nálam müzliszelet, vagy győri édes szerű jóreggelt keksz. A lényeg, hogy teljeskiőrlésű blabla, a szokásos hülyeség. Vagy egy banán, alma, tök mindegy, csak energiát adjon a következő pár órára. Így aztán egy joghurt-müzli kombó után lementem a fitness roomba.
Az edzőpajtik nagyon jók. A legjobb, ha hímneműek, mert sokkal kevesebbet pofáznak, mint mi, nők. Másrészt jó, ha kicsit baszogatnak (na nem úgy). Például, amikor még zsemlényi súlyokat használtam, megkaptam, hogy don’t be pussy, azaz ne legyek punci. Milyen igaz. Átváltottam kétszer akkora súlyokra és láss csodát még azzal is tudom csinálni. Persze, hogy fáj (még jobban, és remegek), de gyorsabban alakít. És persze, hogyha az embernek kicsit tele van a nemlétezője, akkor kicsit jobban odarakja magát (legalábbis én), így aztán gyilkos módon püfföltem a boxzsákot és felhasználtam a taekwondos múltból származó jóságos rúgásokat-ütéseket. Jó is, ha van az emberben egy kis plusz energia, mert akkor aztán szépen odateszi magát és mint egy jó terápia után, mindent kiadva magából megnyugodva, hullafáradtan mehet haza.

A tegnapi nap 80 guggolást tartalmazott; a nap jósegg-díjasa:


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.