MFJ - MÁR A MÓKUSKERÉKBEN

Azt hiszem megint megtaláltam az én kis mókuskerekemet, amibe szépen beszálltam és remélhetőleg csak sokára szállok ki. Többször nekifutottam az életmód-rendbetételnek az elmúlt hetekben, de valami hiányzott.

Kábé pont egy éve kezdtem el egy jól felépített „programot”, amivel fogytam is szépen. Na most ezt kéne ismételni és folytatni még tovább. A mókuskerékbe nehéz bekerülni, mert hiába tudom, hogy mit kéne tenni, az nem mindig akaródzik. Aztán ha mondjuk be is kerülünk, akkor lehet, hogy a nagy lendülettől elfáradunk és kiesünk. Most úgy érzem, hogy jó tempót fogtam ki, nem sietek (például nem ugrálok vadul a mérlegre, most két hétig leszarom, rá sem nézek), csinálom, ahogy kell, beleadok mindent és várok, mint a kisangyal: türelmesen. Jó lenne egy alvás alatt leizzadni 10 kg-t, de sajnos nem vagyok Csipkerózsika. Így maradnak a kemény edzések és jól kajálások.Mint például ma is éttermezős-oroszozás volt és egy olasz étterembe mentünk. Rögtön a salátákat kezdtem el böngészni, végül ezt a csodát ettem narancsdzsússzal:A kajákat nem szoktam előre megtervezni, ha rám jön a tervezhetnékség, akkor az ebédeket (mint big étkezéseket) megtervezem egy hétre előre, hátha valami változatosságot tudok belevinni, de amúgy éppen mihez van kedvem. Ha zabás vagyok nagyon és édesre vágyom, akkor zabkása. Ha „sósra”, akkor tojásrántotta, amiben persze 1-2-vel kevesebb sárgája szokott lenni, mint fehérje (Apa ezt ne olvasd :D). A maradék tojássárgája a kukában végzi egyéb kcal és zsírproblémák miatt :D Ez már belém rögzült egy jó ideje, aminek felettébb örülök :)

Csokit is szoktam enni. Na nem táblaméretben egyszerre, de ha látok valami jó étcsokit, akkor megveszem és szigorúan soronként beosztva/nap jöhet. Minek szenvedni, ha édesen is lehet élni? :D

A mai edzés során elrángattam egy ismerősömet, ugyanis néha kell valaki, akinek a jelenléte elegendő ahhoz, hogy én is menjek csinálni. Ráadásul ő tudott segíteni a súlyok felpakolásánál, már ami a guggolásokat illeti. A mai guggolós adag 70 db volt, én pedig variáltam a súlyokkal. Életemben harmadszorra guggoltam súlyokkal, ugyanis eddig nem volt ki megmutassa. És igen, nem szeretek bénázni :D De erre van a jóbarátok, akik megmutatják hogy kell csinálni. Szóval 20 sima, 20 db 10 kg-val, 20 db 20 kg-val, 10 db 30 kg-mal. Persze majd megyünk feljebb, de most még csak ismerkedem :) Így is már izomlázam van :D

A mai jósegg-díjas :)


Nem mellesleg jó érzés, hogy van aki rám ír, hogy látta nálam a popós kihívást és ugyan má’ küldjem el a képet… Hajrá emberek, csak mi tudunk változtatni magunkon. Ha rinyálunk nem lesz jobb, tenni kell érte, abból viszont sokat!

Az én kis táblázatom... Na ja, celluxom még nincsen, és igen, van másik oldala is! :P
És csak egy kérdés. Az oroszoknál miért nem lehet a CBA-nagyságú boltban kókuszreszeléket venni??? Hát én megőrülök. Pedig édesség-hiányom van és hiába van receptem, ha nincs kurva kókuszreszelék. Ha szereztem majd megmutatom, milyen finomság lesz belőle :)


2 megjegyzés

 1. A mai segg nem tetszett. :P Egyébként ebédidőben épp zabálva olvasom a kis menetedet, nagyon jó, grat. Valamelyik nap én is nekiálltam, de én gyépé üzemmódban tolom a crohn és a szteroid által szétbaszkodott ízületeim miatt. Krónikus betegségek, fuck yeah. Drukkolok ezerrel ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig nekem ez az egyik kedvenc seggem (vagy ha a mai november 14.-eire gondolsz, akkor abban lehet valami, az már az izmosabb kategória :D).
   Hajrá, gondolom hogy nem egyszerű az élet, de mondjuk "előtted" semmit nem tudtam erről és valamikor utána néztem ennek az egész mizériának. Hát minden elismerésem! :) És köszönöm, igyekszem :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.